Kardeşim yolun açık olsun . YGS , Lys Vb. her ne kadar basmakalıp saçmalıktan dönme sınavların hayatımıza yön vermeye devam etmesi insanı elemle düşündürmüyor değil. Neyse bu konular tartışmakla bitmez ama asıl olayların farkına belli sorumluluklar almaya başlayınca varabiliyorsun . Ben sınavlarla uğraşırken de oyundaydım , hani pek etkilememişti yaşantımı ama artık üzerinde sorumlukluk hissettiğim bireyler var ve hayatın bir oyundan ibaret olmadığını anladım diyebilirim . Boş zamanlarımı doldurmak için yapılmış boş bir meşgale olsa da , bazı dostlarımdan ayrılmıyorum sadece , oyun mu sadece aracı .
Çok uzattım herhalde , senin gibi bende yazmayı severim her ne kadar mühendisler yazmaktan anlamaz deseler de tezleri ters tepmiştir böyle düşünenlerin
Kendine iyi bak ve hayatın tadını çıkar ve tabiki Allaha emanet ol ...
sirjudgester yazdı:Kardeşim yolun açık olsun . YGS , Lys Vb. her ne kadar basmakalıp saçmalıktan dönme sınavların hayatımıza yön vermeye devam etmesi insanı elemle düşündürmüyor değil. Neyse bu konular tartışmakla bitmez ama asıl olayların farkına belli sorumluluklar almaya başlayınca varabiliyorsun . Ben sınavlarla uğraşırken de oyundaydım , hani pek etkilememişti yaşantımı ama artık üzerinde sorumlukluk hissettiğim bireyler var ve hayatın bir oyundan ibaret olmadığını anladım diyebilirim . Boş zamanlarımı doldurmak için yapılmış boş bir meşgale olsa da , bazı dostlarımdan ayrılmıyorum sadece , oyun mu sadece aracı .
Çok uzattım herhalde , senin gibi bende yazmayı severim her ne kadar mühendisler yazmaktan anlamaz deseler de tezleri ters tepmiştir böyle düşünenlerin
Kendine iyi bak ve hayatın tadını çıkar ve tabiki Allaha emanet ol ...
Saolasın o Tatlı Muhabbetin İçin, Yazmak Gibisi Var Mı ?
Çok Doğru Söyluyosun, 12 ' Yıl Okuduktan Sonra Birde Sınava Sokuyolar, Ve Senın 12' yılda Yaptıgının Karşılığını Sadece o Sınav' ın Sonucu Belirliyor, Ömür Zaten Kısa... Biz De Senin Dediğin Gibi Basmakalıp Bu Saçmalıkların Peşinde Koşmaktan Başka Bişi Yapamıyoruz, Hayatımız Tamamen Neredeyse Bu Sınavların Elinde... Ne Diyelim Kader Utansın
Gökhan'ım seni reelden tanıdıgım için güle güle demek biraz tuhafıma gider o yüzden yeni sayfanda kalemin olacak arkadaşların ile hayatında başarılar dilerim Oyunu bırakmamızı kutlayalım bir ara :lol:
SeRRuh yazdı:Gökhan'ım seni reelden tanıdıgım için güle güle demek biraz tuhafıma gider o yüzden yeni sayfanda kalemin olacak arkadaşların ile hayatında başarılar dilerim Oyunu bırakmamızı kutlayalım bir ara :lol:
Tamm Tatlılar Benden Büyük Rakı Kap Gel.. Meze' de Benden
SeRRuh yazdı:Gökhan'ım seni reelden tanıdıgım için güle güle demek biraz tuhafıma gider o yüzden yeni sayfanda kalemin olacak arkadaşların ile hayatında başarılar dilerim Oyunu bırakmamızı kutlayalım bir ara :lol:
Tamm Tatlılar Benden Büyük Rakı Kap Gel.. Meze' de Benden
Mideye baksana içerik düzenlendi. :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.