BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: BÜYÜCÜNÜN EMEĞİ ÇÖPEEEeeeEEEE!

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

streetart34 yazdı:
Grandxtexas yazdı:
bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.
ayın olunca girebileceğinimi sanıyorsun!

girmeseniz bile üstünü yücelen dizen full büyüyü kesiyor bunada inkar etme!
İşi bilen ve üstü sağlam olan her büyücü savaşçıyla vs'lerinde savaşçı ona dokunmadan çok rahat bir şekilde öldürebilir.
Bu da klasik cevap oldu
savaşçı ws büyücü deseniz her kendini uyanık sanan bunu söylüyor
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

AYI İLE GB YE GİREMESSİN DİYEN ARKADAŞLAR SİZ TESLAYLA VEYA HAYVANLAMI GRUB BÖLGELERİNE ALINIYOSUNUZ BİRİNİZ GÜZEL VURUYOSUNUZ BİRİNİZ İĞİLEŞTİRİYOSUNUZ ALINIYORSUNUZ ;)
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

FaunTLeRoy yazdı:
streetart34 yazdı:
Grandxtexas yazdı:
bilinmez yazdı:Eee kardeşim migrata sıgınaga savaşçı girebilirmi ? Tanıdığı olmayan.

İşi bilen ve üstü sağlam olan her büyücü savaşçıyla vs'lerinde savaşçı ona dokunmadan çok rahat bir şekilde öldürebilir.
Bu da klasik cevap oldu
Sorunların olduğu çok açık. Teşkilata gel dediğimi kanıtlayayım eğer herkes gibi uydurduğumu düşünüyorsan ? Merak etme ben o 2 haftada 49 olan dediğin kişilerden değilim bu oyuna beta döneminde başladım ve senin yaşın kadar 49 level kastım ;) Oyunu da karakterleri de adım gibi bilirim çocuk çocuk yorum yapma uyanığın ne demek olduğunu göstermeyeyim :)
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

bilinmez yazdı:AYI İLE GB YE GİREMESSİN DİYEN ARKADAŞLAR SİZ TESLAYLA VEYA HAYVANLAMI GRUB BÖLGELERİNE ALINIYOSUNUZ BİRİNİZ GÜZEL VURUYOSUNUZ BİRİNİZ İĞİLEŞTİRİYOSUNUZ ALINIYORSUNUZ ;)
evet teslası olmadan da büyücü grup bölgelerine girer. ama şu anda savaşçıya hidrayı bile verseler giremez. eskiden savaşçı her yerde kraldı. şimdi sadece grup bölgesinde dışlanıyor çok mu ? o sığınaktan çıktığı an büyücü yine savaşçının esiri
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

streetart34 yazdı:
FaunTLeRoy yazdı:
streetart34 yazdı:
Grandxtexas yazdı:

Bu da klasik cevap oldu
Sorunların olduğu çok açık. Teşkilata gel dediğimi kanıtlayayım eğer herkes gibi uydurduğumu düşünüyorsan ? Merak etme ben o 2 haftada 49 olan dediğin kişilerden değilim bu oyuna beta döneminde başladım ve senin yaşın kadar 49 level kastım ;) Oyunu da karakterleri de adım gibi bilirim çocuk çocuk yorum yapma uyanığın ne demek olduğunu göstermeyeyim :)
sen büyücüye başladığında ben büyücülüğün kitabını yazıyordum
Ha bu arada bende beta döneminde vardım
ama şunu söyleyeyim
Beta döneminde olanla 2 haftada 49 yapmış char arasında tecrübe farkından başka bir şey yoktur
ha o tecrübe farkı kapanmaz mı kapanır .
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
SIRRI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SIRRI »

mitmet yazdı:
bilinmez yazdı:AYI İLE GB YE GİREMESSİN DİYEN ARKADAŞLAR SİZ TESLAYLA VEYA HAYVANLAMI GRUB BÖLGELERİNE ALINIYOSUNUZ BİRİNİZ GÜZEL VURUYOSUNUZ BİRİNİZ İĞİLEŞTİRİYOSUNUZ ALINIYORSUNUZ ;)
evet teslası olmadan da büyücü grup bölgelerine girer. ama şu anda savaşçıya hidrayı bile verseler giremez. eskiden savaşçı her yerde kraldı. şimdi sadece grup bölgesinde dışlanıyor çok mu ? o sığınaktan çıktığı an büyücü yine savaşçının esiri
Benı teskılatta kesen savaşçı yok dokunamadan yerı opuyor şakamısın sen ? buyucu kullanamıyorsun dıye konuşma yok savaşçının esırı yok bılmem ne
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

KONUYA YAZILAN CEVAPLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA TECRÜBESİZ VE KONUYU SAPTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR!

BÜYÜCÜYE YAPILAN HAKSIZLIKLARI KONUNUN BAŞINDA AÇIKLADIM AMA HALA YOK VS YE GEL KESİYİM YOK GB YE GİRİYORSUNUZ GİBİ YORUMLAR VAR!

LÜTFEN KONUYU SAPTIRACAK OLANLAR VE KARŞIT DÜŞÜNENLER BAŞKA KONUYA YÖNELSİNLER!

BEN BU KONUYU AÇARKEN BENİ DESTEKLEYECEKLERİN VE ÖNERİDE BULUNACAKLARIN YORUM YAZMASINI ÖZELLİKLE RİCA ETMİŞTİM ZATEN!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Grandxtexas yazdı:KONUYA YAZILAN CEVAPLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA TECRÜBESİZ VE KONUYU SAPTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR!

BÜYÜCÜYE YAPILAN HAKSIZLIKLARI KONUNUN BAŞINDA AÇIKLADIM AMA HALA YOK VS YE GEL KESİYİM YOK GB YE GİRİYORSUNUZ GİBİ YORUMLAR VAR!

BEN BU KONUYU AÇARKEN BENİ DESTEKLEYECEKLERİN VE ÖNERİDE BULUNACAKLARIN YORUM YAZMASINI ÖZELLİKLE RİCA ETMİŞTİM ZATEN!
Sana savaşçıya yapılan haksızlıkları sayarsam sayfa yetmez.
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

bilinmez yazdı:
Grandxtexas yazdı:KONUYA YAZILAN CEVAPLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA TECRÜBESİZ VE KONUYU SAPTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR!

BEN 4 YILDIR GENELLİKLE BÜYÜCÜ KULLANIYORUM VE BU KONUDA BÜYÜCÜYE YAPILAN HAKSIZLIK YER ALICAKTIR!

VARSA BİR SIKINTIN SENDE KONU AÇ BOŞU BOŞUNA BU KONUYU TARTIŞMA KONUSU YAPMA!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Grandxtexas yazdı:
bilinmez yazdı:

BEN 4 YILDIR GENELLİKLE BÜYÜCÜ KULLANIYORUM VE BU KONUDA BÜYÜCÜYE YAPILAN HAKSIZLIK YER ALICAKTIR!

VARSA BİR SIKINTIN SENDE KONU AÇ BOŞU BOŞUNA BU KONUYU TARTIŞMA KONUSU YAPMA!
o zaman ayıya laf atamazsın zaten artık az can götürüyor. 1 tane şey geldi ayağı kaldırdınız oyunu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön