İş İyice Maddiyata Dönüştü !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: İş İyice Maddiyata Dönüştü !

Mesaj gönderen Canceazi »

yarar yazdı:Atalarımın güzel br lafı vardır bilirmisiniz bilmem ama:
***Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olurmus*** Çağ Atlayan İKV felsefesi artık bu 8-)
:arrow: tuttum bunu :geek:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

İyiki Eylül ayında bırakmışım oyunu. Şimdi bakıyorumda nerde eski ikv..
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ISagopaKajmerI »

Canceazi yazdı:
yarar yazdı:Atalarımın güzel br lafı vardır bilirmisiniz bilmem ama:
***Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olurmus*** Çağ Atlayan İKV felsefesi artık bu 8-)
:arrow: tuttum bunu :geek:
:arrow:
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Nevizade »

Her şeye hemen olumsuz bir şekilde bakmayalım arkadaşlar, belki de İKV'nin gelişebilmesi için böyle bir sistem gerekli sadece plus paketler belkide gelir gider dengesini karşılamıyor bunları hiç düşünmediniz mi, ayrıcalıklı olmak isteyen parasını yatırır paşa paşa ayrıcalıklardan faydalanır yok ben bu oyuna para yatırmam dersen karar senin öylede oynanıp zevk alınabilir.Hiç alamıyorum diyorsan bırak git oynama zaten bu oyunu böyle şeyler gerekliydi ben YÖNETİM'in yanındayım çok da güzel oldu bu DÜKKAN teşekkürler yönetim yalnız benim gözümden eksikliklerden biri ''İKV KARAKTER ADI DEĞİŞTİRME'' dir ki bunun üzerinde çalışmalarında yapıldığını biliyorum biraz zaman alabilir ama gelecektir.
Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?

Oyunda emek farkı olmalı diyerek akçe sistemine karşı çıkıyorsunuz,karakter aktarmanın emekle ne ilgisi var? Önceden bedavaydı şimdi paralı oldu bu mudur yani giden emekler?Veya dükkanın emekle ne ilgisi var? Satılan zaten üçbeş eşya.Emek de fazla abartılmamalı bence.Oyun için günlerce maden başında sabahlamak gereksiz.Övünülecek bir şey de değil.Ben buna benzer şeyler yapmadım mı,yaptım ama olsun.

Buyrun okuyun;

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=54394
[/color]
2006-2013
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

Bu
izdirapgrafik yazdı:Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?

Oyunda emek farkı olmalı diyerek akçe sistemine karşı çıkıyorsunuz,karakter aktarmanın emekle ne ilgisi var? Önceden bedavaydı şimdi paralı oldu bu mudur yani giden emekler?Veya dükkanın emekle ne ilgisi var? Satılan zaten üçbeş eşya.Emek de fazla abartılmamalı bence.Oyun için günlerce maden başında sabahlamak gereksiz.Övünülecek bir şey de değil.Ben buna benzer şeyler yapmadım mı,yaptım ama olsun.

Buyrun okuyun;

[/color]
5 tl yi gündelik harclık yapan öğrenciler var onlar açmı kalsın bi transfer için yani :?:
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

ISagopaKajmerI yazdı:Bu
izdirapgrafik yazdı:Karakter aktarma başka hangi oyunda var? Ya da nick değiştirme? Düşünün,hayal edin başka oyunlarda bu imkanların varolduğunu,ve vereceğiniz parayı da tahmin edin.İKV oynamayan diğer MMORPGleri takip eden arkadaş çevremde karakter transfer ve nick değiştirme konularından bahsediyorum inanamıyorlar bile.5 liralık akçeyle bunu halledebilirsiniz yıllarca oynadığınız oyuna biraz destek olmaktan ne zarar gelir?

Buyrun okuyun;

[/color]
5 tl yi gündelik harclık yapan öğrenciler var onlar açmı kalsın bi transfer için yani :?:
Böyle saçma şey mi olur Allah aşkına ya?! Ya bırakın oyun için aç kalacaksanız oynamayın sağlığınız için.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Ya bırakın 5 tl ile kim aç kalmış evden götürsün yemeğini günde 5 tl harcamadı diye kimse aç kalmaz merak etmeyin siz

5 tl harçlık alamayan insanlar bile tanıyorum ben saçma saçma şeyler yazmayın 5 tl ile aç kalıyorsanız ya bişey demeden oynayın yada oynamayın tercih sizin akçe sistemi çok güzel oldu
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen HaRuNN »

Yuh artık hangi mantıkla böyle bişey yaptılar aklım almadı !

Karakter aktarma hakkı biten karakterler için aktarım hakkı istedik ama her karaktere özgü 3 hakkı hangi akılla kaldırırlar bi iştede şaşırtın bizi her yeniliğin arkasından bi saçmalık çıkmasın artık . Yetkili birisi şuraya Aktarım hakkı ile ilgili açıklama yapsın !
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

HaRuNN yazdı:Yuh artık hangi mantıkla böyle bişey yaptılar aklım almadı !

Karakter aktarma hakkı biten karakterler için aktarım hakkı istedik ama her karaktere özgü 3 hakkı hangi akılla kaldırırlar bi iştede şaşırtın bizi her yeniliğin arkasından bi saçmalık çıkmasın artık . Yetkili birisi şuraya Aktarım hakkı ile ilgili açıklama yapsın !

:!:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön