oyun oyun degil artık ticarethane

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: oyun oyun degil artık ticarethane

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ne kadar saçma konuşuyorsunuz. Adam kalkmış İkv ile dünya çapındaki oyunları kıyaslamış. İkv de oynayan oyuncu sayısına bak birde diğer online oyunların oyuncu sayısına bak. Eee bunlar para kazanmadan nasıl diğer oyunların seviyesine gelecek ? Saçma saçma konuşmayın beğenen oynar beğenmeyen yol alır. Kimse size zorla akçe aldırmıyor burda bence burada akçeye para verenlerin çoğunun yararlandığı avantajlardan yararlanamadığınız için böyle saçma yorumlar yazıyorsunuz. (Yorumum herkes için geçerli değil orada bir kaç arkadaşa lafım. Kimse yanlış anlamasın.)

Bu oyunda en fazla akçe alanların başında ben de gelirim. Ve şuana kadar harcadığım paradan gayet menmunum. Sonuçta kendi eğlencem amaçlı harcadım ve karşılığınıda aldığımı düşünüyorum. (sarraf artırıcı dışında :D ) Ha harcayamayan veya harcamak istemeyenler olabilir saygı duyarım ama buraya gelipde yaygara çıkarmanın anlamı yok. Sen akçe almıyorsun diye kimse gelip burada akçe sistemini veya bizim parayla aldığımız ürünleri sana bedavaya sağlayamaz. Onun için boş yere tartışmak faydasız. Beğenen kalır beğenmeyen yol alır felsefe bu :D

Keyifli forumlar.
dogusxms
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dogusxms »

WHiTexDeWiL yazdı:Ne kadar saçma konuşuyorsunuz. Adam kalkmış İkv ile dünya çapındaki oyunları kıyaslamış. İkv de oynayan oyuncu sayısına bak birde diğer online oyunların oyuncu sayısına bak. Eee bunlar para kazanmadan nasıl diğer oyunların seviyesine gelecek ? Saçma saçma konuşmayın beğenen oynar beğenmeyen yol alır. Kimse size zorla akçe aldırmıyor burda bence burada akçeye para verenlerin çoğunun yararlandığı avantajlardan yararlanamadığınız için böyle saçma yorumlar yazıyorsunuz. (Yorumum herkes için geçerli değil orada bir kaç arkadaşa lafım. Kimse yanlış anlamasın.)

Bu oyunda en fazla akçe alanların başında ben de gelirim. Ve şuana kadar harcadığım paradan gayet menmunum. Sonuçta kendi eğlencem amaçlı harcadım ve karşılığınıda aldığımı düşünüyorum. (sarraf artırıcı dışında :D ) Ha harcayamayan veya harcamak istemeyenler olabilir saygı duyarım ama buraya gelipde yaygara çıkarmanın anlamı yok. Sen akçe almıyorsun diye kimse gelip burada akçe sistemini veya bizim parayla aldığımız ürünleri sana bedavaya sağlayamaz. Onun için boş yere tartışmak faydasız. Beğenen kalır beğenmeyen yol alır felsefe bu :D

senin gibi parası cok akli yok insanlar oldukca ikv bizi öpmeye devam eder. Oyunu oyun gibi yapsinlar hizmeti dört dörtlük versinler tabiki bedava oynatmıyacaklar.bizim gibi salaklar oldukca böyle gelişmemis oyunlara daha cok para yatırırız.adamlarda nasil olsa kerizler para yatiriyo diye hizmet yapmaz.arkadaslık listesi akceyle olması kadar sacma aptalca bişey varmi.sizin gibi oyuncular oldukca öpülmeye mahkumuz. SADECE OYUNU OYUN GİBİ YAPSİNLAR EMEKLERİNİN KARSILIGINI İSTESİNLER.sen buna benzer oyunlara bir göz at kalitaye bak.adamlar etkinlik yapiyo sahayida besyüzmilyon veriyo İKV 10 tane iksiri eli titreyerek veriyo.Ölün savaslarında kazananlara isin degiştirme verecez dediler iki dakada kıvırmadılarmı? öncelikle yöneticilerin ileri görüşlü olması lazım AT gözlüklü yöneticilerle bu oyun bir adımda ilerlemez.
İYİ OYUNLAR

Keyifli forumlar.
[/color]
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

xxJUN yazdı:
Neowin yazdı:Arkadaslar yorumlara baktımda sankı mılyarlar istiyorlar bızden sankı oyun ıcınde emekle edılen seylerı dukanda satıyorlarmıs gıbı yorumlar yapılmıs. şimdi dukkanı bastan sona actım urunlerı ınceledım alınması gereken tek sey orda sılah yukseltme gerı kalanını almak zorunda deılsınız yada almazsanız cok buyuk kayıplarınız olmaz. örneğin saraf lokman maden artırıcılar almasanda saf cekebılıyorsun. zamanım yok cok az gırıyorum falan dıyorsan alırsın 2-3 saate cekecegın seyı 1 saate cekersın sadece zaman kazancı. mıgrat sıgnak artırıcılar almasanda full duzebılıyorsun ustnu alınca sadece 10 kere gırecegıne 4-5 defa gırıosun fullenıyorsun mısal olarak. Sılah yukseltmeye gelınce omurluk bır sılaha 20 Tl vermeyı cok goruosan kardesım oynamıcaksın onlıne oyun. dier oyunlarda Tl verıosun oyun parası alıyorsun boyle bı adaletsızlık olurmu?? ama hala yok dukan soyle dukan boyle bıraz kendınıze gelın. sılah yukseltme harıc hıc bırsey alma hıc bır kaybın olmaz oyunda ben bunca gun hıc yukseltıcı almadım sukur carlarım full hıc maden artıcı almadım ama en az haftada 1-2 menekse gıbı pahalı madenler cekebılıyorum. Arkadas lıstesı demısınız cok samımı arkadaslarınızı kaydedın her onune gelenı kaydetmeyın lıstenıze. Plus konusuna gelıncede yok bolge kanallarına hıc bır oyunda para ıle yazmıyoruz ama ıkv de paralı dıyorsunuz bence cok gereklı neden dıyınce beyler bazı arkadaslarımız oyun oldugunu unutup ınsanlıgından cıkabılıyor ve hos olmayan kelımeler kullanıyor. dusunsenıze bolgeden 1 lvl bır suru car hakaretler agza alınmıcak sozler dusunmek bıle ıstemıyorum. Sımdı bana yok yonetım yalakası yok bılmem ne dıye bılırsınız. ama bı sapkanızı onunuze koyun ve dusunun bıraz bence ıkv haıla ucretsız bır oyun ve dukkanda satılan urunler online oyunlar ıcınde en ucuz ve almasanızda alandan pek bır farkınız yok

Benim oyun içinde üretebileceğim bişey kalmadı (bütün sınıflar ) düşürceğim şaheser nadide itemler de tam . nadide gözlüklerime kadar.

Gb Lere baya bi süredir ara vermiştim . son 1 haftadır girym dedim arkadaşlarımı kırmamak adına

Karşılaştığım manzara beni bu konuya sürdü .

Sırf Şans & Yağma arttırıcı satılsın diye Gb lerde yağma oranı bukadar mı düşürülür. (Zamanında Her Migrat&sığınak en az 1 şaheser veriyordu )

Bukadar mı az 3. sınıf saf çıkar. ( Eski formül 6dkx60 veya 7 dkx70 madenine göre)

Ayrıca m2.5 nadide gözlükleri kontrol ettinmi . En basitinden bir m.25 nadide şifa 75.000 kp ! Peki neden bukadar yüksek ? (15.000 azmı ?) ;)

Önce araştır sonra gel kendini yor buraya yaz ;)
oranlar dusuruldu demısın bence hıcte dusurulmedı ornegın mıgrata arkadaslarma destek ıcın gırdıgımde plusuz adama bıle zırh dustu 1 gun ıcınde 2 tane tamamen şans

15.000 kp fark var demısın kp artıcı alınmadan kp kasamıosun heralde??

benım dedıklermı tam okumamısın yada anlamamısın dukkandakı urunlerı almadanda herseyı yapabılıyorsun dukkandakı urunler sadece sana zaman tasarufu saglıyor.

