:arrow: tuttum bunu :geek:yarar yazdı:Atalarımın güzel br lafı vardır bilirmisiniz bilmem ama:
***Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olurmus*** Çağ Atlayan İKV felsefesi artık bu
İş İyice Maddiyata Dönüştü !
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: İş İyice Maddiyata Dönüştü !

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
İyiki Eylül ayında bırakmışım oyunu. Şimdi bakıyorumda nerde eski ikv..
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
-
- İskele Babası
:arrow:Canceazi yazdı::arrow: tuttum bunu :geek:yarar yazdı:Atalarımın güzel br lafı vardır bilirmisiniz bilmem ama:
***Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olurmus*** Çağ Atlayan İKV felsefesi artık bu
Her şeye hemen olumsuz bir şekilde bakmayalım arkadaşlar, belki de İKV'nin gelişebilmesi için böyle bir sistem gerekli sadece plus paketler belkide gelir gider dengesini karşılamıyor bunları hiç düşünmediniz mi, ayrıcalıklı olmak isteyen parasını yatırır paşa paşa ayrıcalıklardan faydalanır yok ben bu oyuna para yatırmam dersen karar senin öylede oynanıp zevk alınabilir.Hiç alamıyorum diyorsan bırak git oynama zaten bu oyunu böyle şeyler gerekliydi ben YÖNETİM'in yanındayım çok da güzel oldu bu DÜKKAN teşekkürler yönetim yalnız benim gözümden eksikliklerden biri ''İKV KARAKTER ADI DEĞİŞTİRME'' dir ki bunun üzerinde çalışmalarında yapıldığını biliyorum biraz zaman alabilir ama gelecektir.

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?
Oyunda emek farkı olmalı diyerek akçe sistemine karşı çıkıyorsunuz,karakter aktarmanın emekle ne ilgisi var? Önceden bedavaydı şimdi paralı oldu bu mudur yani giden emekler?Veya dükkanın emekle ne ilgisi var? Satılan zaten üçbeş eşya.Emek de fazla abartılmamalı bence.Oyun için günlerce maden başında sabahlamak gereksiz.Övünülecek bir şey de değil.Ben buna benzer şeyler yapmadım mı,yaptım ama olsun.
Buyrun okuyun;
[/color]
Oyunda emek farkı olmalı diyerek akçe sistemine karşı çıkıyorsunuz,karakter aktarmanın emekle ne ilgisi var? Önceden bedavaydı şimdi paralı oldu bu mudur yani giden emekler?Veya dükkanın emekle ne ilgisi var? Satılan zaten üçbeş eşya.Emek de fazla abartılmamalı bence.Oyun için günlerce maden başında sabahlamak gereksiz.Övünülecek bir şey de değil.Ben buna benzer şeyler yapmadım mı,yaptım ama olsun.
Buyrun okuyun;
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=54394
2006-2013
-
- İskele Babası
Bu
5 tl yi gündelik harclık yapan öğrenciler var onlar açmı kalsın bi transfer için yani :?:izdirapgrafik yazdı:Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?
Buyrun okuyun;
[/color]Kod: Tümünü seç
Böyle saçma şey mi olur Allah aşkına ya?! Ya bırakın oyun için aç kalacaksanız oynamayın sağlığınız için.ISagopaKajmerI yazdı:Bu5 tl yi gündelik harclık yapan öğrenciler var onlar açmı kalsın bi transfer için yani :?:izdirapgrafik yazdı:Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?
Buyrun okuyun;
[/color]Kod: Tümünü seç
"Everything starts in the head"

Ya bırakın 5 tl ile kim aç kalmış evden götürsün yemeğini günde 5 tl harcamadı diye kimse aç kalmaz merak etmeyin siz
5 tl harçlık alamayan insanlar bile tanıyorum ben saçma saçma şeyler yazmayın 5 tl ile aç kalıyorsanız ya bişey demeden oynayın yada oynamayın tercih sizin akçe sistemi çok güzel oldu
5 tl harçlık alamayan insanlar bile tanıyorum ben saçma saçma şeyler yazmayın 5 tl ile aç kalıyorsanız ya bişey demeden oynayın yada oynamayın tercih sizin akçe sistemi çok güzel oldu
AdeLHarD
Yuh artık hangi mantıkla böyle bişey yaptılar aklım almadı !
Karakter aktarma hakkı biten karakterler için aktarım hakkı istedik ama her karaktere özgü 3 hakkı hangi akılla kaldırırlar bi iştede şaşırtın bizi her yeniliğin arkasından bi saçmalık çıkmasın artık . Yetkili birisi şuraya Aktarım hakkı ile ilgili açıklama yapsın !
Karakter aktarma hakkı biten karakterler için aktarım hakkı istedik ama her karaktere özgü 3 hakkı hangi akılla kaldırırlar bi iştede şaşırtın bizi her yeniliğin arkasından bi saçmalık çıkmasın artık . Yetkili birisi şuraya Aktarım hakkı ile ilgili açıklama yapsın !
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
-
- İskele Babası
HaRuNN yazdı:Yuh artık hangi mantıkla böyle bişey yaptılar aklım almadı !
:!: