DeathLord yazdı:Bilmem farkedildi mi.Miğrat bölgesinde bir büyücü istediği kadar sağlam olsun tek başına kesemeyeceği tek yaratık Funditores'tir.Nedeni ise büyücüler gibi uzaktan vurabilmeleridir.Beyaz Büyücüler de büyü atabildiğine göre büyücü zorunluluğu kalkacak gibime geliyor.
İşini bilen bir büyücü Migratta bosslar hariç herşeyi tek kesebilir. Ve Çemberlitaşda sadece beyaz büyücü olucagı ne maglum :roll:
DeathLord yazdı:Bilmem farkedildi mi.Miğrat bölgesinde bir büyücü istediği kadar sağlam olsun tek başına kesemeyeceği tek yaratık Funditores'tir.Nedeni ise büyücüler gibi uzaktan vurabilmeleridir.Beyaz Büyücüler de büyü atabildiğine göre büyücü zorunluluğu kalkacak gibime geliyor.
tek başıma devriyeleri bile çok rahat kesebiliyorum.en kolayıda fundi.sen miğrata 300 kez büyüyle gir sağlam olmayan bir büyüyle bile rahat immune , fundi tek başına kesebilirsin.
Funditoresi buz direncini 1000 yap 2 3 tanesini tek alırsın xD..
Buqrahan yazdı:Yeni gelecek eşyalar olacaktır. Bu eşyalar seviye'si büyük ihtimalle 49Seviye olacaktır; Fakat gelecek olan bölge de Savaşçılar için olduğunu unutmamak gerek. Eğer Beta Sürümü'nde oynayanlar olmuşsa bilirler. GB-0 o makine-ler-, Beta Sürümü'nde bir çok kez gelmişlerdi; Fakat bir süre sonra ara verilmişti, artık zamanı geldi, tekrardan aramızda onları göreceğiz... Onlar'a Büyü Hasarı etki etmiyor.[Bunu demekten zevk duyuyorum. Sonunda SAVAŞÇI'lar meydana çıkıyor.]
Not :!: : GB-0 Makine'lere sadece MAX Hasar etki verebilir. ELEMENT'ler etki alanı dışındadırlar.[Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler alan Dışı kalıyorlar.]
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
ya fizik ? sence bir büyücüden daha hızlı kim fizik vurabilir ?
İllaki uzaktan hasar veren bir karakter gerekecektir.
TURKIYEIMPARATORve VeNGaTarkadaşlarımızdan ilgileri için teşekkür ederim. Yorum'umu düzeltiyorum:
[Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler alan Dışı kalıyorlar.]
:arrow: :arrow:
[Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler'in [Fiziksel Hasar hariç] diğer etkileri alan Dışı kalıyor.]
İyi Forumlar. İlgileriniz için Teşekkür Ederim.
Buqrahan yazdı:Yeni gelecek eşyalar olacaktır. Bu eşyalar seviye'si büyük ihtimalle 49Seviye olacaktır; Fakat gelecek olan bölge de Savaşçılar için olduğunu unutmamak gerek. Eğer Beta Sürümü'nde oynayanlar olmuşsa bilirler. GB-0 o makine-ler-, Beta Sürümü'nde bir çok kez gelmişlerdi; Fakat bir süre sonra ara verilmişti, artık zamanı geldi, tekrardan aramızda onları göreceğiz... Onlar'a Büyü Hasarı etki etmiyor.[Bunu demekten zevk duyuyorum. Sonunda SAVAŞÇI'lar meydana çıkıyor.]
Not :!: : GB-0 Makine'lere sadece MAX Hasar etki verebilir. ELEMENT'ler etki alanı dışındadırlar.[Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler alan Dışı kalıyorlar.]
İyi Forumlar.
max hasar zırha göre etki ediyor. meteoritte zırha göre etki ediyor buda demekki büyücü alan içi kalıyor.
İyi Forumlar.
max hasar zırha göre etki ediyor. meteoritte zırha göre etki ediyor buda demekki büyücü alan içi kalıyor.
Buqrahan yazdı:TURKIYEIMPARATORve VeNGaT arkadaşlarımızdan ilgileri için teşekkür ederim. Yorum'umu düzeltiyorum:
[Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler alan Dışı kalıyorlar.]
:arrow: :arrow: [Büyü Hasarlarıda Sonuçta Element olduğu için Büyücüler'in [Fiziksel Hasar hariç] diğer etkileri alan Dışı kalıyor.]
Buğrahan[Buqrahan]Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar. İlgileriniz için Teşekkür Ederim.