SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Mesaj gönderen elagance »

Peki gel seninle beraber bir konu açalım Ataxlerden kim nefret ediyormuş yorum yazsınlar bizde bulalım.

Aksine ataxler hangi görevlerine yardım etmemiş çıkaralım

1- Yazamışsın bombacı üzerime yolluyorlar madende
Oyun kuralları içerisinde bomba yollama diye bir kural olduğunu sanmıyorum kendine güvenmiyorsan bombadaki madene gitmez yılandakinde çekersin haksızmıyım ?

2- %90 bıkmış diyorsun bıkmış olan kişiler Ataxler in başarılarını çekemeyen kişilerdir yada 1 Atax bankada dururken gelip dalan sonrada Ataxler onu bıktırana kadar kesen arzlardan çıkıp lodoslara geçen kişilerdir bizi sevmeyenler
3- Konseyxelegance buraya bizim yaptıklarımızla ilgili resimler koyacağını iddia ediyorsun çok büyük konuşuyorsun buyur resimlerini bekliyorum bende buraya bi rowxlere yeşil hidrayı keserken senin lonca üyelerinin nasıl kenarda oturup yardım etmeyin onlar kesince giderler diye konuşmasına şahit olan birkaç kişiyi yazdıracağım bunlardan biri Rowxyolcu

XxGHOSENxX ve elegance gördüğüm kadar Rowxloncasına girme çabalarınız var isterseniz Ferhat paşa ile konuşup yardımcı olayım size inanın yaparım kefiliniz olurum Rowxloncasından çok kişi tanır bizi ve kefilliğimize güvenirler.Amam not olarak senin gibi birini alırlarmı bilmiyorum emek hırsızlığı yapmazsan belki alırlar

Kardeş bizim kimsenn loncasına girme gibi hevesimiz olsaydı kendimiz lonca kurmazdık iyi oku bizim lonca alımlarınıda tandığımız arkadaşlarımızdan oluşuyor. Peki kimin büyük konuştuğunu bundan sonraki günlerde yakında eklenecek olan resimlere bakar öyle yaparsın. O kadar büyük görüyorsunki kendini bazı lonca daki arkaşlarla konuşup bizi aldıracından söz etmişsin sen kimsinki güzel kardeşim nerden geliyor bu kadar hava ya yüksek bi yerde oturoyorsun bol havalı yada kendini ne sandığını bilmeyen birisin.bu oyun bi lonca ekseninde dönmüyor bunuda kabullenin veya 30 kişik bi lonca oynamıyor bu oyunu bunuda bilmeni isterim. Kardeş buyursun çıksın benden yada loncamdam şikayeti olan yazssın Buna ata loncasıda dahildir merak etme bizi bilen bilir biz kimlere yardım etmedikki sizlerin içindede var bazı arkadaşlar onlar kendini bilir bana kalkıp laf salatası yapıp isim ver deme onu geçeceksin biz yaptığımız görevi veya yardımı insanların başına kalkmış değiliz ve hiç bir zamanda öyle olmayacağız sizi bilen olduğu gibi beni ve diğer tüm oyuncularıda bilen biliyor. Bundan sonra sana cevabım sadece resimlerle olacak yorumu da tüm sunucudaki oyuncalara bırakacağım bir şey diyorsak boşa değildir resimlerle anlatınca daha net olarak anlaşılacaktır. Kendini bilen tüm oyunculara saygılarımı sunuyorum..
nightwish
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nightwish »

Ghosen ve elegance siz kime hırsız diyorsunuz bu kadar mı aciz duruma düştünüz iftiraya başladınız. Kesemediniz diye iyi hırs yapmışssınız. Tabi herkes ilk kesmek istiyordu, kıskançlıktan iyi kudurmuşsunuz. Aklınızı başınıza alın, bu şekilde hiçbirşey elde edemezsiniz. Rezillik dizboyu maşallah.
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen elagance »

Kardeş doğru okuda öyle yaz ben kime hırsız demişim başkaları beni bağlamaz bi cünlemde hırız lafı bul ben de oyunu bırakırım. Sen kimsin lan senden akılmı alcaz çoluk çocukda bilmeden yazı yazıyor işte. ötme bülbül boşa bi gün seninde gelir sonun.
Ercin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ercin »

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim darısı diğer görevlere inşallah

Erçin-Gökxerçin
Erçin&Ceremi
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Amam not olarak senin gibi birini alırlarmı bilmiyorum emek hırsızlığı yapmazsan belki alırlar :!:
Bana Rahatça Hırsız Diyebilen Bir Adamdan Lafımı Esirgemem !

Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlar.

Ama Unutma Kendini Zirvede Sananlar Aslında Marihuana Çukurlarında Sürünüyorlardır.

Heee Beklerim Çay İçmeye Ama Sana Saygımdan Abi Derim Korkumdan Değil ;)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

ercin yazdı:Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim darısı diğer görevlere inşallah

Erçin-Gökxerçin

İşte Benim Beklediğim de Budur Ama Hayır Erçin Yanlışın Var Kadim Hidrayı Ata Loncası Kesti :lol: :lol:
Ercin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ercin »

Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadı :) ümarım ilerleyen tarihlerde :)
Erçin&Ceremi
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadı :) ümarım ilerleyen tarihlerde :)
Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyor ;)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

elagance yazdı:Kardeş doğru okuda öyle yaz ben kime hırsız demişim başkaları beni bağlamaz bi cünlemde hırız lafı bul ben de oyunu bırakırım. Sen kimsin lan senden akılmı alcaz çoluk çocukda bilmeden yazı yazıyor işte. ötme bülbül boşa bi gün seninde gelir sonun.

Sana hirsiz dedin diyen oldumu her seye atliyosun ?
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN yazdı:
ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadı :) ümarım ilerleyen tarihlerde :)
Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyor ;)

O diyorsa kestirmez sadece orda oturmasi yeterli yeterki sen Vahit abi ordayken kesmeyi dene bakalim kesebiliyosusun ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön