Süpercan'a büyük ilgi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Süpercan'a büyük ilgi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sıkıntı bastı..Süpercan'ın reklamını bile bu forumda yapıyorsunuz.10 gündür büyük umutlarla genel etkileşimi açıyorum hergün yeni bir duyuru ama herhangi bir yenilik ile ilgili bir şey yok
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

bizene süpercan dan :x
çemberlitaş gelmiyomu siz ondan haber verin
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

İkv ye Nıe Reklam Yapmıonuz Anlamıyorum İkv 1ooo Kat Daha Guzel Bu Oyundan Hem Supercan Çocuklar İçin Dıonuz Hıçte Öle değil
İkv Facebbokta sayfası 30 gunde 30 bin Olsun ddıonuz daha kaç Gun Oldu Hala 20 bın
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bence ikv eğer ki Telekom ile Süpercanın reklamını yayınlayabiliyorsa TV ' de Çemberlitaş eklentisinden sonra ikv nin tüm yenilikleri de kapsayan bir tanıtım filmini hazırlayıp (profesyonelce İnsanların hayret edeceği) TV lerde reklamını yayınlaması gerekir. Böyle bir reklam üzerine İKV nin nasıl oyuncu sayısında patlama yaşayacağını görürüz.

Bugüne kadar İKV nin TV de neden reklamı çıkmadı ? (Programlarda tanıtım videosu hariç)

Bu soruya bir cevap bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Sorun o değil.İKV oyuncularından kazanılan para ile I Can Football ve Süpercan'ın reklamları yapılıyor İKV belli bir kitleye ulaştığı için yeni oyunları çıkartmaya çalışıyorlar.Ama burası İKV forumu ve burda bunun paylaşılması çok saçma.Hee Süpercan Sobee Studios yapımıdır onu Sobee'nin sitesinde paylaşırsın ayrı dava.Bir de arkadaşlar birşeye değinmek istiyorum.Konuyu açan Orti yani DEV.İKV'nin Gmleri sadece İKV için çalışır.DEV'ler ise Sobee'nin gelişimi için bu konunun burda olmasınıda ona bağladım.Çemberlitaş'ıda geçtim lonca sistemi hakkında bir gelişme bile yok.Olumlu,olumsuz bütün eleştiriler daha güzel bir İKV için.Kolay gelsin.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

SüperCan ' da kardeş oyunumuz :) Büyük ilgiler görmesi tabii ki çok güzel, Sobee'yi tebrik ederim.

İstanbul'umuzu da unutmamanızı dilerim, merakla bekliyoruz gelişmeleri..

Çemberlitaş
2009-2013
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

İKV nin kemik bir oyuncu kitlesi var.. Bu artık anlaşılsın..
Gerçek İKV oyuncusu her kullanıcının en az 3 hesabı var..700 bin denilen oyuncu sayısındaki şişirme burdan kaynaklanıyor.. Yani şu anda İKV nin oyuncu sayısı kesinlikle 150 bin üzeri değil( o kadarı da varsa) ..
Bunların da en az 50 bini oyunu bırakmış ama hesaplarını silmemiş kişilerdir.. Eee o zaman gelin şu 150 bini 100 bine yuvarlayalım..

Süpercan furyası aldı başını gidiyor.. Öncelikle Türk Telekomun faturalarının üzerinde reklam basıldı , sonra ülkemişzde yayın yapan çizgi film kanallarına reklam verildi. En sonunda da internetten basit reklam sitelri aracılığı ile reklamlar verildi.. İKV için yapılanlara bakıyoruz ; neyse vazgeçtim bakmayalım :cry: .. Bu derecede iddialı , ilk Türk online RPG oyunu olma özelliğini taşıyan , oyun hikayesi ile vazgeçilmez olan bir oyunun reklamı hiç mi yapılmaz.. Ki bu oyun her ay alınan pluslar ve dükkanı ile sermayesini kat be kat aşmışken ??

Bu oyunun reklamının yapılmamasındaki çekince nedir ??

Yönetim bize en azından bunun cevabını versin !!
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

bizde dükkan ile birlikte ikv iyi para kazanmaya başladı oyuna katkısı olur diye seviniyoduk, meğer paralar süpercan veletinin reklamına gidiyomuş
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Cevap bile yazamadılar yakında bu konuyu kitlerler.

Süpercan'dan İKV kadar para kazancaklarınımı sanıyorlarki onun tanıtımını yapıyorlar anlam vermiş değilim.

Siz önce oyunun reklamını yapacaskınız sonra oyunu geliştirip ondan sonra kendi şirketinizin oyunlarını nasıl tanıtıyorsanız tanıtın karışan yok.

Yazıklar olsun diyorum sadece reklam 0 iken 1 ayda 30 bin kişiyi hedefleyen kişilere Allah'tan gani gani akıl diliyorum...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
zaza9
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen zaza9 »

Ek1nc1 yazdı:bizde dükkan ile birlikte ikv iyi para kazanmaya başladı oyuna katkısı olur diye seviniyoduk, meğer paralar süpercan veletinin reklamına gidiyomuş
Yapma Ekıncı Yapma Daha çocuktur kıyma SüperCAN ' ın CAnına
Bakırköy İbrahim üzülmez Rehabilitasyon merkezı terk :mrgreen:
Komik...████████████] 99%
Manyak..█████████████]100%
Gizlenmiş İçerikGöster
MüSLüMGüRSeX [ Anka]
oRHaNBeNCeGaY [(^) Prezer(Latif)]
Tüp Bebeğinin Gazını Tüpçüden Aldıran Balici
Atatürk ne Demiş [4-4-2]
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön