Yükseliş, Duraklama ve Gerileme Dönemindeki loncalar

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Yükseliş, Duraklama ve Gerileme Dönemindeki loncalar

Mesaj gönderen zaza00 »

Arkadaşlar Öncelikle Atamız Bir Sözü Vardır Nerde Cokluk Orda Bo. Bir Loncada 20 tane gereksiz Üye Olacagına saglam 2 üye o 20 bedeldir.. :) hea suraya gelince eger bir Loncada gösteriş.. FazLalık Varsa Ki Korkma ya yürek yada item yoktur. Onlarda Olsa cesaret Yoktur.... İlerdeki Cevaplara Yazmıslar Rassa ve Arkdaşları HakKında Cure diyecegim Sonx Den Önceki Loncan Neydi ? ben Sonxleri 2 veya 3 kişiydi son grub bölgeleri geldi item para etmez oLdu .. 10 tane üye aldı zırh vs . şey düşürdü Kendini Fasulyeden saydı hea öyleyse ben Sonx teklimi yapmıstım Büyücümle 2 vs 1 Atacagıma.. Savaşcıya Savaşcı 3 avans verip 5 de bitecegine Kp Li emdede bizi yenerLer ise girmeden Önce birisine 200m para verecektim ama onlar da Adam COk oLmaya cokta :))

Wsler 1 e 1 Emer 6 * 6 Atılır istersen 100 kişi ol bu 2 alana sadece belli sayıda oyuncu girer :)bu da sonxlerde yoktur. . .

Her Neyse Cure Oyunda Krallardan Birisine denk gel yasin slm var de kessinler seni

!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alqoholiq »

:arrow: :arrow: :arrow: Okadar emin misiniz :?: :D mazileri tarih yazar Tarihide ChoosenxYazar bunu unutmayın.. Biz En iyi noktamızdayız suan..Bazı saçma sapan düşüncelerle forum kirletiyonuz ne olursanuz olun bi kişinin iç hayatını bilmemden doğru (4*4)Lük karar wermessiniz onun için yanlıs düşüncelerede bulunmayın.

İyi ForMLaR...
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

zaza00 yazdı:Arkadaşlar Öncelikle Atamız Bir Sözü Vardır Nerde Cokluk Orda Bo. Bir Loncada 20 tane gereksiz Üye Olacagına saglam 2 üye o 20 bedeldir.. :) hea suraya gelince eger bir Loncada gösteriş.. FazLalık Varsa Ki Korkma ya yürek yada item yoktur. Onlarda Olsa cesaret Yoktur.... İlerdeki Cevaplara Yazmıslar Rassa ve Arkdaşları HakKında Cure diyecegim Sonx Den Önceki Loncan Neydi ? ben Sonxleri 2 veya 3 kişiydi son grub bölgeleri geldi item para etmez oLdu .. 10 tane üye aldı zırh vs . şey düşürdü Kendini Fasulyeden saydı hea öyleyse ben Sonx teklimi yapmıstım Büyücümle 2 vs 1 Atacagıma.. Savaşcıya Savaşcı 3 avans verip 5 de bitecegine Kp Li emdede bizi yenerLer ise girmeden Önce birisine 200m para verecektim ama onlar da Adam COk oLmaya cokta :))

Wsler 1 e 1 Emer 6 * 6 Atılır istersen 100 kişi ol bu 2 alana sadece belli sayıda oyuncu girer :)bu da sonxlerde yoktur. . .

Her Neyse Cure Oyunda Krallardan Birisine denk gel yasin slm var de kessinler seni

!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~
Katılıyorum. Ayriyetten Sizin amacınız Mesaj kasmak ise başka yere gidin. Ya da Adam Gibi SUNUCU'nuzu Teşkilat yapın, Kuralları okuyorum diye yalan atmayın. Kullanım Kılavuzuna bakın.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Buqrahan yazdı:
zaza00 yazdı:Arkadaşlar Öncelikle Atamız Bir Sözü Vardır Nerde Cokluk Orda Bo. Bir Loncada 20 tane gereksiz Üye Olacagına saglam 2 üye o 20 bedeldir.. :) hea suraya gelince eger bir Loncada gösteriş.. FazLalık Varsa Ki Korkma ya yürek yada item yoktur. Onlarda Olsa cesaret Yoktur.... İlerdeki Cevaplara Yazmıslar Rassa ve Arkdaşları HakKında Cure diyecegim Sonx Den Önceki Loncan Neydi ? ben Sonxleri 2 veya 3 kişiydi son grub bölgeleri geldi item para etmez oLdu .. 10 tane üye aldı zırh vs . şey düşürdü Kendini Fasulyeden saydı hea öyleyse ben Sonx teklimi yapmıstım Büyücümle 2 vs 1 Atacagıma.. Savaşcıya Savaşcı 3 avans verip 5 de bitecegine Kp Li emdede bizi yenerLer ise girmeden Önce birisine 200m para verecektim ama onlar da Adam COk oLmaya cokta :))

!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~
Katılıyorum. Ayriyetten Sizin amacınız Mesaj kasmak ise başka yere gidin. Ya da Adam Gibi SUNUCU'nuzu Teşkilat yapın, Kuralları okuyorum diye yalan atmayın. Kullanım Kılavuzuna bakın.
Kardeş Burası Meran Kanalı ...
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Layn harbidende meranmış burası. :S bende diyorum neden tanıdık gelmiyor isimler diye.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxquit »

Bir Loncayi elestirmek sizin haddiniz deildir. Eger elestircekseniz arastirmaci olmalisiniz klandan bolgeden gordugunuzle elestiriyorsaniz onun dogrulugu sifirdir. Ve biz curuklerden ariniyoruz dagilmiyoruz daha cok gucleniyoruz ki zaten cogunuz farkindasiniz cekemiyosunuz 2 lafinizdan biri Sonx =) Aferim aferim iyi reklam yapiyosunuz. Zaten kotuluyen garanti loncaya girmek istiyipte alinmiyanlardir ( Cogu ) .
Resim
* HAYATIM = KIZIM *
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Bazı insanların zeka kapesitesinde sorun olduğundan anlamaları zaman alıyor. Ben söylemekten bıktım bu tür kişiler anlamamaktan bıkmadı. Bir kez daha şansımı denemeliyim diye düşünüyorum. :)

İleti tarihi; 08.Aralık.2010. Şimdi anlayamazlar, yani yaklaşık 4 ay önce alınmış bir karar.

Ve iletiyi hep birlikte okuyoruz çocuklar....
:)
Sonxteam yazdı:
* Vs atmak yasaktır. 1 kez uyarı alırlar.
Not: 3 uyarı alan üyelerimiz loncadan süresiz uzaklaştırılacaklardır.
Yani yazıyor ki; V.s atmak yasak, v.s. atamassınız, v.s atıyorsanız loncanızdan vazgeçiyorsunuz, vs atarsanız uyarı alırsınız diyor.

Daha da nasıl anlatabilirim ki.

Ha Türkçe anlamıyorum diyorsan;

usw. werfen rauchen. (Almanca)

等 扔 吸煙 (Çince)

enz. gooien roken (Flemenkçe)

etc jeter fumer (Fransızca)

etc. throw smoking (İngilizce)

etc tiro fumar (İspanyolca)

ecc tiro fumo (İtalyanca)

и т.д. бросать курение (Rusca)

Pek sanmıyorum ama umarım bu kez biraz olsun anlamışsındır.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

Beta Loncası kapandı ama neden listede anlayamadım
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum okulda gördüğün tarih dersini burda mı pekiştiriyorsun yok yükseliş yok duraklama ?
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

DeathxShock yazdı:bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum okulda gördüğün tarih dersini burda mı pekiştiriyorsun yok yükseliş yok duraklama ?
:mrgreen: :mrgreen:
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön