ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Mesaj gönderen GHQSEN »

Resim
Resim
Resim

Yukarıdaki Resimlerde Kırmızıyla Çevrelediğim ARMA'larda Birşeyin Simgesi Olabilir...
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

GHQSEN yazdı:
DeathLord yazdı:Resimdeki asla Kuklacı olamaz.Oyunun datalarında herşey açık ama yine de örneklendireyim.Ampflikatör denen büyücü zırhını Genç Bilgililer icat etti.Ve resimdeki kişinin üstünde bizimkinden daha üst model ampflikatör var.Örneğin ; A-22,A-23 modelleri.Genç Bilgililer bu makinayı Kuklacı'nın göçünden sonraları yapmıştır.Kuklacı da Eminönü'ne dönüp zırh almaz heralde.
Resim

Yukarıdaki Resimdekiler Genç Bilginler Adlı Grubunu Bazı Üyeleri...

Bu olayın sonucunda, Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı.

Yani Gaffar Bey Bu Bölgedeki Çalışma Grubunu Genç Bilginlerden Kuruyor...Genç Bilginler Aynı Zamanda GB-Amplifikatörü de Bulanlar Değilmi ???

Alıntıda Ne Diyor ''ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak''...Çemberlitaş'ta Kuklacı'nın Eski Arkadaşı ve Öğrencisi Olan Gaffar Bey Varken Yardımlaşmamaları Mümkün müdür??

Genç Bilginlerin Kuklacıya EN GÜÇLÜ VE EN ÖZEL GB Zırhını Üretmediği Ne Malum İsteyerek Üretmezlerse Zorla Ürettirebilecek Güçte ?

Aynı Zamanda Sen de Diyorsun Kuklacı Göçtüğü Zaman Bu Zırh YOKTU...Ama Proje Olarak Genç Bilginlerde Vardı Çemberlitaşta Bu Zırha Sahip Olması Kuklacının Daha Mantıklı ve Ayrıca İncelerseniz Normal GB Zırhtan Daha Fazla Gelişmiş Bir Çalışma Bu da Yukardaki Tezimi Az Bir İhtimalle de Olsa Kanıtlar Cinsten :idea:
Üstteki resimdeki kişiler genç bilgililer değil.Teşkilat'ın üyeleri.Haa, 1972'deki sürgün sırasında Teşkilat'a katılan bazı Beyaz Büyücü'ler var.Onlar olsa bile, o kişilerin Genç Bilgililer ile alâkası yok.Yani Teşkilat üyeleri.Gaffar Bey'in o bölgede düşman rolünde olacağı kesin ; ancak o bölgeyi inşa edenler olmadığı da kesin.Yani santrali Teşkilat kurdu.

Kuklacı'ya geleyim.Tıpkı Gaffar Bey olduğu gibi Kuklacı da Eminönü'nün eskilerinden.Bu kadar yaşlı birinin öyle bir görüntüde olması imkânsız bence.Ayrıca ; yüzlerce kanıt olsa dahi adım gibi eminim ki Kuklacı o bölgede olmayacak.Olursa da Çemberlitaş içinde değil mutantlaşmış bölgede olacak.(Videoda gösterilen ormanımsı bölge)Bence Kuklacı asla olmayacak o bölgede.Son resimlerindeki ilk resimde yuvarlak içine aldığın ''Totem'' dikkatimi çekti.Bu fare adamlar ile âlakasının kesinlikle olduğunu gösteriyor.Ama ; onlara ait iz olması o bölgede Kuklacı olduğu kanısına vardırmaz.Sadece hikâyenin devamı için yerleştirilen ipucu veya bölge devamı için yerleştirilen objeler.Ben eminim ki Kuklacı ile karşılaşmayacağız.

Bu arada dikkatliymişsin.Tebrik ederim.O totemi görmek bayağı zor iş. :)

Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

Farklı bir işaret olabilme ihtimali de yüksek.Totem olduğu kesin değil.Şimdi farkettim.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen karayilanx »

GHQSEN yazdı:Resim
Resim
Resim

Yukarıdaki Resimlerde Kırmızıyla Çevrelediğim ARMA'larda Birşeyin Simgesi Olabilir...

O işaret dikkatli bakarsanız sığınaklardada var.Bazı sandıklarda bazen duvarlarda... ve 2 harfi temsil ediyor G-B dikkatli bakın görürsünz.
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

karayilanx yazdı:
GHQSEN yazdı:Resim
Resim
Resim

O işaret dikkatli bakarsanız sığınaklardada var.Bazı sandıklarda bazen duvarlarda... ve 2 harfi temsil ediyor G-B dikkatli bakın görürsünz.
Ozaman o genç bilginlerin arması zaten sığınaklarıda genç bilginler yaptı

Resimdeki adamım Kuklacı olduğunu söyleyenler SAÇMALAMAYIN!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MoSTaR »

arastırmalar cok guzel gidiyor begeniyle takip ediyorum başarılar
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

GHQSEN yazdı:Sevdim Seni...

