Tonyukukxx yazdı:
Güzel Açıklama Olmuş Tebrikler Kerem Abim RoA'lı Arkadaşların Aralarında Tek Osmanlı Loncası Temsilen Kalmış Fatih'in Söylediğine Katılıyorum.Ayrıca Burda Dikkat Çekmek İstediğim Bi Konu Var Osmanlı Loncası Lodos Klanındaki En Önde Gelen Loncalardan Biri Raiders of Anatolia Loncasıda Arz Klanındaki En Önde Gelen Loncalardan Önemli Olan Oyundaki Rekabet Ortamını Reel Hayatta Dostluğa Arkadaşlığa Çevirmek Bunu Başarabilen Arkadaşları Sevgi ve Saygıyla Selamlıyorum.
Rekabet sadece oyunda, realde dostluk devam
Bir daha ki buluşmaya sizleri de bekleriz yaz uzun, İstanbul'dayız
Tonyukukxx yazdı:
Güzel Açıklama Olmuş Tebrikler Kerem Abim RoA'lı Arkadaşların Aralarında Tek Osmanlı Loncası Temsilen Kalmış Fatih'in Söylediğine Katılıyorum.Ayrıca Burda Dikkat Çekmek İstediğim Bi Konu Var Osmanlı Loncası Lodos Klanındaki En Önde Gelen Loncalardan Biri Raiders of Anatolia Loncasıda Arz Klanındaki En Önde Gelen Loncalardan Önemli Olan Oyundaki Rekabet Ortamını Reel Hayatta Dostluğa Arkadaşlığa Çevirmek Bunu Başarabilen Arkadaşları Sevgi ve Saygıyla Selamlıyorum.
Rekabet sadece oyunda, realde dostluk devam
Bir daha ki buluşmaya sizleri de bekleriz yaz uzun, İstanbul'dayız
havaalanı önünde çekilmiş olduğu foto türkiye halkının yanı sıra dünya kızlarınında ilgisini çekmiş;
muhteşem yüzyıl dizisinde sümbül ağayı oynamasını istemişler ancak kendisinin bir sapık olduğu farkedilince ve meryem uzerliye saldırınca hadım yasası çıkana kadar o rolü vermemişler