4 ana sunuculaqrla tılsım birmi tutuyon sen user sayılarına bak derimyarar yazdı:Sen çok Kesmişin ya etkilendim...xYuRtSeVeNx yazdı:ne saçmalıyorsunuz eminönü ve teşkilat yada beyazköşk le TILSIM sancak anka v.b sunucuları birmi tutuyonuz
sancakda oyuncu yok 6-7 grup diyo hngi oyuncuula o yaratıgı kesceginiz allh aşkına söle ya genelde oyuncular akşam ve gece oyun a girer gece bile kesemiyoz pazar günü belki kesilir oda düşük ihmal sancak ve tılsım gibi güçsüz sunucular bu hidrayı kesemez !
[G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: [G]ame [M]aster'lar Kadım Hidra Aşırı Güçlü {Bakınız..}

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sen bizi Sancak sunucuyla bir mi tutuyorsun
- ozanaltinn
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ek1nc1 yazdı:İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanınwithoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
2 GRUBU AYNI ANDA BULMAK BİLE SORUN OLAN BİR SUNUCU
Anka sunucusu, kesinlikle diğerlerinden daha asildir.. Bi anka'ya gidin, 5 gün içerisinde tanımadığınız adam kalıyor mu, görürsünüz
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Haziran 2007'den beri...
Haziran 2007'den beri...
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma ama o kadar userınız bi işie yaramıyo demekki.Burda başka sunucuları kıskanıp onalra laf atıcagını buyur git kadim hidrayı kesmeye çalış belki kesersiniz...xYuRtSeVeNx yazdı:4 ana sunuculaqrla tılsım birmi tutuyon sen user sayılarına bak derimyarar yazdı:Sen çok Kesmişin ya etkilendim...xYuRtSeVeNx yazdı:ne saçmalıyorsunuz eminönü ve teşkilat yada beyazköşk le TILSIM sancak anka v.b sunucuları birmi tutuyonuz
sancakda oyuncu yok 6-7 grup diyo hngi oyuncuula o yaratıgı kesceginiz allh aşkına söle ya genelde oyuncular akşam ve gece oyun a girer gece bile kesemiyoz pazar günü belki kesilir oda düşük ihmal sancak ve tılsım gibi güçsüz sunucular bu hidrayı kesemez !

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Gargoyle35 yazdı:xYuRtSeVeNx yazdı:ne saçmalıyorsunuz eminönü ve teşkilat yada beyazköşk le TILSIM sancak anka v.b sunucuları birmi tutuyonuz
Pardon ama Sancak güçsüz olabilir TILSIM ilk kesen kadimi lütfen dikkat ediniz![]()
Pardon bişe Sorcam Hidrayı İlk Hangi Sunucu Kesti !!
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
HER ÇİRKİNİN BİR GÜZELLİĞİ VARDIR BENDE EMİN ÖNÜ OYUNCUSUYUM VE OARADA ANKAYA GEÇERKEN MÜKELLEF BİR SERVET KASA BIRAKMIUŞTIM ŞİMDİ ÇÖPÜM BİLE KALMAMIŞ YEĞENLER SAĞ OLSUNozanaltinn yazdı:Ek1nc1 yazdı:İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanınwithoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
Anka sunucusu, kesinlikle diğerlerinden daha asildir.. Bi anka'ya gidin, 5 gün içerisinde tanımadığınız adam kalıyor mu, görürsünüzArkadaşlıklar çok kuvvetlidir. Bir ara orda bulundum. Adam İfliss'in canını 4'e indirmiş, arkadaşının Karakürk görevi var, kesmeyi bıraktı.. Buna dostluk derler. ANka'nın çoğu böyle.
ANKADA TEN OYNAMAYA GELİNCE ÇOK ŞÜKÜR YAPAMADIĞIMIZ GÖREV YOK VE DİĞER SUNUCULARDAN ÇOK DAHA İYİ YAPIYORUZ SAYILAR ETKEN OLABİLİR AMA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL SİZ 150 KİŞİ KESEMİYORSUNUZ BİZ 20 KİŞİ OLSAK EN GÜÇLÜ BOSS LARI KESERİZ
HEM BİZ TEK BAŞIMIZA OYNAMIYORUZ BİZ DOSTLUĞUMUZ LA OYNUYORUZ YANIMIZDA DOSLUK SAYGI VE SEVGİ GİBİ 3 ERDEM VAR
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Biz elimizdeki imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyoruz.. Bugun hidra kesiminde canını 14 e indirdik 3 dikkat vardı hidrada dikkat basacak adam bulamıyoruz , siz sayı çokluğunu dezavantaj haline getiriyorsunuz.. Daha planlı daha düzenli oynarsanız kesemeyeceğiniz hiçbir yaratık , yapamayacağınız hiçbir görev kalmaz.withoutlove yazdı:HER ÇİRKİNİN BİR GÜZELLİĞİ VARDIR BENDE EMİN ÖNÜ OYUNCUSUYUM VE OARADA ANKAYA GEÇERKEN MÜKELLEF BİR SERVET KASA BIRAKMIUŞTIM ŞİMDİ ÇÖPÜM BİLE KALMAMIŞ YEĞENLER SAĞ OLSUNozanaltinn yazdı:Ek1nc1 yazdı:İyide kardeş ben ankada oynayanları anlamıyorum ne gereği varki tek başına oynamanınwithoutlove yazdı:BENCE GAYET NORMAL EĞER GÖREVİ OLAN KADİM HİDRA GÖREVİ 20 KİŞİ YOKSA BU İNSANLARIN BENCİLLİĞİNDEN ANKA SUNUCUSUNA BAKIN KAÇ KİŞİ KESMİŞ
Anka sunucusu, kesinlikle diğerlerinden daha asildir.. Bi anka'ya gidin, 5 gün içerisinde tanımadığınız adam kalıyor mu, görürsünüzArkadaşlıklar çok kuvvetlidir. Bir ara orda bulundum. Adam İfliss'in canını 4'e indirmiş, arkadaşının Karakürk görevi var, kesmeyi bıraktı.. Buna dostluk derler. ANka'nın çoğu böyle.
D
ANKADA TEN OYNAMAYA GELİNCE ÇOK ŞÜKÜR YAPAMADIĞIMIZ GÖREV YOK VE DİĞER SUNUCULARDAN ÇOK DAHA İYİ YAPIYORUZ SAYILAR ETKEN OLABİLİR AMA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL SİZ 150 KİŞİ KESEMİYORSUNUZ BİZ 20 KİŞİ OLSAK EN GÜÇLÜ BOSS LARI KESERİZ
HEM BİZ TEK BAŞIMIZA OYNAMIYORUZ BİZ DOSTLUĞUMUZ LA OYNUYORUZ YANIMIZDA DOSLUK SAYGI VE SEVGİ GİBİ 3 ERDEM VAR
N’oublie pas d'ou tu viens..
Karşındakine Ne anlatak istersen anlamak istediğini anlayacakdır..
Neyse bunları geçelim..gücünü azaltmasınlar ( zaten bu konu kaale bile alınmaz Ya.! )
Bari "KADİM"Hidrayı Ayrı ayrı Yeşil hidra gibi 2-3 Tane yapsalar da "Kaçırma"Sıkıntısı OLMASA :?
Neyse bunları geçelim..gücünü azaltmasınlar ( zaten bu konu kaale bile alınmaz Ya.! )
Bari "KADİM"Hidrayı Ayrı ayrı Yeşil hidra gibi 2-3 Tane yapsalar da "Kaçırma"Sıkıntısı OLMASA :?
CTRL+W YAP RESİMİ GÖR xD
sende daha bir kadimi kesemiyoruz kaçırmadan 
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
En bASTaki KARDesim FoToyu doqRu At