HarabaT

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: HarabaT

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Ben yüzükler efendisi 1 çıktığı gün indirip 8 saatte bitirmiştim tabii oyun hileleri saolsun hızlı gelişioduk ikincisini ise 1 hafta sürmüştü.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TarKk »

DiSMoTi yazdı:
TarKk yazdı:
MuRaTPoLaT yazdı:Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Sanki Cod Oynuyoruz yada Sankı Crysis oynuoruz 6 - 7 saat ne demek yaa.bu kdar zamn ıçnde bahsettıgım oyunlar bıtııor ve bızım ıkv mız sdce onlıne bı oyun bu kdar uzun surelı bı bölgeye ne gerek var.. :(
Sen Crysis'i 6-7 saatte bitirebiliyormusun :) Büyük başarı.

bitirebılıyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

TarKk yazdı:
DiSMoTi yazdı:
TarKk yazdı:
MuRaTPoLaT yazdı:Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Sanki Cod Oynuyoruz yada Sankı Crysis oynuoruz 6 - 7 saat ne demek yaa.bu kdar zamn ıçnde bahsettıgım oyunlar bıtııor ve bızım ıkv mız sdce onlıne bı oyun bu kdar uzun surelı bı bölgeye ne gerek var.. :(
Sen Crysis'i 6-7 saatte bitirebiliyormusun :) Büyük başarı.

bitirebılıyorum...
Crysis 1mi 2 mi ?
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Ne denebilir ki ? Sonuna kadar haklısın kardeş.İnsanlar üstünü tam istediği gibi dizipte oyunda savaşlar vs ler yapana kadar (oyunu zevk için oynayana kadar) kaç ay geçiyor aradan kimse bunları düşünmüyor.Üstelik kestiğinizde size çıkacak itemin işinize yarayıp yaramayacağıda muamma.Madem bu adama bi şaheser çıkacak bırakta hangisini alacağını o seçsin.Oraya kıyamet set yazmayı biliyolar(Veya herhangi bir set).Peki bu seti dizmek için en az kaç kere grup bölgesine girileceğini kimse düşünmüyor.İnsanlar oyundan zevk almaya girmeliler item dizmek için sıkıntı stres yapmaya değil.Benimde 7 ay önce oyunu bırakma sebeplerimden biriside buydu en az 30-40 kere sığınağa veya migrata girmeme rağmen hiç birşey düşürememiştim.Üstelik plus paketine sahip olmama rağmen.Ama oyunda varlığı belli olmayan kişiler ilk girişlerinde set olarak düşürdüler.Yani yönetim artık bu konulara bi el atmalı...Ben kurtuldum ama siz saatlerinizi pc başında harcamayın arkadaşlar buda benden küçük bi tavsiye olsun ;)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gkhnsckn »

Yönetimin açıkçası umrunda değil hala bir cevap gelmemiş.Bırakamayız sanıyorlar nasılsa oyuna bağlandık ya bırakmayız dimi.Ama yanılıyorlar fazla değil sadece birkaç gün hiçbir oyuncu oyuna girmesin bakayım ne oluyor.Yönetim bir afallıyormu kendine geliyormu.Yinede umurlarında olmazsa kusura bakmasınlar artık kendi başlarına 8 - 10 kişi oynarlar oyunu.Güzelim İKV ne hallerde.
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
MaMy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: De Va

Mesaj gönderen MaMy »

helal olsuun güzel yazmışın ve %100 haklısın..
Kullanıcı avatarı
GReeNJoKeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GReeNJoKeR »

Evet Bu Yazı aLtında topLanan oyuncu kitLesinin hepsi bu durumdan şikatetçi olsa gerek . Ki bende bu durumdan kesinLikLe şikayetçiyim .. Yönetim OyuncuLarı oyuna kiLitLeyerek TTNET gibi kurumLardan para koparmaya çalışıyor Erdem arkadaşımıza kesinLikLe ve kesinLikLe katıLıyorum bu konuyu açma cesaretinden doLayı onu tebrik ederek saygıLarımı sunuyorum .. ( ../alkış ../saygı )
DoquCan ÇAKIR .

LeoHoRRibLeII
Carizmatik
Gökkuşağı
Kuklacı

“Genel Sohbet” sayfasına dön