Merhabalar >> Connect << (Pelin) İkvde Yeni bir sayfa
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Merhabalar >> Connect << (Pelin) İkvde Yeni bir sayfa
Merhaba Connect ..benımde yaşadığım sıkıntılar zamanla senınde sıkıntı yaşamana sebep olabılır öncelıkle msn isteyebılırler.yaş fılan sorabılırler kesınlıkle paylaşmamanı rıca ederım.Agresıf yorumlar gelebılır.oyun ıcınde gruplaşmıs bır kaç kesım sataşıp senın yazdıklarını kopyalayabılır bu sebeple benım gıbı kısa öz cevaplar verırsen mukemmel oyun oynayıp tadını çıkartabılırsın
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

hşgl.
---------------------------------
Son üç gün..
---------------------------------
Son üç gün..
- MdKing
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The King
Connect yazdı:Merhaba ..
Ben Pelin .Yaşım 17 .Karakterimin ismi "Connect". Sunucuya 3 gün önce başladım.Daha önce diğer suucularda oynadım.Ama soyulduktan sonra biraz ara verdim (3 Ay) 3 gün önce geri döndüm Meran sunucusu yanı burda oyuna basladım.İnşallah burda güzel günler geçiririz.Artık charımın soyulmaından bıktım basıma gelmemesı için elimden gelini yapıcam..
Oyunda tecrübeliyim.Suan 35 lwl oldum bile.İnş en kısa sürede 49 olucam..
Oyunda görüşmek üzere..
:arrow: Connect
İyi oyunlar,İyi forumlar...Diler.. :!: :!:
Ekle PeLİN...
her türlü yardım edeRİM... GRuplara sokarm SEni... ÜStünü DizeriM..... Eline veririm itemi iksirini herşeyini tamamlarım BEn... BEN KİMMİYİM tHe KİNG...* efSANE MERAN**
FeRRee ALaCaKaRaNLıK The KİnG

- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
meranda en son muhatap olacagin kişidir inanmasan sorabilirsin.....FeRee (alicik lakıplı 9 yaşında dır)
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
-
- Cin Avcısı
ulan Alicik hahahahaha nasıl bı yaratıksın anlamadım kı hey allahım yarabbim :mrgreen: :mrgreen:MdKing yazdı:Connect yazdı:Merhaba ..
Ben Pelin .Yaşım 17 .Karakterimin ismi "Connect". Sunucuya 3 gün önce başladım.Daha önce diğer suucularda oynadım.Ama soyulduktan sonra biraz ara verdim (3 Ay) 3 gün önce geri döndüm Meran sunucusu yanı burda oyuna basladım.İnşallah burda güzel günler geçiririz.Artık charımın soyulmaından bıktım basıma gelmemesı için elimden gelini yapıcam..
Oyunda tecrübeliyim.Suan 35 lwl oldum bile.İnş en kısa sürede 49 olucam..
Oyunda görüşmek üzere..
:arrow: Connect
İyi oyunlar,İyi forumlar...Diler.. :!: :!:
Ekle PeLİN...)
her türlü yardım edeRİM... GRuplara sokarm SEni... ÜStünü DizeriM..... Eline veririm itemi iksirini herşeyini tamamlarım BEn... BEN KİMMİYİM tHe KİNG...* efSANE MERAN**
Ceza .....
-
- Cin Avcısı
ben kimmiyim the king ahahhaahhahaha :mrgreen:
Ceza .....
- MdKing
- İri Fare Avcısı
lan cocuk kendi yaşınmı 9 ? ben 25 seninki belli yazdıklarından meran senin gib iveleti muhattap olmam. veletin bebenin birisin konuyu tarttısmaya cekme skype ver tartısacaksan lafı yiyip oturturym seni oldugun yere qq bebesiBluefragon yazdı:meranda en son muhatap olacagin kişidir inanmasan sorabilirsin.....FeRee (alicik lakıplı 9 yaşında dır)

-
- Cin Avcısı
3 SENEDİR 25 YAŞINDAMdKing yazdı:lan cocuk kendi yaşınmı 9 ? ben 25 seninki belli yazdıklarından meran senin gib iveleti muhattap olmam. veletin bebenin birisin konuyu tarttısmaya cekme skype ver tartısacaksan lafı yiyip oturturym seni oldugun yere qq bebesiBluefragon yazdı:meranda en son muhatap olacagin kişidir inanmasan sorabilirsin.....FeRee (alicik lakıplı 9 yaşında dır)
Ceza .....
- MdKing
- İri Fare Avcısı
pelin hariç herkes yazmış burayada vala
PELİN RoCCoO SIKI ŞEKER nerdeyse kayıplarda...

-
- Cin Avcısı
mk gerzeği 4 sene öncenın konusu bu konu sahıbı öldü mü kaldımı belli değil nıye atarlanıosun :mrgreen:MdKing yazdı:pelin hariç herkes yazmış burayada valaPELİN RoCCoO SIKI ŞEKER nerdeyse kayıplarda...
Ceza .....