Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim...
Benim resim full photoshop oynaması fakat güzel olsun, farkli olsun diye büyücü karakterinin ayağını bile kaldırdık beğenenler var ise ne mutlu bize
iyi forumlar ...
Kardeş yüzde yüz hakkını yemişler.. Bu fotoya ödül vememişlerya gerçekten ayıp etmişler.YasinKocamanca yazdı:Tamamen baştan sona sacmalık oyundan ay yıldız görntü sü oluşturduk o bile deerecyee girmiyor saçma sapan oynanmış resimler secilmiş ödülnde değilim yanlış anlamayın fakat bu benim tepkimdir
BU RESİMDE ALAYINA BEDELDİR ...
Fotoğraf F8 tuşuna basılarak yani isimlerin gözükmesini engelleyerek ve shift print ile yani bmp formatında çekilse derece alma ihtimali çok yüksek olurdu.Eleminx yazdı:Kardeş yüzde yüz hakkını yemişler.. Bu fotoya ödül vememişlerya gerçekten ayıp etmişler.YasinKocamanca yazdı:Tamamen baştan sona sacmalık oyundan ay yıldız görntü sü oluşturduk o bile deerecyee girmiyor saçma sapan oynanmış resimler secilmiş ödülnde değilim yanlış anlamayın fakat bu benim tepkimdir
Orada nereden baksan 30 kişi var yaklaşık. Büyük emek.
Sıkıntı değil arkadaşlar ödül gercekten önemli değil benim için Secilen eserler zaten birbirnden güzel fakat benım anlatmak istediğim başka birşeydi ..izdirapgrafik yazdı:Fotoğraf F8 tuşuna basılarak yani isimlerin gözükmesini engelleyerek ve shift print ile yani bmp formatında çekilse derece alma ihtimali çok yüksek olurdu.Eleminx yazdı:Kardeş yüzde yüz hakkını yemişler.. Bu fotoya ödül vememişlerya gerçekten ayıp etmişler.YasinKocamanca yazdı:Tamamen baştan sona sacmalık oyundan ay yıldız görntü sü oluşturduk o bile deerecyee girmiyor saçma sapan oynanmış resimler secilmiş ödülnde değilim yanlış anlamayın fakat bu benim tepkimdir
Orada nereden baksan 30 kişi var yaklaşık. Büyük emek.
Şanssızlıktan 2 gündür gecikiyorum, alamadım ödülü ne yapacağım ?JouRney yazdı:Sonuçlar sonunda açıklandı. Kazananları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Bunların arasında olmak beni sevindirdi.
Teşekkürler..
Sunucu : Kuklacı
Karakter Adı : Iılmagıclıl :arrow: JouRneyGTX olarak değiştirmiştim.