Wsler 1 e 1 Emer 6 * 6 Atılır istersen 100 kişi ol bu 2 alana sadece belli sayıda oyuncu girer
Her Neyse Cure Oyunda Krallardan Birisine denk gel yasin slm var de kessinler seni
!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~

Katılıyorum. Ayriyetten Sizin amacınız Mesaj kasmak ise başka yere gidin. Ya da Adam Gibi SUNUCU'nuzu Teşkilat yapın, Kuralları okuyorum diye yalan atmayın. Kullanım Kılavuzuna bakın.zaza00 yazdı:Arkadaşlar Öncelikle Atamız Bir Sözü Vardır Nerde Cokluk Orda Bo. Bir Loncada 20 tane gereksiz Üye Olacagına saglam 2 üye o 20 bedeldir..hea suraya gelince eger bir Loncada gösteriş.. FazLalık Varsa Ki Korkma ya yürek yada item yoktur. Onlarda Olsa cesaret Yoktur.... İlerdeki Cevaplara Yazmıslar Rassa ve Arkdaşları HakKında Cure diyecegim Sonx Den Önceki Loncan Neydi ? ben Sonxleri 2 veya 3 kişiydi son grub bölgeleri geldi item para etmez oLdu .. 10 tane üye aldı zırh vs . şey düşürdü Kendini Fasulyeden saydı hea öyleyse ben Sonx teklimi yapmıstım Büyücümle 2 vs 1 Atacagıma.. Savaşcıya Savaşcı 3 avans verip 5 de bitecegine Kp Li emdede bizi yenerLer ise girmeden Önce birisine 200m para verecektim ama onlar da Adam COk oLmaya cokta
)
Wsler 1 e 1 Emer 6 * 6 Atılır istersen 100 kişi ol bu 2 alana sadece belli sayıda oyuncu girerbu da sonxlerde yoktur. . .
Her Neyse Cure Oyunda Krallardan Birisine denk gel yasin slm var de kessinler seni
!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~
Kardeş Burası Meran Kanalı ...Buqrahan yazdı:Katılıyorum. Ayriyetten Sizin amacınız Mesaj kasmak ise başka yere gidin. Ya da Adam Gibi SUNUCU'nuzu Teşkilat yapın, Kuralları okuyorum diye yalan atmayın. Kullanım Kılavuzuna bakın.zaza00 yazdı:Arkadaşlar Öncelikle Atamız Bir Sözü Vardır Nerde Cokluk Orda Bo. Bir Loncada 20 tane gereksiz Üye Olacagına saglam 2 üye o 20 bedeldir..hea suraya gelince eger bir Loncada gösteriş.. FazLalık Varsa Ki Korkma ya yürek yada item yoktur. Onlarda Olsa cesaret Yoktur.... İlerdeki Cevaplara Yazmıslar Rassa ve Arkdaşları HakKında Cure diyecegim Sonx Den Önceki Loncan Neydi ? ben Sonxleri 2 veya 3 kişiydi son grub bölgeleri geldi item para etmez oLdu .. 10 tane üye aldı zırh vs . şey düşürdü Kendini Fasulyeden saydı hea öyleyse ben Sonx teklimi yapmıstım Büyücümle 2 vs 1 Atacagıma.. Savaşcıya Savaşcı 3 avans verip 5 de bitecegine Kp Li emdede bizi yenerLer ise girmeden Önce birisine 200m para verecektim ama onlar da Adam COk oLmaya cokta
)
Wsler 1 e 1 Emer 6 * 6 Atılır istersen 100 kişi ol bu 2 alana sadece belli sayıda oyuncu girerbu da sonxlerde yoktur. . .
!!!İYİ FORUMLAR!!!!
~~AyNaDaKiYaLaN~~

Yani yazıyor ki; V.s atmak yasak, v.s. atamassınız, v.s atıyorsanız loncanızdan vazgeçiyorsunuz, vs atarsanız uyarı alırsınız diyor.Sonxteam yazdı:
* Vs atmak yasaktır. 1 kez uyarı alırlar.
Not: 3 uyarı alan üyelerimiz loncadan süresiz uzaklaştırılacaklardır.

:mrgreen: :mrgreen:DeathxShock yazdı:bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum okulda gördüğün tarih dersini burda mı pekiştiriyorsun yok yükseliş yok duraklama ?