4 Kişi İle Junon Kesildi Oyun Rekoru Kırıldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 4 Kişi İle Junon Kesildi Oyun Rekoru Kırıldı

Mesaj gönderen Sarhosimam »

basshunter09 yazdı:Sadece ReSeRVoiR adlı arkadasım 2 kudret iksiri içti şifacı 1 tane içti çünkü beni hiç atmadı xLORDMASTx i 4 kere attı oda iksir içmedi + 1 saat 45 dk da kestik ve eğlenceliydi zaman kaybı olarak görmüyorum..
İşini yerinde yapan insanlar ile zaten pek uzun surmesi söz konusu degil =) Fakat 4 ün üzerine +2 sağlam adam daha koyup 40-45 dkde kesmek verken 1 saat 45 dk neden ? =)
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

guzel bi organızasyon başarıların dewamını beklerım...
*Resim*
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

iyi hoş kesmişsiniz de 3 kişi sıgınak 4 kişi migrat yapılabılıyorken,birilerini ejdersiz ezik diye gruplarına almayan bı suru ınsan var.4 kısı mıgrat yapıcanıza yanınıza hıc mıgrat yapmamıs 2 kısı daha alıp onların junon gorevını de yapsaydınız benım ıcın daha degerlı olurdu
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Sarhosimam yazdı:
Rebornthebest yazdı:
Sarhosimam yazdı:Tebriklerde. Fakat gereksiz rekorları kırmanın pesindesiniz =) Bunu herkez yapar yaptıgınız sey sadece vakit ve iksir kaybı ;)

Sende gereksiz yorumun peşindesin öyle değil mi ?
Sen kimsinde sana gereksiz yorum yapıcam ben çapın ne ? Alışılmamış şeylerin rekorunu kırmayı deneyin bence =) 3 kişi 4 kişi 6 kişi degişen birşey yok. Sadece VAKİT KAYBI !
Elalemin vakit kaybı seni neden ilgilendiriyor anlamadım ? Benim kim olup olmadıgımda seni ilgilendirmez ama sen çapsız birine benziyorsun o belli
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
burakmustafa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen burakmustafa »

Tebrikler
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Tebrikler
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Sarhosimam »

Rebornthebest yazdı:
Sarhosimam yazdı:
Rebornthebest yazdı:
Sarhosimam yazdı:Tebriklerde. Fakat gereksiz rekorları kırmanın pesindesiniz =) Bunu herkez yapar yaptıgınız sey sadece vakit ve iksir kaybı ;)

Sen kimsinde sana gereksiz yorum yapıcam ben çapın ne ? Alışılmamış şeylerin rekorunu kırmayı deneyin bence =) 3 kişi 4 kişi 6 kişi degişen birşey yok. Sadece VAKİT KAYBI !
Elalemin vakit kaybı seni neden ilgilendiriyor anlamadım ? Benim kim olup olmadıgımda seni ilgilendirmez ama sen çapsız birine benziyorsun o belli
Gel teşkilata gör ;) neye benzediğimi :)
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
FaTiHFaTSaLi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen FaTiHFaTSaLi »

Sarhosimam yazdı:
Rebornthebest yazdı:
Sarhosimam yazdı:
Rebornthebest yazdı:

Gel teşkilata gör ;) neye benzediğimi :)
yorum yapan arkadaşlar düzgün yapsın benim iksirim vakit kaybım bana herkes seviyesini rütbesini bilsin ona göre konussun istediğim kişiyi gruba alırım istediğim kişiyi almam bu hiç kimseyi ilgilendirmez eğer zorunuza giden 1 şey varsa adam akıllı yüzüme söleyin eminönü sunucusu /f xLORDMASTx yapmanız yeterli... :arrow:
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

Resim
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Böyle şeyler denemeniz tabi ki çok güzel. Ancak arkadaşların da dediği gibi daha önce gb'ne girememiş, dolayısıyla görevlerini yapamamış olanları da grubunuza alıp, onların görevlerini yapmalarını sağlasanız çok daha hoş bir olay olurdu.. Yinede emeğe saygı.. Tebrikler..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

izdirapgrafik yazdı:10 Mart 2011 Perşembe tarihinde aşağıda isimleri verilen 4 kişi tarafından oluşturulan kadroyla Migrat tamamlanmış ve Junon kesilmiştir.Grup 2 büyücü, 1 savaşçı ve 1 şifacıdan oluşmaktadır.Yine aynı lonca tarafından kırılmış olan 3 kişi ile sığınak rekoru da bize aittir.

Kod: Tümünü seç

"http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=55019"

Kadro:

xLORDMASTx
ReSeRVoiR

xxxMsTfxxx

ZeHiRZeMBeReK

Fotoğraflar:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Elimize SagLık Güzel Kesim Oldu :arrow: ;)
-Siyah, Artık en temiz renk!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön