Silah Yükseltme!

İKV Dükkan da bulunan ürünler, sorular ve öneriler
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: Silah Yükseltme!

Mesaj gönderen ematemax »

Canceazi yazdı:
ematemax yazdı:Bir sorum olucak . Aklıma takıldı sormak istedim.

Şimdi alttaki resimde savunma olan plevne'nin silah üzerinde yaptığı yansıma tarzı şey yeşil renk fakat bende Zilfallon Plevne diş varsa üstünde ne renk ışıklar yanıcak ?

Resim Plevne
Resim Hasar (asit)

Hangisinin rengi olucak ?
Bende onu çözemedim veya bilge azat asada ?

Zor soru sorduk bekleyelim elbet cevabı gelir bunu yapanlar onuda düşünmüştür :D
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Silahınızda bulunan iki efsundan sadece tekini seçip yükseltme şansınız bulunmaktadır.Seçtiniz efsunun partikülleri silahınızda görünecektir. Her iki efsunuda aynı silahta yükseltme şansınız bulunmamaktadır.

Şaheser silahlarda bu durum biraz farklıdır. Daha detaylı açıklama için Silah Yükseltme açıklamasına bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

SirOnur yazdı:Merhaba

Silahınızda bulunan iki efsundan sadece tekini seçip yükseltme şansınız bulunmaktadır.Seçtiniz efsunun partikülleri silahınızda görünecektir. Her iki efsunuda aynı silahta yükseltme şansınız bulunmamaktadır.

Şaheser silahlarda bu durum biraz farklıdır. Daha detaylı açıklama için Silah Yükseltme açıklamasına bakabilirsiniz.

Biraz saçma :D O zaman ejder asadada 1 tane büyü hasarını seçelim o artsın ilginç bir iş yapmışsınız .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

ematemax yazdı:
SirOnur yazdı:Merhaba

Biraz saçma :D O zaman ejder asadada 1 tane büyü hasarını seçelim o artsın ilginç bir iş yapmışsınız .
Hacı sen bizi anlamadın Zilfallon plevne eşya varsa onun itemlerinden bir tanesini mi geliştirebiliyoruz ?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

1 Seviye hasar arttırıcı yatağanımı yükseltirsem örnekteki gibi parlar mı ? :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kapris »

Ben yücelen ekokü halit girmenç modeli osmiridyum kafa koparanımı yapmak istiyorum yapabilirmiyim yoksa bu sadece şaheserler içinmi ?

Ayrıca vodefoneyede gelsin 200 tl var bi işe yaramıyo yine babama kalıoz :D o verio 20 lirayı turkcellden :D
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Kapris yazdı:Ben yücelen ekokü halit girmenç modeli osmiridyum kafa koparanımı yapmak istiyorum yapabilirmiyim yoksa bu sadece şaheserler içinmi ?

Ayrıca vodefoneyede gelsin 200 tl var bi işe yaramıyo yine babama kalıoz :D o verio 20 lirayı turkcellden :D
Vodafone operatörü için mobil ödeme sistemi bulunmamaktadır. Bu İKV'ye bağlı bir özellik değildir.
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Canceazi yazdı:1 Seviye hasar arttırıcı yatağanımı yükseltirsem örnekteki gibi parlar mı ? :D
Can önceki sayfaları oku biraz :D konuya ortadan hoplama 40 lwl ve üstü için geçerli :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
geller
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Dergah

Mesaj gönderen geller »

Gm yazık dıyorum emek ıle yapılacak kazanacak bı cop bıle bırakmadınız 3 kurus kazanmak ıcın oynu maafettınız yazıklar olsun butun hesaplarımı sılıyorum 5 yıllık emek bosa gıttı tebrık edıyorum.buna cevap verecek sozlerıne guvenen bı gm varmı ? Yazık ?
bazen nefes almak değldır yaşamak ....

SEMT AŞKI EYÜPSULTAN
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Tokerx yazdı:
Canceazi yazdı:1 Seviye hasar arttırıcı yatağanımı yükseltirsem örnekteki gibi parlar mı ? :D
Can önceki sayfaları oku biraz :D konuya ortadan hoplama 40 lwl ve üstü için geçerli :D
heyecandan unuttum uğurcum :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim

“İKV Dükkan” sayfasına dön