[ Azap Birliği ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: [ Azap Birliği ]

Mesaj gönderen OsmanBey »

BadXDreaM Arkadaşımın konuya yaklaşımı ve özetlemesi bir çok değindiği nokta doğru diyebiliriz.
Ancak Yönetim e ve Yönetilmeye karşı bir oluşuma İKV yönetimi zaten izin vermeyecektir.
Bu oluşumda yapılmaya çalışan ve hedeflenen olası eksikleri daha fazla kişiye ulaşarak Destek veya Yönetim ekibine bildirmek ve Olan eksik veya Hataları en kısa zamanda çözüme ulaştırmaya çalışmak olacaktır.
Bir birlik kurulması illaki savaş veya kavga ortamında Liderlik yapmaya çalışmak olarak düşünülmemelidir.
Sunucu içerisinde Liderlik vasfı olcak arkadaşlarda bu oluşumun bir güç gösterisi değil. Yardımlaşma grubuna liderlik yaptığını ve sürekli sorunlar ile mücadele edeceği bilincinde olması gerekecektir.
Bizler bu oyunda var isek ve bu oyuna destek vereceksek. Hata ve Noksanlarını uygun dil ile gerekli yerlere ulaştırmak görevimiz olduğunu unutmamak gerekir.
Bu oluşumunda bu tarz bir düşünce ile kurulduğu kanaatindeyim...
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.

RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?

Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...

Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...

Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey..
    Lafım yok beni sevmiyebilirsin kişisel düşüncendir.

takio yazdı: RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?
    RoA demek Yönetimin Tamamı Demek diyorsun. Zaten yönetim olduğunuza göre neden bu oluşum ? Sen yönetimsin zaten yaptırım gücünmü yok ? Yetmedimi de saflarına başkalarını aliyorsun ? Bize ihtiyacın yok derken ? sorduğum soru cevabı gelmiyor zaten bizi ne gözle görüyorsunuz ? Oyuncu değimliyiz bizler ? Lodos klanı mensubu değimliyiz ? Amaç şu o zaman bize destek verenlerin yorumlarını aliriz destek vermiyenlerin doğruda olsa onları sevmediğimiz için kale almayız.
    takio yazdı: Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...
    Burada kimi küçümsedin ? IKV’ ye destek vererek denetmen olan bir arkadaşımızı kısaca yönetimi temsil eden bir kişiyi küçümsiyerek kendini övüyorsun. Daha işin başında kendini herkezden üstün görüyorsun. Tamam biz bunuda kabul ediyoruz peki bundan sonra her şeyimizi sana iletelim sorun çözülsün :)
                  • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
              >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
              >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
      Kullanıcı avatarı
      WaxWhineRAVYN
      Teşkilat Neferi
      Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Görüyorum ki karalama kampanyaları başlamış bile :) zaten bunu bekliyorduk.

İyi - kötü, doğru - yanlış, dolu - boş, gerekli - gereksiz her yoruma ve eleştiriye açığız ;)

kötürüya yani Yakup'cum :) diyorsun ki amacınıza ulaşamayacaksınız. Bizim amaçlarımızdan biri İKV yönetimine destek çıkmaktır ki, sen zamanında orantısız bir şekilde İKV yönetimini yargılayıp ve kötülüyorken bugün "büyüklerimiz bilir" diyebiliyorsan bu oluşum ilk amacına ulaşmış ve bir İKV taraftarı daha kazanmıştır ;)

Kalenderbey, kuklacı da sizleri davet etmedik. Davetimize zaten icabet etmeyecektiniz değil mi ?
      Davet edecek olsak bile sen beni yasaklamamışmıydın :) sana nasıl ulaşabilecektim ? :)
      Forumda davet konusunu zaten açtık, neden özel bir davet bekliyorsunuz ?

Liderlik konusuna gelince, daha önce belirttiğim gibi liderler sadece oluşumun sunucuda ki koordinesini sağlayacak, bulundukları klan ve sunucu hakkında bilgilendirme yapacak kişiler olacak. Oluşumun lideri olduğu için sizler kabul etseniz de etmeseniz de bir şey değişmeyecek. Liderleri şöyle açıklayabiliriz; Sunucularda ki her loncada lider, yardımcı, komutan, sözcü gibi yetkililer var değil mi ? Onlar nasıl loncasının lideriyse, bizim de oluşumumuzun liderleri olacak seçilecek kişiler.

Yönetim karşıtı olduğunu düşünenler için; bu oluşum yönetim karşıtı değil, yönetimin sunduklarıyla oyuncu istekleri arasında orta nokta bulmaya çalışan bir yapılanmadır. Bir isyan hareketi değil, aksine destek oluşumudur. Yapılanlara ve yeniliklere oyuncu gözünden bakan bir denetleme merci görevindedir.

Kişisel çıkar gütmediğimizi, güdecek olsak bu kadar kişiyi alet etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Alınacak tüm kararlar lonca temsilcilerinin oluşturacağı ortak bir meclis tarafından oylama ve anket yoluyla alınacaktır.
      Hatta tüm oyunculara mal edebilmek için resmi ve birlik forumundan talepler tek tek alınacak ve görüşülecektir. Yapılacak hareketlerde tüm oyuncuların desteği ve güveni sağlanmaya çalışılacaktır.

Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?

Daha güzel bir İKV için el ele.

İyiForumlar
      WaxWhineRAVYN
      OkhDayy

Kullanıcı avatarı
      xSagopaKajmerx
      Cin Avcısı
      Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

ne sunucu lderi allah aşkına bi sunucuda binlerce kişi oynuyor ne sanıyosunuzda kendınızı sunucu/klan lideri belirliyorsunuz ?

böyle bir birlik kurulursa kendi yalakalarını başa koyup oyunu ellerinin altına almaya çalışcaklar kımse bıze karısamaz biz lideriz bu havalar hep olacaktır.eğer böyle bşey lazımsa ikv yönetimi yapar sizin ne haddinize ? kendnizi ne sanıyorsunuz oyunun padişahı mı ? kardeşlik dayanışma ortamı dıyorsunuz bunu istiyenler zaten loncaya giriyor.sizin yaptığınız bu işte gene bi çıkar kokusu alıyorum
      Kullanıcı avatarı
      xSagopaKajmerx
      Cin Avcısı
      Cin Avcısı

kalenderoglu yazdı:
      takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.

RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?

Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...

Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.

Flood olacak kusura bakmayın ama dediğim tam olarak buydu işte.daha başlamadan yaptıklarına bakın ! roa demek ikv demek ha roa demek ikv yönetimi demek ha ? bence roa demek yalaka demek (bilen biliyorkendini) .. neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz elemanlarınız destek takımı üyesi diye mi kendinizi bişey sanıyorsunuz ? dogruya daha emınonu sunucusundakı seyler unutmadık.gb lerın geldıgı zamanda lodos loncası ılk kestı ve sonra defalarca kestı bısey cıkmadı ama destek takımı üyelerinin kurdugu roadan bı grup yalaka sürüsü ilk kesişte zırhlarını aldılar bu mu adelet soruyorum size ? yalakalık yapıp kendinizi sattıgınız bu oluşumda hala kendinizi bişey sanıyor musunuz ? yazıkk.

biz kimsenin msnini alıp konusmaya calısmıyoruz gururumuzla oyunumuzu oynuyoruz.kendini sırf o yönetim içinde görmek istediğiniz SEVİYE için ne abiler cektiğinizide biliyoruz.kaç yıldan beri sürekli destek takımının aynı kişileri seçtiğinide biliyoruz.ne oldum demeyın ne olucam diyin.sizin el altından yaptıklarınızı bir oyuncu göstere göstere yapsa ban yer ama roa elamanı olsa yok hatadır der.biz destek takımındakılerıde hataları kullanırken gördük küfürlerinide gördük(isteyen olursa koyabılırım).. sonra oyun hatasını test edıyordu diye geçiştirdiler.oyuncuların kendini geliştirmesi gerekırse kendi hallerine bakıp gerekenı yaparlar.. size ne oluyorda insaları geliştirmek istiyorsunuz belkı o ınsan gelişmek istemiyor size mi kalmış bunun tasası ?
      okan34
      Teşkilat Neferi
      Teşkilat Neferi
      Sunucu: Teşkilat
      Klan: Arzın Çocukları
      Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Selamlar,

İzlenimlere göre yanlış anlamalar olmuş. Arkadaşlar bizim liderlik gibi amaç sağlamıyoruz örnek vereyim bu azap birliğini teşkilat sunucusuna taşıdım ve klan temsilcisi olarak kendimi değilde başka birini ön gördüm. Bizim amacımız daha iyi bir ortam hazırlamak. Yanlış çağdışımlar yapmayın. Daha iyi bir İKV için burada hepimiz tek yumruk oluyoruz.
      • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
      [/size]
      • Resim

• www.raidersofanatolia.com
        [/color]
      Kullanıcı avatarı
      Sagopakajmeran
      Mezarlık Bekçisi
      Mezarlık Bekçisi
      Sunucu: Eminönü
      Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

okan34 yazdı:Selamlar,

İzlenimlere göre yanlış anlamalar olmuş. Arkadaşlar bizim liderlik gibi amaç sağlamıyoruz örnek vereyim bu azap birliğini teşkilat sunucusuna taşıdım ve klan temsilcisi olarak kendimi değilde başka birini ön gördüm. Bizim amacımız daha iyi bir ortam hazırlamak. Yanlış çağdışımlar yapmayın. Daha iyi bir İKV için burada hepimiz tek yumruk oluyoruz.
      zaten böle bir girişim daha iyi sonuç gösterir. isteklerimizi toplu şekilde yönetime bildirmemiz, örgütlenmemiz gerçekten güzel bir şey.
      Kullanıcı avatarı
      xSagopaKajmerx
      Cin Avcısı
      Cin Avcısı

Ne ortamı acaba sorabilir miyim ? Daha iyi bir ikv derken neyi kastedıyorsun ? sadece roa nın yönetebildiği bir ikv mi ? daha iyi bir ikv için oyun üzerindeki hataların düzeltilmesi lazım, bir birlik kurmak değil.Yaptıgınız seyin amacını hala anlamadım ama şüphe yokki gene roa menfaati ön plandadır.
      okan34
      Teşkilat Neferi
      Teşkilat Neferi
      Sunucu: Teşkilat
      Klan: Arzın Çocukları
      Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

xSagopaKajmerx yazdı:

Ne ortamı acaba sorabilir miyim ? Daha iyi bir ikv derken neyi kastedıyorsun ? sadece roa nın yönetebildiği bir ikv mi ? daha iyi bir ikv için oyun üzerindeki hataların düzeltilmesi lazım, bir birlik kurmak değil.Yaptıgınız seyin amacını hala anlamadım ama şüphe yokki gene roa menfaati ön plandadır.
      Selamlar,

Konuyu üşenmeden tam okursanız anlaşılmayacak bir olay yok. Yüzlerce kişi bu projeye destek veriyor ve sadece karşı çıkan sizsiniz size göre hoş değilse sizde desteklemezsiniz olur ve biter ve lütfen konuyu tartışmaya yöneltmeyelim. Aksi taktirde konunun kilitlenmesini istemeyiz .
      • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
      [/size]
      • Resim

• www.raidersofanatolia.com
        [/color]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön