Canceazi yazdı:Arkadaşlar benim bu konudaki düşüncem şudur ki: Zaten isim değiştirme satılırsa şu anda piyasada satılan değerinin telefona yüklenip oradan akçeye aktarılmış olarak aynı fiyattaki versiyonu olacak. Yani eğer bu yapılırsa yetkili bayilerin sattığı kutular ellerinde kalır diye düşünüyorum. Stoklar tükenince mutlaka gelecek bir uygulama tahminimce.
Üyelikal'da İsim Değiştirme e-pinleri 3 aylık plus paket ile satılıyor; 29.90 TL'ye.
İKV Dükkan'a sadece İsim Değiştirme e-pini gelirse ki öyle olmalı, fiyatında düşüş olacaktır. Örneğin; 10-15 TL(1000-1500) gibi. Dükkanda şu anda en çok istenen ürün "İsim Değiştirme E-Pin"umarım yönetim, biz değerleri oyuncuları kırmayıp isteğimizi yerine getirecektir.
Sabır sabır sabırda bir yere kadar artık gelmeli isim e-pin eklentisi isim değiştiremediğim için loncaya kaydım yapılmıyor? Madem Dükkan gibi bir fırsatımız var ne diye akçe ile satın alıp yararlanmayalım ki bunu yönetimde çok iyi biliyor bizlere hak veriyor da bu kadar uzun sürmesinin nedeni nedir varsa mantıklı bir açıklaması cevap versinler yok öyle açıklandığı gün forum ve oyun anasayfamızda yayınlanır diye gerçekten sabır taşım çatlamaya başladı ve oyundan soğudum isim değiştirsem plusta alıcam , silahta yükselticem , miğrat , sığınak yağma arttırıcam ama yeter ki önce şu ismimi bir değiştireyim ya hakikaten sıkıldım artık!
Ya beyler şu konuya neden destek çıkmıyosunuz yorum yazın ya , isim e-pin vermediklerinde gördük hepiniz bülbül gibi şakıdınız bu konuyada yorum yapın ve destek olun!
Arkadaşlar lütfen bu konuya tepkisiz kalmayalım , ikv destek bölümünden ''İKV Dükkan'' kısmını seçip bu eklentinin gelmesini talep etmenizi rica ediyorum ve buraya bir destek yorumuda yazabilirsiniz...
Nevizade yazdı:Arkadaşlar lütfen bu konuya tepkisiz kalmayalım , ikv destek bölümünden ''İKV Dükkan'' kısmını seçip bu eklentinin gelmesini talep etmenizi rica ediyorum ve buraya bir destek yorumuda yazabilirsiniz...