Bence Ben Değil Senin Çene yaptığın Çok açık.MeLankoLkBanyemS yazdı:Chester çene yapma o zaman tanıdığın varsa gir.
ÇEMBERLİTAŞ YENİ SİLAHLAR
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: ÇEMBERLİTAŞ YENİ SİLAHLAR
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam öyle. Çok uzatmaXxxChesTeRxxX yazdı:Bence Ben Değil Senin Çene yaptığın Çok açık.MeLankoLkBanyemS yazdı:Chester çene yapma o zaman tanıdığın varsa gir.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Gereksiz Yere Tartışma Çıkarıyosun. Neyse Uzatmayalım.MeLankoLkBanyemS yazdı:Tamam öyle. Çok uzatmaXxxChesTeRxxX yazdı:Bence Ben Değil Senin Çene yaptığın Çok açık.MeLankoLkBanyemS yazdı:Chester çene yapma o zaman tanıdığın varsa gir.
XxxChesTeRxxX yazdı:Gereksiz Yere Tartışma Çıkarıyosun. Neyse Uzatmayalım.MeLankoLkBanyemS yazdı:Tamam öyle. Çok uzatmaXxxChesTeRxxX yazdı:Bence Ben Değil Senin Çene yaptığın Çok açık.MeLankoLkBanyemS yazdı:Chester çene yapma o zaman tanıdığın varsa gir.
izabella eziği çevrem geniş diyorsun sen herhalde hayal dünyasında oynuyorsun bu oyunu
daha dünki yetmesin ne sağa sola forumdandil uzatıyorsun milletin konusunu kirletiyorsun
atalar ne demiş söz gümüş ise sükut altındır
sen lafımı dinle otur adam sansınlar seni
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Kendini Ne sanıyorsunda böyle bişe diyorsun .linkin yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Gereksiz Yere Tartışma Çıkarıyosun. Neyse Uzatmayalım.MeLankoLkBanyemS yazdı:Tamam öyle. Çok uzatmaXxxChesTeRxxX yazdı:Bence Ben Değil Senin Çene yaptığın Çok açık.MeLankoLkBanyemS yazdı:Chester çene yapma o zaman tanıdığın varsa gir.
izabella eziği çevrem geniş diyorsun sen herhalde hayal dünyasında oynuyorsun bu oyunu
daha dünki yetmesin ne sağa sola forumdandil uzatıyorsun milletin konusunu kirletiyorsun
atalar ne demiş söz gümüş ise sükut altındır
sen lafımı dinle otur adam sansınlar seni
Kendini Ne sanıyorsunda böyle bişe diyorsun .
MiLLetin Konusu Ben Değil Sen KİRLETİYORSUN.
Ben Sana Naptımki Herşeye Sazan Gibi Atlıyorsun
[/quote]
beyin bedava geçmiş olsun
beyin bedava geçmiş olsun
Linkin
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- ZeHiRZeMBeReK
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
[quote="konfucyus"]
silahları görünce özelliklede şifacıyı görünce hahahahaha diyesim geldi kocaman kocaman kahkahalar atarak güldüm. çünkü tahminim gerçek oldu. işte bu yüzden ashab en gereksiz şaheser dedim. ve işte bu yüzden üretmedim soran herkesede en gereksiz şaheser dedim
nitekim ki evet dediğim çıktı. sınıfım şifacı olduğu için gereksiz dedim çünkü şahesere harcayacağım paranın çok cüzi bir miktarı ile 500 ejder iksir 500 ibni sina iksir 500 cevriye iksir yaptım fazlası için malzeme stokladım
gelsin çemberlitaş
hahahahahaha hala gülmekteyim
hemde katıla katıla
yazık oldu onca ashab üretip birde arttırıcı basanlara 
Valla kendimi biraz kötü hissediyorum:D ashab ve ejder uretip birde yükseltme yaptım:D bari 6 ay felan kullansaydım yaw:D neyse saheser uretemeyen arkadaslarım adına sevindim!
çemberlitaş akçe sömürücü hayırlı olsun:D
silahları görünce özelliklede şifacıyı görünce hahahahaha diyesim geldi kocaman kocaman kahkahalar atarak güldüm. çünkü tahminim gerçek oldu. işte bu yüzden ashab en gereksiz şaheser dedim. ve işte bu yüzden üretmedim soran herkesede en gereksiz şaheser dedim
Valla kendimi biraz kötü hissediyorum:D ashab ve ejder uretip birde yükseltme yaptım:D bari 6 ay felan kullansaydım yaw:D neyse saheser uretemeyen arkadaslarım adına sevindim!

TASO
TASsO
^ÖLÜM BATARYASI EMİNÖNÜNDE!!!
^ÖLÜM BATARYASI METEORDA!!!
^ÖLÜM BATARYASI ADADA!!!
İKV SİZE 1 EFSANE İSE BİZEDE 1O NUMARA MAPUSANE....
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
ZeHiRZeMBeReK yazdı:konfucyus yazdı:
silahları görünce özelliklede şifacıyı görünce hahahahaha diyesim geldi kocaman kocaman kahkahalar atarak güldüm. çünkü tahminim gerçek oldu. işte bu yüzden ashab en gereksiz şaheser dedim. ve işte bu yüzden üretmedim soran herkesede en gereksiz şaheser dedimnitekim ki evet dediğim çıktı. sınıfım şifacı olduğu için gereksiz dedim çünkü şahesere harcayacağım paranın çok cüzi bir miktarı ile 500 ejder iksir 500 ibni sina iksir 500 cevriye iksir yaptım fazlası için malzeme stokladım
gelsin çemberlitaş
hahahahahaha hala gülmekteyim
hemde katıla katıla
yazık oldu onca ashab üretip birde arttırıcı basanlara
Tuzun kuru tabi nasılda gülersin keleş
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Valla o zaman züper olurAedan yazdı:Ya Chester birşey soracağım,
O asaların reçetesinde "Ejder Asa x1" yazarsa ne yapacaksın Allah aşkına?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Rock N Roll
Şsuanlık sadece Ashab-ı keyf çöp oldu mevlana asa 766 vermesi lazım ashabda 672 :evil: veriyo (ashab parlatılmış) :evil: ben tüm şaheserlerden üretim suanlık ashab çöp malesef ashabda hasr zehir var mevlana asada kritk var mevlana daha cazip :shock:
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.