Benim dediğim bilmeyenler öğrensin ki milletin canı yanmasın 2-3 yazı öncesinde yazdığım gibi
Onun eşi dostu olsa ne olcak ya yolda görsem sümük atmicağım kişidir Online dışında yanımdan bile geçemez.
Birde onun eşi dostu gibi dostum olcana tek takılırım bu oyunda yanlız başıma devam ederim (Çoğunlukla herşeyimi kendim yaparım)
Ben kaptan olduğumda, Kaptanlık yaptığım gemiye o şahıs ve benzerileri giremez parası pulu yetmez Birde bulaşmaya gelince onun rüzgarı bile yaklaşamazken bana hiç bir şeyi bulaşmaz merak etme.
Konu daha fazla uzamadan kilitlense iyi olur kanaatindeyim.
Ayrıca , konuyu açan arkadaş , bu tür konuları buraya açıcağınıza , desteğe bildirseniz daha iyi olur.
Neyse konu kiit diyorum , başka da bir şey demiyorum...
Behzat Ç. abov abi bu adamları görünce ceketinizin düğmesini ilikleyin saygıda kusur etmeyin çok saygıdeğer insanlar bunlar bak ayıp etmeyin hepinizin **** dağlanır sonra Asim abi saygılar abi biz ettik sen etme hadi ordan padişahın sol ****
Asim kaptan bize birer carolin'e ayarlar arttık hımm her limanda kendine çalışma lan kanki
Alp agam eğer aklı olan birisi zaten desteğe baş vurup hangi IP lerden girildiğini öğrenip daha sonrasında Mahkeme veya herangibir yolla bulur. Ama malesef ki herşeyi çok kolay hazmedenler var
Dboy harbiden sen kimsun ? Sana carolin yerine afrikadan 2-3 zenci ayarlarım merak etme sen
Net dışında 2 muhabbet bile edemicem insanla net yüzünden boş muhabbet ediyoruz ne günlere kaldık ya
Beni görenin ceketini iliklemesini isteseydim zaten gören iliklerdi rahat ol yani
Asım'ım boşver daha fazla uzamasın konu , herkes kimin ne olduğunu nasıl biri olduğunu zaten çok iyi biliyor.
O yüzden kimseye bir şey ispat etmek zorunda değiliz.