Dıger yorumdakı arkadaslar sankı dukkandakı urunler alınmadan oyun oynanmıyor yorumu yapmıs

Beyler bunca gun ne guncelleme geldıyse kotuledınız durdunuz bence bıraz durulup kendınıze gelın yapılan her guncelleme bızım yararımıza AT GÖZLÜKLERINI cıkarın artık gozlernızden
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

senin gibi parası cok akli yok insanlar oldukca ikv bizi öpmeye devam eder. Oyunu oyun gibi yapsinlar hizmeti dört dörtlük versinler tabiki bedava oynatmıyacaklar.bizim gibi salaklar oldukca böyle gelişmemis oyunlara daha cok para yatırırız.adamlarda nasil olsa kerizler para yatiriyo diye hizmet yapmaz.arkadaslık listesi akceyle olması kadar sacma aptalca bişey varmi.sizin gibi oyuncular oldukca öpülmeye mahkumuz. SADECE OYUNU OYUN GİBİ YAPSİNLAR EMEKLERİNİN KARSILIGINI İSTESİNLER.sen buna benzer oyunlara bir göz at kalitaye bak.adamlar etkinlik yapiyo sahayida besyüzmilyon veriyo İKV 10 tane iksiri eli titreyerek veriyo.Ölün savaslarında kazananlara isin degiştirme verecez dediler iki dakada kıvırmadılarmı? öncelikle yöneticilerin ileri görüşlü olması lazım AT gözlüklü yöneticilerle bu oyun bir adımda ilerlemez.
İYİ OYUNLAR

Keyifli forumlar.[/color][/b][/quote][/color][/quote]

valla kardeş kusura bakma ama acayip şekilde cahilce konuşuyorsun. İsteyen para harcar istemeyen harcamaz. Bundan ötesimi var ? Kimse sana zorla gel akçe al mı diyor ? Harcama kardeşim beğenmiyorsan oynamada. Sen burda para harcayan oyuncuları senin tabirlerinle "salak veya keriz" yerine koyamassın. İnsanlar burada eğlence amaçlı parasını harcıyor. Kimse kimsenin neden harcama yaptığını sorgulamaya zaten hakkı yok. Madem emeğinin ve harcadığın paranın karşılığını almadığını düşünüyorsun o zaman ne para harca nede oyunu oyna. Burada gelip bunları yazınca bir anda herşey senin isdediğin düzeyemi gelecek ? İnsanlar eğlence amaçlı paralarını harcıyor sen burada onlara kalkıp keriz ve salak tabirlerini kullanıyorsun. Ayıp denen birşey var. Gelişmemiş bir oyuna para harcadığımızı söylüyorsun madem daha iyisi var sen git onları oyna onlara para harca seni tutanmı var? Millete burada hakaret ederek buradaki huzuru bozmaktaki amacın ne ?
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Konuya katılıyorum. İKV'nin diğer oyunların ulaştığı kallitedeki stanadrt uygulamaları oyuncuya bir an önce sağlaması gerekir. Üstelik öyle ahım şahım bir level sınırıda yok malesef. Şu an da sunucularınızda E.Ö bölgesine bir bakın kaç yeni oyuncu katıldı aramıza. Çok az. Eskiden MIsır çarşısı girişi küçük levellerden geçilmezdi ve ben mısır çarşısından bankaya giderken 10 larca soru sorulurdu özelden komutan nerde lodos sancağı nerde diye.

Yani şuan oyunu oynayan çoğunluğun % 80 ' i gönül verenlerden oluşmakta. TÜm bunların yanında milyonlar harcayıp reklam tanıtım olayına girmeye gerek yok. Asıl tanıtım oyunun kendisi olmalı. Oynanabilirlik olarak oyuncuyu rahat ettirmeli faln filan.
Resim
mutlakkonuxjun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlakkonuxjun »

Crack yazdı:Konuya katılıyorum. İKV'nin diğer oyunların ulaştığı kallitedeki stanadrt uygulamaları oyuncuya bir an önce sağlaması gerekir. Üstelik öyle ahım şahım bir level sınırıda yok malesef. Şu an da sunucularınızda E.Ö bölgesine bir bakın kaç yeni oyuncu katıldı aramıza. Çok az. Eskiden MIsır çarşısı girişi küçük levellerden geçilmezdi ve ben mısır çarşısından bankaya giderken 10 larca soru sorulurdu özelden komutan nerde lodos sancağı nerde diye.

Yani şuan oyunu oynayan çoğunluğun % 80 ' i gönül verenlerden oluşmakta. TÜm bunların yanında milyonlar harcayıp reklam tanıtım olayına girmeye gerek yok. Asıl tanıtım oyunun kendisi olmalı. Oynanabilirlik olarak oyuncuyu rahat ettirmeli faln filan.
Abi kasarmısın diyen bile yok :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Genius »

Arkadaşlar bende cok pahalı olmasından şikayetçiyim ama bunların hiçbiri zorunlu değil. O kadar grup böglleri geliyor itemler gelıyor bu adamların geliri nereden olacak ? soracaksınz cok mu zengınsın dıye hayır degılım bende gelenlerın cogunu alamıyorum ama objektıf olarak baktıgımızda onlara da hak vereceksiniz ..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

GencfbxJohnson yazdı:Oyuna yeni bir güncelleme gelmesini istiyoruz.Fakat bu güncelleme için gereken maliyetleri düşünmüyoruz.Yeni bölge ve/veya güncelleme gelmesi için maddi / manevi desteğe gerek var.Bu da kolay bir şey değildir arkadaşlar.Bu yüzden oyun diğer oyunlarda olduğu gibi akçe sistemi şeklinde devam ediyor.Belki şikayetçi olabilirsiniz ama akçe sistemi geldiği günden itibaren İKV daha fazla gelişmeye başladı ;)

Ayrıca ; Sobee, hiç bir zaman akçe sistemine zorunluluk getirmemiştir.Almamız veya almamanız biz oyunculara kalmış bir şey,bu yüzden akçe sistemini her zaman destekliyorum.

Tartışma çıkaracak konuları açmamanızı tavsiye ederim.

Eğlenmesini bilene, iyi eğlenceler dilerim..

o noktada dur bakalım İKV DAHA ÇOK GELİŞMEYE BAŞLADI Gelen yeniliklerin hangisi bedava ? hangileri akçe yüklenmeden yapılan yenilikler .
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

WHiTexDeWiL yazdı:Ne kadar saçma konuşuyorsunuz. Adam kalkmış İkv ile dünya çapındaki oyunları kıyaslamış. İkv de oynayan oyuncu sayısına bak birde diğer online oyunların oyuncu sayısına bak. Eee bunlar para kazanmadan nasıl diğer oyunların seviyesine gelecek ? Saçma saçma konuşmayın beğenen oynar beğenmeyen yol alır. Kimse size zorla akçe aldırmıyor burda bence burada akçeye para verenlerin çoğunun yararlandığı avantajlardan yararlanamadığınız için böyle saçma yorumlar yazıyorsunuz. (Yorumum herkes için geçerli değil orada bir kaç arkadaşa lafım. Kimse yanlış anlamasın.)

Keyifli forumlar.

Burda kendi düşüncelerimizi yazıyoruz sana zorla BİŞEY İKNA ETTİRMEYE çalışan yok hadi yol al bakalım :)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

ya aldıkları parayı oyuna yatırsalar anlıyacam önceden akçe yoktu yine vardı bu oyun şimdi akçe var ama yine yatırım yok reklam yok bu ne ya süpercanın hergün birçok kanalda reklamı var bu oyuna reklamı çok görüyolar
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön