zaza00 yazdı:Bide oyunda göstersene ) gel ben senin abi dedigin adama yani rassaya 3 tril para gösterecem + 50 tane + üzeride her madenden ) istedigin aklına gelen her madenden safından tut cöpüne kadar . . . .
DESTEK İYİ BAKIYOR SANA D
Birincisi yaşar abi dediğim kişiyi tanımıyorsun yorum yapma. İkincisi az laf çok iş koy fotoğrafları buraya hodri meydan.
Ya saka gibi arkdasım ) ' alemde kral biziz ' DD
Dünyada 2 cesit alem vardır . 1 . ) .. .. . 2. ) . . . . boslukları doldurabilicek genel kültürün vardır umarım
vizyondan kalksada Kralın anlattıgı baska filmlere göz gezdirsek keske . . )
Ayrıca Destek takımına girebilmek icin kac yüz kişi ; belkide daha fazla , Başvurdugundan haberin yok galiba . o kadar insanın arasından sadece 50 60 kişinin secilmesi sana birşeyler cagrıştırabilirmi ? cagırstırcagı şeyler hani oyundaki konumu , durumu , bilgisi vb . şeyler oluyor . zannediyorumki senin o basvuru formunu doldurabilmen için yas sınırına ulasman lazm . Destek takımı karnını doyursa bile , ki böyle birşey yok o senin kurgundan ibaret . o Arkadaş yatarak değilde emeğinin karşılıgıyla karınını doyurtuyor olur kimse kimseye bedavadan günahını vermez .
ViPxBuFFy
kfat4 yazdı:Hey gidi züğürt ordusu... Bunları paylaşmak istemiyordum ama illa kaşınıyorsunuz Neyse bunları sen satın alacak parayı çıkar ben bu oyunu bırakıyorum Ayrıca bu serveti yapmamda tamamen emeği geçen yaşar abime buradan saygılarımı sunuyorum
kfat4 yazdı:Hey gidi züğürt ordusu... Bunları paylaşmak istemiyordum ama illa kaşınıyorsunuz Neyse bunları sen satın alacak parayı çıkar ben bu oyunu bırakıyorum Ayrıca bu serveti yapmamda tamamen emeği geçen yaşar abime buradan saygılarımı sunuyorum
Maşallah alın teriyse hepsi helal olsun !
Maşallah.Korleg .ismail (=
Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.