[G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: [G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

yarar yazdı:
xYuRtSeVeNx yazdı:ne saçmalıyorsunuz eminönü ve teşkilat yada beyazköşk le TILSIM sancak anka v.b sunucuları birmi tutuyonuz

sancakda oyuncu yok 6-7 grup diyo hngi oyuncuula o yaratıgı kesceginiz allh aşkına söle ya genelde oyuncular akşam ve gece oyun a girer gece bile kesemiyoz pazar günü belki kesilir oda düşük ihmal sancak ve tılsım gibi güçsüz sunucular bu hidrayı kesemez !
Sen çok Kesmişin ya etkilendim...
4 ana sunuculaqrla tılsım birmi tutuyon sen user sayılarına bak derim
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Sen bizi Sancak sunucuyla bir mi tutuyorsun ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ozanaltinn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ozanaltinn »

Ek1nc1 yazdı:
withoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
2 GRUBU AYNI ANDA BULMAK BİLE SORUN OLAN BİR SUNUCU
İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanın =)

Anka sunucusu, kesinlikle diğerlerinden daha asildir.. Bi anka'ya gidin, 5 gün içerisinde tanımadığınız adam kalıyor mu, görürsünüz :) Arkadaşlıklar çok kuvvetlidir. Bir ara orda bulundum. Adam İfliss'in canını 4'e indirmiş, arkadaşının Karakürk görevi var, kesmeyi bıraktı.. Buna dostluk derler. ANka'nın çoğu böyle.
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!

Haziran 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

xYuRtSeVeNx yazdı:
yarar yazdı:
xYuRtSeVeNx yazdı:ne saçmalıyorsunuz eminönü ve teşkilat yada beyazköşk le TILSIM sancak anka v.b sunucuları birmi tutuyonuz

sancakda oyuncu yok 6-7 grup diyo hngi oyuncuula o yaratıgı kesceginiz allh aşkına söle ya genelde oyuncular akşam ve gece oyun a girer gece bile kesemiyoz pazar günü belki kesilir oda düşük ihmal sancak ve tılsım gibi güçsüz sunucular bu hidrayı kesemez !
Sen çok Kesmişin ya etkilendim...
4 ana sunuculaqrla tılsım birmi tutuyon sen user sayılarına bak derim
Kusura bakma ama o kadar userınız bi işie yaramıyo demekki.Burda başka sunucuları kıskanıp onalra laf atıcagını buyur git kadim hidrayı kesmeye çalış belki kesersiniz...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

Gargoyle35 yazdı:

Pardon ama Sancak güçsüz olabilir TILSIM ilk kesen kadimi lütfen dikkat ediniz ;)

Pardon bişe Sorcam Hidrayı İlk Hangi Sunucu Kesti !!
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen withoutlove »

ozanaltinn yazdı:
Ek1nc1 yazdı:
withoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanın =)

Anka sunucusu, kesinlikle diğerlerinden daha asildir.. Bi anka'ya gidin, 5 gün içerisinde tanımadığınız adam kalıyor mu, görürsünüz :) Arkadaşlıklar çok kuvvetlidir. Bir ara orda bulundum. Adam İfliss'in canını 4'e indirmiş, arkadaşının Karakürk görevi var, kesmeyi bıraktı.. Buna dostluk derler. ANka'nın çoğu böyle.
HER ÇİRKİNİN BİR GÜZELLİĞİ VARDIR BENDE EMİN ÖNÜ OYUNCUSUYUM VE OARADA ANKAYA GEÇERKEN MÜKELLEF BİR SERVET KASA BIRAKMIUŞTIM ŞİMDİ ÇÖPÜM BİLE KALMAMIŞ YEĞENLER SAĞ OLSUN :DD
ANKADA TEN OYNAMAYA GELİNCE ÇOK ŞÜKÜR YAPAMADIĞIMIZ GÖREV YOK VE DİĞER SUNUCULARDAN ÇOK DAHA İYİ YAPIYORUZ SAYILAR ETKEN OLABİLİR AMA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL SİZ 150 KİŞİ KESEMİYORSUNUZ BİZ 20 KİŞİ OLSAK EN GÜÇLÜ BOSS LARI KESERİZ

HEM BİZ TEK BAŞIMIZA OYNAMIYORUZ BİZ DOSTLUĞUMUZ LA OYNUYORUZ YANIMIZDA DOSLUK SAYGI VE SEVGİ GİBİ 3 ERDEM VAR
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tarky »

withoutlove yazdı:
ozanaltinn yazdı:
Ek1nc1 yazdı:

HER ÇİRKİNİN BİR GÜZELLİĞİ VARDIR BENDE EMİN ÖNÜ OYUNCUSUYUM VE OARADA ANKAYA GEÇERKEN MÜKELLEF BİR SERVET KASA BIRAKMIUŞTIM ŞİMDİ ÇÖPÜM BİLE KALMAMIŞ YEĞENLER SAĞ OLSUN :DD
ANKADA TEN OYNAMAYA GELİNCE ÇOK ŞÜKÜR YAPAMADIĞIMIZ GÖREV YOK VE DİĞER SUNUCULARDAN ÇOK DAHA İYİ YAPIYORUZ SAYILAR ETKEN OLABİLİR AMA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL SİZ 150 KİŞİ KESEMİYORSUNUZ BİZ 20 KİŞİ OLSAK EN GÜÇLÜ BOSS LARI KESERİZ

HEM BİZ TEK BAŞIMIZA OYNAMIYORUZ BİZ DOSTLUĞUMUZ LA OYNUYORUZ YANIMIZDA DOSLUK SAYGI VE SEVGİ GİBİ 3 ERDEM VAR
Biz elimizdeki imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyoruz.. Bugun hidra kesiminde canını 14 e indirdik 3 dikkat vardı hidrada dikkat basacak adam bulamıyoruz , siz sayı çokluğunu dezavantaj haline getiriyorsunuz.. Daha planlı daha düzenli oynarsanız kesemeyeceğiniz hiçbir yaratık , yapamayacağınız hiçbir görev kalmaz.
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
bRock
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen bRock »

Karşındakine Ne anlatak istersen anlamak istediğini anlayacakdır..

Neyse bunları geçelim..gücünü azaltmasınlar ( zaten bu konu kaale bile alınmaz Ya.! )

Bari "KADİM"Hidrayı Ayrı ayrı Yeşil hidra gibi 2-3 Tane yapsalar da "Kaçırma"Sıkıntısı OLMASA :?
CTRL+W YAP RESİMİ GÖR xD
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

sende daha bir kadimi kesemiyoruz kaçırmadan ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
lardycontact
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen lardycontact »

En bASTaki KARDesim FoToyu doqRu At ;) qöReLim xD

“Genel Etkileşim” sayfasına dön