AKÇE...
Re: AKÇE...
exoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence kardeşim loncadaşımsın senın ıcın hayrlısı bu olur emin ol sen baya strese girmşsnRapid de cok güzel acıklamıs bu zamana kadar bedavaydı şimdi paralı olmus bu kadar büyütmeyn her sey zamanla .ayrıca WoW örnegını veren arkadasım da haklı ama her sey zamanla olur yavas yavas. kaldı ki WoW da yılların oyunu bi anda yapılmadı o eklentiler. her yapılanı şiddetle eleştirmeyin arkadaslar ikv nin diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgı hata şudur : oyun başladıgında bu eklentilerin olmaması o zamandan beri paralı olsa kimsenın sesı cıkmazdı tıpış tıpış alırlardı. Oyun gelişsin gelişsin diye bangır bangır bagırıyonuz klandan bölgeden iş destek olmaya gelince yok dükkan saçmalıktır bilmem ne diye isyanlardasınız bence bu kadar tersse size oynamayın oyunu.ayrıca oyun oynamak zevk işidir insan zevkleri ugruna para harcamıcaksa ne için harıyacak ???
Yöetimden talebim var.. Akçe fiyatları 5-10-hatta 20 katına çıkartılsın. o zamanda oynayacakmısın exoriusII.. Nasıl olsa zevkin için para harcıyorsun.. Yav anlasılmıyor galiba arkadaşlar. herkes zevi için oynuyor zaten. Bizlerin dile getirdiği şey şudur :
-Bugüne kadar verdiği emeklerle item, efsun, silah vb şeylerin sahibi olan arkadaşlarımıza yapılan haksızlığı dile getiriyoruz.
-Daha dün oyuna başlayan insanların seninle, benimle onunla, bununla dalga geçmesini ; bunun sonucu olarak karşısındaki insanı tanımadan yorum yapmasına karşı çıkıyoruz.
SONUÇ: Akçe sistemi geldi gözünüz aydın. Buyurun efsunlarınızı parlatın. Bundan sonraki aşamayı şimdiden söylüyorum size :
IKVPARA100
IKVPARA250
IKVPARA500
yaz 7979'a gönder para hesabına aktarılsın...
IKVPARA100= 50 TL
KVPARA250= 110 TL
IKVPARA500= 200 TL
O zamanda devam din tamammı arkadaşlarım benim
NOT: PROFx Kabod online diye bi oyuna başladım . Oraya da uğrarsan haberim olsun
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Galaktoz yazdı:exoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence kardeşim loncadaşımsın senın ıcın hayrlısı bu olur emin ol sen baya strese girmşsnRapid de cok güzel acıklamıs bu zamana kadar bedavaydı şimdi paralı olmus bu kadar büyütmeyn her sey zamanla .ayrıca WoW örnegını veren arkadasım da haklı ama her sey zamanla olur yavas yavas. kaldı ki WoW da yılların oyunu bi anda yapılmadı o eklentiler. her yapılanı şiddetle eleştirmeyin arkadaslar ikv nin diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgı hata şudur : oyun başladıgında bu eklentilerin olmaması o zamandan beri paralı olsa kimsenın sesı cıkmazdı tıpış tıpış alırlardı. Oyun gelişsin gelişsin diye bangır bangır bagırıyonuz klandan bölgeden iş destek olmaya gelince yok dükkan saçmalıktır bilmem ne diye isyanlardasınız bence bu kadar tersse size oynamayın oyunu.ayrıca oyun oynamak zevk işidir insan zevkleri ugruna para harcamıcaksa ne için harıyacak ???
Yöetimden talebim var.. Akçe fiyatları 5-10-hatta 20 katına çıkartılsın. o zamanda oynayacakmısın exoriusII.. Nasıl olsa zevkin için para harcıyorsun.. Yav anlasılmıyor galiba arkadaşlar. herkes zevi için oynuyor zaten. Bizlerin dile getirdiği şey şudur :
-Bugüne kadar verdiği emeklerle item, efsun, silah vb şeylerin sahibi olan arkadaşlarımıza yapılan haksızlığı dile getiriyoruz.
-Daha dün oyuna başlayan insanların seninle, benimle onunla, bununla dalga geçmesini ; bunun sonucu olarak karşısındaki insanı tanımadan yorum yapmasına karşı çıkıyoruz.
SONUÇ: Akçe sistemi geldi gözünüz aydın. Buyurun efsunlarınızı parlatın. Bundan sonraki aşamayı şimdiden söylüyorum size :
IKVPARA100
IKVPARA250
IKVPARA500
IKVPARA100= 50 TL
KVPARA250= 110 TL
IKVPARA500= 200 TL
O zamanda devam din tamammı arkadaşlarım benimDaimi IKV destekçisisiniz nasıl olsa:D
NOT: PROFx Kabod online diye bi oyuna başladım . Oraya da uğrarsan haberim olsun
Yetkililer böyle birşey düşüneceklere kim hâk veriyor(Verebilir?). Üstelik bırak İKV'yi hangi oyun bu kadar pahalı satış yapabilir. Yapan Oyunda zaten %100 Art niyet aratır. Siz gidin yabancı oyunlara para kazandırın. Farkına varmadan diğer oyunlarda 10 10ardan büyük para kaybetmeyin. Demek istemezdim ama başka çare kalmadı ( Herkes diğer oyunların ne mal olduğunu biliyor. Ne tür suçlar dolaştığını ve ne halt olduğu biliniyor. Şimdi o kişilere ne oldu? Unutuldu gitti. Ama biz bizimle beraber olanı unutmayız! Bu Bir TÜRK Oyunu aramızda bulunmak İSTEMİYORSAN KAPI AÇIK. İSTEYEN GİRER. İSTEYEN ÇIKAR ZORLAMA YOK. AmA SHOW YAPMA'yın! Bırakıcaksanız adam gibi bırakın. Oynayacaksınız Adam gibi oynayın! Bu SÖZ İYİCE OKUYUN CEVAP YAZACAKSANIZ.. :arrow: :arrow:
2 DÜŞÜN, 1 KONUŞ.
aNLaYaNa SİVRİSİNEK, SaZ; aNLaMaYaNa DAVUL-ZURNA aZ.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
kardeşim sana şu kadar söylüyorum. Bizde Türk oyunu dedik başladık oyuna. Ama gelinen noktada anladıkki tüccar heryerde tüccar , ticaret her yerde ticaret.. Ben oyun oynamak istiyorum adı üstünde OYUN..Yapılan ticaretin bi parçası olmak istemiyorum.Anlasıldım umarım..Buqrahan yazdı:Galaktoz yazdı:exoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence kardeşim loncadaşımsın senın ıcın hayrlısı bu olur emin ol sen baya strese girmşsnRapid de cok güzel acıklamıs bu zamana kadar bedavaydı şimdi paralı olmus bu kadar büyütmeyn her sey zamanla .ayrıca WoW örnegını veren arkadasım da haklı ama her sey zamanla olur yavas yavas. kaldı ki WoW da yılların oyunu bi anda yapılmadı o eklentiler. her yapılanı şiddetle eleştirmeyin arkadaslar ikv nin diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgı hata şudur : oyun başladıgında bu eklentilerin olmaması o zamandan beri paralı olsa kimsenın sesı cıkmazdı tıpış tıpış alırlardı. Oyun gelişsin gelişsin diye bangır bangır bagırıyonuz klandan bölgeden iş destek olmaya gelince yok dükkan saçmalıktır bilmem ne diye isyanlardasınız bence bu kadar tersse size oynamayın oyunu.ayrıca oyun oynamak zevk işidir insan zevkleri ugruna para harcamıcaksa ne için harıyacak ???
IKVPARA100
IKVPARA250
IKVPARA500
IKVPARA100= 50 TL
KVPARA250= 110 TL
IKVPARA500= 200 TL
O zamanda devam din tamammı arkadaşlarım benimDaimi IKV destekçisisiniz nasıl olsa:D
Yetkililer böyle birşey düşüneceklere kim hâk veriyor(Verebilir?). Üstelik bırak İKV'yi hangi oyun bu kadar pahalı satış yapabilir. Yapan Oyunda zaten %100 Art niyet aratır. Siz gidin yabancı oyunlara para kazandırın. Farkına varmadan diğer oyunlarda 10 10ardan büyük para kaybetmeyin. Demek istemezdim ama başka çare kalmadı ( Herkes diğer oyunların ne mal olduğunu biliyor. Ne tür suçlar dolaştığını ve ne halt olduğu biliniyor. Şimdi o kişilere ne oldu? Unutuldu gitti. Ama biz bizimle beraber olanı unutmayız! Bu Bir TÜRK Oyunu aramızda bulunmak İSTEMİYORSAN KAPI AÇIK. İSTEYEN GİRER. İSTEYEN ÇIKAR ZORLAMA YOK. AmA SHOW YAPMA'yın! Bırakıcaksanız adam gibi bırakın. Oynayacaksınız Adam gibi oynayın! Bu SÖZ İYİCE OKUYUN CEVAP YAZACAKSANIZ.. :arrow: :arrow:
2 DÜŞÜN, 1 KONUŞ.
aNLaYaNa SİVRİSİNEK, SaZ; aNLaMaYaNa DAVUL-ZURNA aZ.
Not: Bu yıl yapılan kompeks fuarı tarihinden ağustos ayına özel sürüm kutu plus paket yükledim. ondan öncekileri saymıyorum. Biz desteği verdik bu oyunun gelişmesi için yine veririz.Ancak dünkü adam gelip benim verdiğim emeklerin üzerine cıkacaksa hani o açık kapı vardı ya.. Oradan çıkar gideriz..
Şimdi sen 2 düşün 1 söyle.
Yada neydi o
iki ters bi düz
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- Buzxshifa
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ultraslanqrsn yazdı: SENİN DOĞDUNUN GÜNE LANET GETSİN , KAPTIRMA LA KENDİNİ BU KADAR OYUNA ...
*ÇERKEZşifa = Şifacı
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü
"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd
Gerçek ismim = Burak SERİNER
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü
"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd
Gerçek ismim = Burak SERİNER
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu yazdıklarını okuduktan sonra mı gönder butonuna tıkladın yoksa direk gönder butonuna mı tıkladın cok merak ediyorum biraz mantıklı ol kardes verdıgın 25 lira bişey 10 katına cıksın 5 katına cıksa oynarmısın diyorsun maddi durumum el verirse oynarım ama baya bi saçmalamışsınGalaktoz yazdı:exoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence kardeşim loncadaşımsın senın ıcın hayrlısı bu olur emin ol sen baya strese girmşsnRapid de cok güzel acıklamıs bu zamana kadar bedavaydı şimdi paralı olmus bu kadar büyütmeyn her sey zamanla .ayrıca WoW örnegını veren arkadasım da haklı ama her sey zamanla olur yavas yavas. kaldı ki WoW da yılların oyunu bi anda yapılmadı o eklentiler. her yapılanı şiddetle eleştirmeyin arkadaslar ikv nin diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgı hata şudur : oyun başladıgında bu eklentilerin olmaması o zamandan beri paralı olsa kimsenın sesı cıkmazdı tıpış tıpış alırlardı. Oyun gelişsin gelişsin diye bangır bangır bagırıyonuz klandan bölgeden iş destek olmaya gelince yok dükkan saçmalıktır bilmem ne diye isyanlardasınız bence bu kadar tersse size oynamayın oyunu.ayrıca oyun oynamak zevk işidir insan zevkleri ugruna para harcamıcaksa ne için harıyacak ???
IKVPARA100
IKVPARA250
IKVPARA500
IKVPARA100= 50 TL
KVPARA250= 110 TL
IKVPARA500= 200 TL
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hayırlı olsun.PROF yazdı:bıraktım zatenexoriusII yazdı:Birtan gidene dur denmez bu kadar şikayet edecegine bırak oyunu bence
Buğrahan ben de saydığın sebeplerden ikv oynuyordum ama şu an onların hiç birini göremiyorum hangi yöneticiyle sohbet edebiliyorsun ki Türkiye'den gerçek hayattan bahsediyor diyorsun gidip domuzdan görev alıyorsun migrata girip mitolojide mi neyse roma zamanının yaratıklarını kesiyorsun İstanbul nerde Türkiye nerde ben göremiyorum yeni bölgelerde. Bundandır ki son zamanlarda 29lvl char kasarak geçirdim eminönünde zevk alıyorum oyundan ama artık zorlamanın faydası yok siz beğenmişsiniz ben size oyunu bırakın falan demiyorum düşüncelerimi bildirdim benden bu kadar