İşini yerinde yapan insanlar ile zaten pek uzun surmesi söz konusu degilbasshunter09 yazdı:Sadece ReSeRVoiR adlı arkadasım 2 kudret iksiri içti şifacı 1 tane içti çünkü beni hiç atmadı xLORDMASTx i 4 kere attı oda iksir içmedi + 1 saat 45 dk da kestik ve eğlenceliydi zaman kaybı olarak görmüyorum..
4 Kişi İle Junon Kesildi Oyun Rekoru Kırıldı
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: 4 Kişi İle Junon Kesildi Oyun Rekoru Kırıldı
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
guzel bi organızasyon başarıların dewamını beklerım...
*
*
*- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
iyi hoş kesmişsiniz de 3 kişi sıgınak 4 kişi migrat yapılabılıyorken,birilerini ejdersiz ezik diye gruplarına almayan bı suru ınsan var.4 kısı mıgrat yapıcanıza yanınıza hıc mıgrat yapmamıs 2 kısı daha alıp onların junon gorevını de yapsaydınız benım ıcın daha degerlı olurdu
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Elalemin vakit kaybı seni neden ilgilendiriyor anlamadım ? Benim kim olup olmadıgımda seni ilgilendirmez ama sen çapsız birine benziyorsun o belliSarhosimam yazdı:Sen kimsinde sana gereksiz yorum yapıcam ben çapın ne ? Alışılmamış şeylerin rekorunu kırmayı deneyin benceRebornthebest yazdı:Sarhosimam yazdı:Tebriklerde. Fakat gereksiz rekorları kırmanın pesindesinizBunu herkez yapar yaptıgınız sey sadece vakit ve iksir kaybı
Sende gereksiz yorumun peşindesin öyle değil mi ?3 kişi 4 kişi 6 kişi degişen birşey yok. Sadece VAKİT KAYBI !
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- burakmustafa
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
Tebrikler
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Gel teşkilata görRebornthebest yazdı:Elalemin vakit kaybı seni neden ilgilendiriyor anlamadım ? Benim kim olup olmadıgımda seni ilgilendirmez ama sen çapsız birine benziyorsun o belliSarhosimam yazdı:Sen kimsinde sana gereksiz yorum yapıcam ben çapın ne ? Alışılmamış şeylerin rekorunu kırmayı deneyin benceRebornthebest yazdı:Sarhosimam yazdı:Tebriklerde. Fakat gereksiz rekorları kırmanın pesindesinizBunu herkez yapar yaptıgınız sey sadece vakit ve iksir kaybı
Sende gereksiz yorumun peşindesin öyle değil mi ?3 kişi 4 kişi 6 kişi degişen birşey yok. Sadece VAKİT KAYBI !
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası

yorum yapan arkadaşlar düzgün yapsın benim iksirim vakit kaybım bana herkes seviyesini rütbesini bilsin ona göre konussun istediğim kişiyi gruba alırım istediğim kişiyi almam bu hiç kimseyi ilgilendirmez eğer zorunuza giden 1 şey varsa adam akıllı yüzüme söleyin eminönü sunucusu /f xLORDMASTx yapmanız yeterli... :arrow:Sarhosimam yazdı:Gel teşkilata görRebornthebest yazdı:Elalemin vakit kaybı seni neden ilgilendiriyor anlamadım ? Benim kim olup olmadıgımda seni ilgilendirmez ama sen çapsız birine benziyorsun o belliSarhosimam yazdı:Sen kimsinde sana gereksiz yorum yapıcam ben çapın ne ? Alışılmamış şeylerin rekorunu kırmayı deneyin benceRebornthebest yazdı:Sarhosimam yazdı:Tebriklerde. Fakat gereksiz rekorları kırmanın pesindesinizBunu herkez yapar yaptıgınız sey sadece vakit ve iksir kaybı
neye benzediğimi
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Böyle şeyler denemeniz tabi ki çok güzel. Ancak arkadaşların da dediği gibi daha önce gb'ne girememiş, dolayısıyla görevlerini yapamamış olanları da grubunuza alıp, onların görevlerini yapmalarını sağlasanız çok daha hoş bir olay olurdu.. Yinede emeğe saygı.. Tebrikler..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı

- Lonca: Return OfThe Kings
izdirapgrafik yazdı:10 Mart 2011 Perşembe tarihinde aşağıda isimleri verilen 4 kişi tarafından oluşturulan kadroyla Migrat tamamlanmış ve Junon kesilmiştir.Grup 2 büyücü, 1 savaşçı ve 1 şifacıdan oluşmaktadır.Yine aynı lonca tarafından kırılmış olan 3 kişi ile sığınak rekoru da bize aittir.
Kod: Tümünü seç
"http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=55019"
Kadro:
xLORDMASTx
ReSeRVoiR
xxxMsTfxxx
ZeHiRZeMBeReK
Fotoğraflar:
Elimize SagLık Güzel Kesim Oldu :arrow:
-Siyah, Artık en temiz renk!