Neden Meditasyon 15 Değil ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Neden Meditasyon 15 Değil ?

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Meditasyon 15 oLması biR avantajdıR.ÖRnek veRmek geRekiRse Junon da meditasyon+kons oLduğunuzda her vuruşunuzun kritik gelmesi olasıdır.+ oLaRak meditasyonun süresi kısaLıR ve KudRet iksiRinizin FazLa gitmemesini ÖnLemiş oLur.SoRuya geliRsek Meditasyonun 15 oLmasını neden büyücüler seçmiyor diyeceksek;Grup Bölgesınde Direnç Kırma ve Kons. KuLLanan BüyüLeR önceLıkLı aLınıyoR.Meditasyonun 15 ise o Grub senı tercih etmez.Bu Durum migrattada böyLediR ama Yukarıda BeliRttiğimde de okuduğun üzeRe tek Kons. isenız onu meditasyonu 15 yaparsanız hasarıda sağLamsa ona saptıRma atıLacaktıR bu onun Daha fazLa kRitik yüzdesi wermesine ve kudretının çobuk bitmesini önLeR tavsiyem migrata gideRken en sağLam hasaRları oLan 1 büyücünün meditasyonu 15 yapıLmasıdıR.

SaygıLaRımLa...
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasakask1 »

Sığınaklık şöyle düşünülebilir:

15 buz+15 bilgisi

15 kutup rüzgarı+15 zihin saldırısı

15 direnç kırma alanır+15 meditasyon

5 büyü bozma+3 tesla İyi olabilir diye düşünüyorum.

Eleştirilerinizi bekliyorum.
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

direnç kırma , kutup, meditasyon, büyü bozma.. bütün yeteneklerin 15 olması lazım senin mantığınla. bir yerden kısmak lazım. kısacak yer bul meditasyonu 15 yap.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Zihine verilmeyipde Kons 15 (veya dırenc kırma) 15 medıtasyon yapılabılır.
Kullanıcı avatarı
JusTReaL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JusTReaL »

Dirençsiz Büyücüye Ben Büyücü Demem (:
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

JusTReaL yazdı:Dirençsiz Büyücüye Ben Büyücü Demem (:

Eger grup bolgesıne gırıyorsan yanında bır dırenc kırma buyucu olur zaten. Her buyucuye dırenc kırma gerek yok
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

VatanXLydeR yazdı:
JusTReaL yazdı:Dirençsiz Büyücüye Ben Büyücü Demem (:

Eger grup bolgesıne gırıyorsan yanında bır dırenc kırma buyucu olur zaten. Her buyucuye dırenc kırma gerek yok
sorun şu kardeşim genelde insanlar sürekli "farklı" kişilerle girer. o yüzden karma bi yetenek sistemine sahip olurlar. ben genelde aynı gruplarla girerim enderen makineye girerim. 2 kişi dirence verir 2 kişi kutuba falan.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Burgazxfurkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Burgazxfurkan »

mediti 15 yapacaksan fiziksel dizmek lazım olur ve fiziksel genelde çok kullanılmadığı için ama sn kendin fiziksel dizip metorit kons 10 bn vurabilirsin (nucleos takı lazm)
Kullanıcı avatarı
anonimm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen anonimm »

mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.
direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperim :)
+1.. Kutuba 15 puan verirsen süresi uzar ve savaşçının durdurma ve depar süresi dolar.. İşini zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RoinLess »

Yahu bi saçmalamayı kesin ya kutbu 15 yaptın hadi tamam meditasyonda 15 onada tamam lan savaşçının adam depar attı diyelim açtın kutbu 2-3 sn erken çıktın adamdan oda çıktı aranızda ufacık bi mesafe var adam dikkat attı sana 1-2 saniyelik duraksadın zihin attın diyelim tamam tesla kurdun gittin az öteye hani medit 15ti ya açtın mediyi oturdun tamam 1-2 kere kudret doldu e sonra adam teslayı keser deparı basar Azınada s*çar bu kadar basit yok ben kritik atarım öldürürüm savaşçıyı derseniz savaşçının canı şu son yenilikle ya 22 K yada 24 K oldu sanırım zaten sağlamsanız meditasyon 15 olmasada olur kutba puan vermesen de olur ben üstümü sağlam dizdikten sonra büyücümde 15 Kons vericem zaten adam bana gelene kadar en az 15 k canı gitmiş olur(deparsız) depar atarsada zihin atarım çözülünce deparı dolana kadar yerde uzanıyor olur.Büyücüler size sesleniyorum Direnç kırmanız olmadan güvenecek hiçbir şeyiniz yok direnç kırarsın adam teslayı kesene kadar sağlamsan 3-5 k girersin ardı ardına anca o zaman kesersin ki sağlam olman lazım.

Siz oyunu biraz daha oynayın(1 sene kadar) hele o zaman konuşuruz ben kaç kere nick değiştim çalındı soyuldu silindi tecrübem var yeteri kadar hadiyin İYİ OYUNLAR/FORUMLAR

“Büyücü” sayfasına dön