Bir Aralar Forumun En Çok Tık Alan Sağlam Konularını Ben ve Kullgeretta Arkadaşımız Açardı...Hala da Aynı Sıfatı Bünyesinde Barındıran Konular Açıkcası...Sonra Bizde Genç Kaşifler Diye Bir Grup Kurup Böyle Araştırmalar Yapacaktık Tarihçe İle İlgili Ama Olmadı...Sende Bizim Gibi Araştırmacı Bir Arkadaşsın Aslında Böyle Bir Konu Tekrardan Gündeme Gelirse Oluşturacağımız Takım Arasında Senide Görmek İsteriz... ;)
Teşekkürler, dediğin gibi araştırma yapmayı seviyorum :) Senin de daha önceden yaptığın araştırmaları biliyorum, çok güzel araştırmalardı; özellikle "HERATERA'nın Sırrı"
Tarihçe ile ilgili araştırma yazmışsın. Buna benzer bir araştırma yapmıştım, linkini aşağıda verdim.

viewtopic.php?f=46&t=48054&p=481153&hil ... ma#p481153

Özel Mesaj atarsan tanışalım arkadaşım.
En son JouRney tarafından 16 Mar 2011 18:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Rebels

Mesaj gönderen ParduS »

Calısmalarınızı takip ediyorum ve heyecanlanıyorum yakın zamanda bende konuya bir takım bilgiler verebilirsem ne mutlu iyi calısmalar .
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

1 . Kuklacı ile Gaffar Beyin ortak çalışması mümkün değil
Sebepleri :
a) Fare adamların yaratıcısı Kuklacıdır
b) Gaffar Beyin İstanbulda saygınlığını kaybetmesinin nedeni kuklacıdır
c) Selami Kelaynak ile kuklacı arasındaki bağlantı
d) Selami Kelaynak'ın (büyük ihtimal) Karaköy de olması
kanıtım ise
selami kelaynak görevlerinin sonunda bronzun oraya gidiyoruz oradaki evde selami kelaynak kalıyordu ve kulede UFKABAKAN yazıyor .
UFKABAKAN bir gemidir . Datalarla oynayan bir arkadaş vardı . Onun araştırmasında "ARİF" ve "UFKABAKAN" adlı 2 gemi olduğunu öğrenmiştim.
UFKABAN bir gemi ise gemiye deniz yolu lazım onun için ÇEMBERLİTAŞ olamaz KARAKÖY olması daha mantıklı

2. İstanbulun saygın bir beyefendisi olan GAFFAR BEY' İN" saygınlığını kaybetmesinin nedeni FARE ADAMLAR ve bu FARE ADAMLAR Gaffar Beyin ekibine saldırıyorlar . Gaffar Bey fare adamları öldürüyor . Sadece bir tanesi ayakta kalıyor onunda ayağı topal (Yeraltındaki TOPAL)

Son olarak Kuklacı - Selami Kelaynak ilişkisi nereden kaynaklanıyor dediyseniz
Fare adamları KUKLACI yarattı . Taşkanatlarda insan elinden çıkma bunu İKV nin anasayfasındaki bronz resminin altındaki yazıdan anlayabilirsiniz .
Kuklacı Döneminde insanlığı korumak için yapılan yaratık (canavar) sayısı artmıştı
Bronz da insanlığı korumak için yapıldıysa neden KUKLACI yapmış olmasın
Pekiyi bunların Selami Kelaynak ile alakası ne derseniz
Selami Kelaynağın kaldığı yer Bronzun orası yani Bronz ona saldırmamış . Selami Kelaynağın bir ilgisi olmalı.

Küçük ve Zayıf bir ihtimal :
Kuklacının maske taktığını biliyoruz kimse yüzünü görmemiş
Acaba Selami Kelaynak Kuklacı olabilir mi ?
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Çemberlitaş Tanıtım Videosu'ndaki Sözler...
Belki araştırmanda lazım olabilir, hazır elimde varken koymak istedim GHQSEN.

Ayrıca elimde bazı Çemberlitaş araştırmaları var, o araştırmaları da istersen koyabilirim.

Doğduğumdan beri koşuyorum
Sark üzerindeki son yarımadada
Yolluyorlar beni oraya buraya
Bilgi istiyorlar topluyorum
Kes diyorlar kesiyorum
Antrepoda cin var
Sığınaklar basıldı
Dev ana zincircileri toplandı
Karakürkle basımız dertte
İflisi öldür
Onu yap, Bunu yap
Sonunda "Aslansın" diyorlar