SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

Pangea yazdı:
TaTaNgAxEbKK yazdı:
Pangea yazdı:
LeoNaRR yazdı:SeLamın aleykum oyunu takıp edemıorum bayadır, akce sıstemı gelmıs sılah yukseltme olayında savaşcıların maxı 2 kat , buyuculerın buyusu 2 kat sıfacıların ıyıLeştırmesı 2 kat, artmıs. bu durumda karekter dengesı bozuLuoR. saten bozuk ıyıce bozuLmus oLuoR. ws le urasacan sıfacılar her zaman hasar ıster hasarımızı 2 kart artırıcak bı sılah yukseLtme lazım bıze bızde kullanaLım sılah yukseLtme .... Sıfacı karekterıyle urasmayan arkadaşlar boş boş yorum atmasın anlayanlarla tartısmaya her zaman acıkım sıfacıyı sadece DESTEK BOŞ kesımlerınde kullandırmaya yonlendıren YONETIMI kınıyorum 8-)
Sadece şaheserler yükseltilmiyor.
40 seviye üstü bütün silahlar yükseltilebilir.
Maksimum hasarlı bir silahın varsa onu yükseltebilirsin.
Yalnız galiba çift item olmak zorunda tam hatırlamıyorum...
Sence ashab ile herhangi bir max silahın etkisi bir mi?
İkisini karşılaştırman bile yanlış... :?
Arkadaş yüksek hasar vermek istemiyor mu?
Vururken maksimum hasar giyer şifa basıcakken Ashabı zor bişey değil eşya değiştirmek :)
Ashab'sız şifacının vs kazanma ihtimalini düşünmek bile istemezsin...
Şifacı kudreti olduğu sürece vs atabilir, o yüzden rejenerasyon şart.
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ashab yükseltmesinde [^] diğer değerlerin biraz daha yukarı çekilmesi çok da fark yaratmıcaktır.İyileştirmenin yanında zehir hasarı eskisi gibi max hasara dönüştürülse iyi olurdu ;)
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Selamın aleykum, ahmet abi ashab konusu ıLk cıktı gunde tartısmıstık senLe, bız etkısız bı sılah demıstık ws lerde sız test asamasından geçtı demıstınız, veya testtekı arkadaşlar bızden ıyı kullanıor sıfacıyı veya bız kullanmayı bıLmıoRuz.. bıraz mantıkLı dusunursek oyunun gıdısatı guzel buyucu ve savaşcı acısından sılah hasarları cok guzel oLdu pekı sıfacılar neden memnun degıL ? bır kere yaptınız sılah Sılah tıpı asa asayla can basarsın ws yapmassın bu 1. hata saten burdan sonra ne yaparsanız yapın kaybeden bız oluruz 10 level olayı olmasa ınat kıranla devam ederdım neden ? o hafıf sılah yanı ws Lık sılah pekı yonetım ne yapabıLırdı benım onerımı dıkkate alıp basıt bı guncellemeyle yenı bır sıfacı ınat kıran tarzında sılahı yapabıLirdi sılahın sekLı tıpı onemlı degıL dedım ozelıklerı sopaya veya,akrep asalar var onlara verebılırdınız sılah tıpı hafıf onların ws lık yanı.. 3 senedır sıfacı karekterıyle urasıorum sıfacıların en zevksız donemı dıyebılırım eskıden asıtle savaşcı kesebıLıordum,suan asıt cok boş bır yetenek savaşcıların canı artmıs durumda ve asıtın kudretı yukseldı.... onerımı tekrar aşşada verıorum sıze ıns dıkkate alırsanız oyuna donus yaparız :)

SiLah Tipi Asa ,tum buyuler yanı buyu zehır asıt ıyıleştırme ,buyu kırıtık, kudret rejarasyonu bu bırıncı sılahımız .

Silah Tipi Hafif , Hasar zehir,SaLdırı,kudret rejarasyonu buda 2. sılahımız

ve son onerım, büyü asit ıtemlerın yetersızlı bolgelerde daha cok verılmelı ve buyu asıtın kudret gereksınımı azaltılmaı ve asıt bılgısı kaldırılmalı.... ıns onerımı dıkkate alırsınız ıyı forumlar
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Güncel*
EstergoNxReaktöR