Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Mesaj gönderen JouRney »

turkoxHAMSTER yazdı:@Karaxhayalet, Tabii kide İKV nin grefikleri daha iyi ama bunu söyleyen adamlar oyuna ilk girdiklerinde eminönünde başlıyorlar..Eğer yüksek seviye birini görmediyse eminönünün grafikleri pek cazip gelmiyor.Migratı meranı yeraltını görse eminim kanısı çok farklı olur.Bu da ancak reklam ile olur reklamlarda çemberlitaştan migrattan görüntüler olsa insanları çeker.
Haklısın arkadaşım, benim çoğu arkadaşım denemek için üye olup karakter yaratıyor.
İlk görevlerden biri olan "Salgın Hastalık" görevini alıyor. Gidiyor fare kesmeye,
"olum bu ne saçma oyun fare kesiyoz" gibi sözcükler kullanıyorlar. Bunun yanı sıra; Grafikler berbat, savaşçı iki saat vuramıyor. Oyunda daha 20 seviye olmadan bırakıyorlar. Halbuki ilerki seviyelerde ne güzel bölgeler, yaratıklar olduğunu bilmiyorlar.

. . Oyunumuzun Ciddi Bir Reklam Sorunu Var . .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

çoğu oyun ilk açılırken tanıtım videosu geliyor ikv ninde öle olabilir
ekomago35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ekomago35 »

gerçekten bu oyunun düsmanı değilim ama grafikler ilk basta kötü knight onlinedede ama bu oyun en iyisi mageler için skiller az tutulmus bir oyunda karakter skilleri ile öndedir.
simdi en iyi mageler : shaiya online istanbul kıyamet vakti allods ta
sifacılar: rappelz de
sunu belirtim kontrollerde WASD tuslarının kullanılmaması yüzünden zor oluyor ama oyun güzel hızlı lvl atlaması falan
biraz dikkat edin shaiya allods oynayan birisi için gerçekten kötü grafikler gibi gelicek etrafı arastırmalı böylelik ile oyun çok çok zevkli ben daha 13 lvllim
reklama ihtiyacı var görevlerdede NPC üstünde ikon olsa imis daha iyi olucak çoğu kişi için bu zor oluyor
birde akbaba gibi üşüsen 49 lvller var lvl arttırırmalı ve bunlarda orada avcı gibi beklememeli bu kötü olmus keske 2 ırk olarak yapılsa imiş çoğu kişi belki bunun yüzünden oynamıyor çünkü bekliyorlar bir eziğin orada olmasını
ALLODS ONLİNE
Resim
Resim
Resim
SHAİYA ONLİNE
Resim
Resim
Resim
Resim
buda sifacımız
Resim
sadece göstereceklerim bunlar ama bu oyunları oynayan varsa birirler yükleyemediklerim var shaiya için umarım ne dediğimi anlamıssınızdır
ekomago35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ekomago35 »

bunlarda yenisi
öndeki savasçı arkadakiş pembe mage ben zırhlar ve görsellik hat safhada

shaiya online
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
ne demek iştediğimi anlamıssınızdır bende ufakta olsa karakterlerimi göstermiş oldum
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Reklam Olsa Bile.. Oyunda Akıcılık Yok Malesef..
Her Zaman Sölemişimdir.
Büyük Bir Level Güncellemesi , Çeşitli Büyük Haritalar Şart !
Senede 1 Kere Güncelleme Yapılıyor.
Yapılan Güncelleme Oyuncuları Tatmin Etmiyor.
Kısa Sürede Tamamlanabiliyor. [Özellikle Bir Şans Faktörü Varki Orasını Hiç Karıştırmayayım.]
Yani Anlayacağınız. Güncellemeler Çok Geç Yapılıyor.
Maddi Anlamda Artık Bir Sorununuzun Kaldığını Düşünmüyorum.
Peki Sorun Nedir ?
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

Rescuer yazdı:Buyrun arkadaşlar;

Metin 2 ve Wolf Team gerimizde;

Resim
Resim

Knight ile aramızda "dağlar" var ;
Resim

ve İKV;
Resim

Counter'in ise 145,912 beğenisi var.
Yinede umutsuz değiliz, hani belki birgün, birgün olur. Bu oyun Türkiye çapında henüz ama Knight vs. pek çok ülkede oynanabiliyor.
metin2 nin 126bin kişilk hayranı olduğu bir sayfa var . teyit etmek için baktım ama durum böyle değil . zaten olmasıda imkansız. ikv nin yönetim olarak yetersiz olduğunu kabul etmeyen yok sanırım ...
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

O tür oyunların Türkiye Sayfasına bakacaksınız.Dünya sayfasına bakarsanız tabiiki fark olur İstanbul Kıyamet Vakti yalnız türkiye de açık bir oyun.Birde yukarıda bir kaç oyun resmi koymuşlar bence İKV nin grafikleri onlardan aşağı değil.İkv gerçeğe çok yakın bir oyun o tür oyunların nerede geçtiği bile belli değil tamamen fantastik bir dünya rengarenk ama İKv gerçeği yansıtıyor ve grafikleri yeterli.
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Evet yukardaki resimleri koyan kişi görsellik hat safhada demiş ama İKV'nin beta haline benziyor :mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
HaruNGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HaruNGs »

Şimdi arkadaşlar, oyuncuyu oyuna bağlayan bir şey yok İKV'de. Oyunda 49 lvl olun + Grup bölgeleri itemlerinide tamamlayın + Tek yıldız rütbeye sahip olun, bitti. Bu dakikadan sonra bir daha oyunu oynamak için bir neden kalmıyor. Anlatabiliyor muyum? İKV'nin gözü parada değil, oyuncuyu oyuna bağlayacak hamleler yapmakta olmalıdır. Örneğin Rapplez her 6 ayda bir büyük güncelleme getiriyor. İKV'den böyle bir beklentimiz yok tabi. Ama en azından oyuncuyu oyuna bağlayacak hamleler yapılmalı. Örneğin Grup Bölgeleri sayısı arttırılmalı ve aşırı büyük bölgeler gelmeli. Tüm İKV, Knight'da ki Maradon etmiyor. Ayrıca oyun açılalı 5 yıl oldu. Bir 5 yıl sonra da oyun hala aynı yerinde sayıyor olursa işler vahim. Sobee'nin MMO sektöründen çekilmesi gerekir.

5 yıl sonra İKV'nin olması gereken yeri söylemek isterim:

* 69 seviye sınırı ''son''
* Knight'da ki Maradon + Andream + Base büyüklüğünde ''toplam alan''
* Zindan veya Grup bölgesi
* RPG ögesinin oyunda daha fazla yer alması, farklı skill kombinasyonları ve stat puanlarını kendimiz dağıtmamız
vs, vs.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

İstanbul kıyamet vakti ve Wolfteam kıyaslayalım . ( Wolfteam Türkiyede 340 . 000 beğenisi var ) Facebookta Wolfteam etkinlikleri çok olduğundan Beğenme oranı yüksek . İkv nin Facebook etkinlik sadece Bil kazan , Daha fazla etkinlik facebooktan olursa beğenme oranı artar . Sobee , TTNET ile konuşup fatura yatırma yerlerinde İkv resimleri yapıştırılabilir . TTNET süpercanın reklamını nasıl yapıyorsa , İkv ninde isterlerse yapacağına inanıyorum . Her özel günde (23 nisan vb ) facebooktan anketle size bir oyun seçmenizi istiyorlar , İkv ise exp bonusu ile geçiriyor . Facebooktan oyunlar düzenliyorlar , beğenme oranı artıyor . Ben arkadaşıma İkv oynuyon mu deyince ' O ne ' demesini istemiyorum !

Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön