Choosens Loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Choosens Loncası

Mesaj gönderen SHooT »

zaza00 yazdı:Öncelikle Zenginim Diye Hava Atan benim simdi gel gelelim

Apo Serruhla ws atarken emrah azat karakürk set ver diye yalvarıpta verdikden sonrada bana sat diye aglayan kimdi ?

2.Senin İridyumunu Caldılar Adamın Kafasını Gözünü Kırıpta almadım mı ?

3.Bana ws atmayı ögret. . . beni 3 el daha keserken oturup suraya aglayacam dedigin günleri unuttun ?

4. Seni Adam Sandılar aLdılar . . . Gel Gelelim Fotolara ... Seruhun ws sinde Lodos bir adam serruhu kesti ws serruhun oLdu ise arz bir adamdda keser ws chemrs olur bu kadar . .

5.Şifacını Serruh Ws atmak İcin 100 m İcin KAC GÜN Arkamda Dolandın ?

6. Yine atıyorum paramla Hava Atarım senin abi dedigin adamda benim bu oyunda senin gel ws atalım diyipte arkasından konustugun adamda benim Herkes Haddini Bilsin

7.Bu Konuda Tek bir Kişiye Kızarım Ghost Senin gibi adamları Loncaya aLmıs. Adam Etmiş Sonrada . Arkasından Laf konusur Olmussunuz .. Loncaya gelipte Tayfun ayakkabımı caldı ? diyen kimdi ?

8.Sansar Tilki Sırtlan Laf Attıgın adamların ben allahına Kurban Olurum . . O adam 1 kurus calmayı onun Şifacısının Meranda Tek oLan setine 750 m Herkes Sahittir Bölgeden Teklif verdim satmadı .. ama o seti 1 haftada sadece kendi carında 1 gün durur geri kalana günler item bendedir.. 750 m İTEMİ ADAMIN Carında Durmuyor benim carımda duruyor . . .

SHooT Biliyorsun Kendi Agzınla Söyledin Kimse seni Kesemez .. Bundna sonra Oyunda beni gördügün Yerde Alt f4 Cek .

Korlegg gelince adam destekden karnını doyuruyor :) Eee ona kalırsa benim bir nete gidip slm vermemLe carımda 3 tril para oLur . :=) Tüm Oyunu bırakan Ölümünex bana 50 tane menekse gösteriyor adama Oyunda 3 tril Gösteriyordum 12 ayrı karakterden 200 m Koyacaktım ama gelemedi :=) + sana 200m bonolarla kale yaparım o bonolarıda daha bügün Gördüm

++ bana maden degil nakit göster .. madenin üstünde 10 Lira yazıyor ben ona bakarım :)) istedigin madeni getir . sana 3 misli para koyyorum ama oyudna gelemiyorsun nedne koyacam gözüyün önüne arzların en güveNilir adamları sahit tutacaz dedim onada gelemdi . . . + son günlerde aldıgım havadislere göre oyunda sevgilin varmıs o maden cekermis sende konarmıssın :) senin 1 ayda kastıgın parayı ben 1 ws de alıyorum hadi adam ol Yaylan Kuyruk acınız büyük ~

İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. . .

İridyumu çalan senın baska karakterın oldugu ıcın gerı alman zor olmadı bu biiiir .Şerruhla vs atarken loncada bile değildim bu ikiii .sende azat karakurk set falan yok 2 parça wardı PARASIYLA satın aldım bu üüç .Sana vs atmayı ogret dıcem ha senı 5-0 keserken mı ? ? Bu doort.

Benım ve ortaklarımın yeri , yaşı , yurdu bellidir . Oyunadada parası itemi . hıc bır zaman kımseden para dılenmedım ıtem dılenmedım . ihtiyacımda yok 2 3 kurusa . fazla uzatmaya gerek yok . suan pısman oldugum tek sey apo dan habersız karakterın nıckını falan degıstırdım bı anlık sınırle tek yan etkısı o gerısı pozıtıf ..
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SHooT »

Yahu fotolar ortada o fotoları nasıl yaptığın aşikar bi ara bi arkadaşım meranda bildiğin ne kadar gözlük varsa bana yansıtıyordu ama gözlüksüz dolaşıyordu:)bi tanesini bile takamıyordu çünkü oyun hilesiydi:) Ayrıca diyelimki dediğin doğru diyelimki fotoda gösterdiğin gibi yaklaşık 1milyarın var ozaman niye ortağım eminden item ve para dileniyorsun o halde sizin Sokaklarda kör topal numarası yaparak milletin vicdanını sömüren sonrada karakolda milyarlarca para biriktirdiği anlaşılan DİLENCİLERden hiç bi farkınız yok!...isoya iftira atıyorsunuz ama sizin nasıl zengin olduğunuz ortada!...

Sorun yok emin bu adı daha fazla taşımamak için anında isim değişmişsin o anda aklına bu gelmiş en iyisini yapmışsın nicki beğenmedim ama sonuçta oda değişir fadlullahla halilde biranönce niclerini değişsinler o niclerle olabildiğince oyuna girmesinler bundan sonra tek tabanca takılalım.
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,
Forum Kuralları Madde 2;
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Dipnot:Konunun tekrar açılması veya benzeri konuların devamı halinde moderasyon uygulanıcaktır.Bilginize
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön