Görev itemleri hk[Şfacı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Görev itemleri hk[Şfacı]

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

StoryLine yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:herkese istediği görev itemi verilse olur mu ona bakarsan buyuculerede çoğu görevde kullanmadığı itemler verilebiliyor.

Bi daha düşün istersen fevzi cevriye pant bilge kağan direnc ceket kadimden ayakkabı sanırım dev komodo kan calan ruh calan asa ee gerisi nerde ? %90 kullanılan item veriyor

tamam şifacılarada en çok istenen en çok kullanılan ibni sina veriliyor o görevlerden.biraz geriye dön. buyuculerin % kaçı çemberci ama 30-39 lvl görevlerinden genelde kullanılmayan olan ateş ve elektrik veriliyor.45-49 görevlerde de genellikle en çok istenilen şifalarda ibni veriliyor.
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Sifaciya gorevde verilen ceket cevriye sultanli olsa guzel ama direnci kim ne yapsin.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

:) Her ikiside dogru
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

bu görev itemlerinde gerçekden büyük haksızlık yapılıyor şifacılara bn iflise daldım ama onu kesecek itemleri bulmak için ölüp ölüp dirildim sunucularda görev itemleri yetersizliği yetmiormuş gibi itemde düşmüyor artık ibn-i sina item veriorlarmış sanki çok işe yarıor bizi 39 dan tutup 49 level e kadar tyaşıyacak itemler bu yönetimin yaptığı düşüncesizlik sağlam bi hakaret ederdimde neyse

hadi ben neyse yolumu buldum itemimi ayarlıorum ya yeni şifacıya başlayanlar onlara haksızlık valla büyü hasarı asit büyü hasarı zehir neymiş ya ne boka yarıor 1 yöneticinin bizim gibi eşit şartlarda 49 seviyeye kadar bir şifacı kasmasını istiyorum

katılanlar sölesin bn bunu açık açık söylüorum ve istiyorum 49 seviyeye kadar 1 yöneticinin şifacı kasmasını istiyorum
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Hem görev itemleriyle kassınlar bakalım ben Artık max istiyrum şifacıyaaaaaaaa
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Oquwbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Oquwbey »

ŞifacıLar gerçekten üvey evLat. SavaşçıLara İfLiss ten yücelen haLit büyücüLere Fevzi Bey Cevriye bize paraceLsus cevriye. Kaç kişi zehir item diziyor ki. Dev komododa da durum aynı. Ne büyük umutLarLa gitmiştim baLıkçıya. Sonuç zehir + büyü kritik. Şuana kadar veriLen itemLer hiç değiLse eLement oLsaydı . Bence bu büyük bir haksızLık.
Resim

GRODT Loncası Kurucu Başkanı Oquwbey
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StoryLine »

Oquwbey yazdı:ŞifacıLar gerçekten üvey evLat. SavaşçıLara İfLiss ten yücelen haLit büyücüLere Fevzi Bey Cevriye bize paraceLsus cevriye. Kaç kişi zehir item diziyor ki. Dev komododa da durum aynı. Ne büyük umutLarLa gitmiştim baLıkçıya. Sonuç zehir + büyü kritik. Şuana kadar veriLen itemLer hiç değiLse eLement oLsaydı . Bence bu büyük bir haksızLık.
Bende bunu dile getirdim fakat hiçbir cevap yok yönetimden ?
Resim
GodFreyxKorsaNx
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sultanahmet »

RedsxLine yazdı:
Sultanahmet yazdı: görev itemleri bir oyunda destek olarak nitelendirilmelidir.
ÇOK Doğru
Sultanahmet yazdı:ikv takımı bunu kimi ırka (Savaşçı-büyücü-şifacı) kolay kimi ırka ise zor hediye etmektedir.
İşte tam burda sorun başlamakta
Sultanahmet yazdı:şifacılarımız zaten bilirlerki oyunun en zor ırklarıdır ikv takımıda bunu (benim düşünceme göre) zorlaştırarak şifacı ırkının güçlenmesi yada şifacı ırkının eşyalarının değer kazanması için yapmaktadır unutmayın ki değeri yüksek olan eşyalar kullanışlıdır bu size ilerdede laızm olur ve ticari amaçtan bu görevde verilirse bu değerin ne önemi kalır ki hepimiz biliyoruz ki ticarette "bu görev itemi " vb. diyerek eşyayı yada efsunun değerini düşürüyoruz
Bir yücelen halit girmenç eşya değeri nerden baksan 60-80m arası servera göre
Bir fevzi cevriye itemi^30 -40 arası
Peki bir şifa itami verilen hayyam cevriye sizce kaç der 1m 2m bilemedin 3m

Adaletsizlik burda başlıyo karşımdaki savaşçı üstü 30 m ancak tutan eşyalarla ( görev item takviyeli) benim 300m harcadığım şifacı ile kafa kafaya denk rekabet ediyorsa işte adaletsizliğin ağa babası budur.Nerde benim emeklerimin farkı. Üstelik şifa dan iyi anlamak lazım o 300 m luk itemlerle savaşçı kesip rezil olmamak için

Bunun aksini iddia edecek yönetici varsa buyursun gelsin şifası ile de görelim nasıl idare ediyo :)
İyi bir şifacı olduğunu biliyoru mama be nhiç güce önem vermeye n birisiyim ; Farklı bir açıya yönlendirelim seni Görevlerde nyücelen + saldırı Eşyalar verse ve aynısı başka birisine düşse "Bu görev itemi" diyerek ucuza alınamz mı böylece ticaretteki değeri düşer,Ama görevlerde pek tercih edilmeyen( Kötü olan demiyorum ) silahların verilmesi Önemli (Daha sık tercih edilen ) Eşyaların değerini arttırır....
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön