[GueNT] Duyuru ...
Re: [GueNT] Duyuru ...
Bu gitmez la ilk başta millete şhow yapar sonra qeri döner
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
peki bu seni ilgilendirir mi işine bak yol al derdin varsa başka ortamda yada özelde hallet reklam yapmajojo yazdı:Bu gitmez la ilk başta millete şhow yapar sonra qeri döner![]()
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bu adam eski hırsızLardan tabi bunu kimse biLemez 1.5 sene önce caLınan caRlarımın yanından ayrıLmıyordu o zamandan beri bu haysiyetsiz köpe*e gıcığım ... Ve sunuda belirteyim birsey biLmeden o haKlı bu haKlı deyip asabımı bozmayın güvendiğiniz insanlara dikkat edin hırsız diorsam bi bildiğim vaR ve sonuna kadar diyorum o adam hırsız
Drowxwinks senin gibileri kesmek benim hosuma gidiyor oke sizin beni sevip sevmemeniz önemLi değil iyi biLmenizde önemli değil beni biLen biliyor kuyruk acıları oLan gelmiş burda ötüyor hırsızları savunuyor bana bilmeden hiçbirseye atlamayın size tavsiye ....
Drowxwinks senin gibileri kesmek benim hosuma gidiyor oke sizin beni sevip sevmemeniz önemLi değil iyi biLmenizde önemli değil beni biLen biliyor kuyruk acıları oLan gelmiş burda ötüyor hırsızları savunuyor bana bilmeden hiçbirseye atlamayın size tavsiye ....
GueNT
Hanzala yazdı:peki bu seni ilgilendirir mi işine bak yol al derdin varsa başka ortamda yada özelde hallet reklam yapmajojo yazdı:Bu gitmez la ilk başta millete şhow yapar sonra qeri döner![]()
benim dediğimden sanane ? avukatımısın koçum ?
Sevgili Mustafa,
Tatilden bir an önce dönmeni bekliyoruz..
Karagumruk
Tatilden bir an önce dönmeni bekliyoruz..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
evet avukatıyımjojo yazdı:Hanzala yazdı:peki bu seni ilgilendirir mi işine bak yol al derdin varsa başka ortamda yada özelde hallet reklam yapmajojo yazdı:Bu gitmez la ilk başta millete şhow yapar sonra qeri döner![]()
Hanzala
KrigarE
KrigarE
Hanzala yazdı:evet avukatıyımjojo yazdı:Hanzala yazdı:peki bu seni ilgilendirir mi işine bak yol al derdin varsa başka ortamda yada özelde hallet reklam yapmajojo yazdı:Bu gitmez la ilk başta millete şhow yapar sonra qeri döner![]()
Hm gel ben daha yüksek ücreti veriyim benim avukatım ol ?
quenT061 yazdı:Bu adam eski hırsızLardan tabi bunu kimse biLemez 1.5 sene önce caLınan caRlarımın yanından ayrıLmıyordu o zamandan beri bu haysiyetsiz köpe*e gıcığım ... Ve sunuda belirteyim birsey biLmeden o haKlı bu haKlı deyip asabımı bozmayın güvendiğiniz insanlara dikkat edin hırsız diorsam bi bildiğim vaR ve sonuna kadar diyorum o adam hırsız
Ulan şeref yoksunu mahlukat ben döktüm elimdeki kanıtlarımı halen havlıyorsun. Bak ben ADAM gibi diyorum kanıtla hırsız isem charımı silerim oyunu kaldırırım bilgisayardan bir daha foruma bile girmem. Ama sen bu şekilde söz vericek kadar bile adam değilsin onu gördüm ve senin ne mal olduğunu yakın zamanda birçok kişi görücek. Cevabını aldın sandım fakat görüyorum ki halen it gibi havlıyorsun. Buyur hodri meydan. Çareziliğin klavyene yansımış aynı cümleleri tekrarlayıp duruyorsun kanıtla diyorum susuyorsun. Ben de tekrarlıyorum. Hırsız olsam görev itemleriyle dolaşmam ek olarak daha önce de belirttim 6 charımın hiçbirinde şaheser yok fakat sizlerde her charda 3 5 şaheser var. Ama bakın ben sana hırsız demiyorum çünkü ben senin gibi iftiracı bir köpek değilim
ORTADA BİR İFTİRACI Ş*R*FSİZ VARDIR O DA guent SOYTARISIDIR.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
kupluce yazdı:Xbyred haklı gözüküyosun konuşmalardan ve resimlerden, ama arkadaş bırakmış oyunu veda etmiş sana da elveda demek düşer en güzeli budur
Yok paşam bunlar oyunu bırakmazlar. Bıraktım diye kendilerini forumdan reklam ederler. Sonra oyuna geri dönerler.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
bu değilmi la benim diye başkasının resmini koyan