Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mComak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Hapsetme ve zihin tutulmasına dair bir öneri...

Mesaj gönderen mComak »

kfat4 yazdı:
mComak yazdı:
kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir ;)
Kim Diyor Bunu :?:
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den :) [bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
Sen hangi grup bölgesinde savaşçının büyücüden daha önemli olduğunu gördün ? Ya da OkO' larda ful büyücüyü tek zihin tutulmasıyla, üzerinde Alman itemlerle kesen savaşçının üstünlüğünü veya ful büyüye sadece bir ağır ve bir sert vuruş atan ful savaşçının üstünlüğünü nasıl inkar edersin ? Kimse kimseyi kandırmasın bir savaşçı iki büyücüyü kesebiliyor fakat bir büyücü iki savaşçıyı çok nadiren kesebiliyor. Şifacılara laf yok. Hem klanda hem grup bölgesinde vazgeçilmez karakterler ;)
1 Savaşçı=2 Büyücümü ? :lol: :lol: :lol:
Hiç Sağlam Bir Tank Savaşçıyla Karşılaştın mı? Yada Grup Bölgesine Girdin mi?
Eğer Grup Bölgelerine Girerken Sağlam Bir Tank Savaşçın Varsa Yanında, Çok Kolay Bitirirsin Kimsede Zor Durumda Kalmaz,,Ama Yok Sen Herşeyi Büyücülerin Omuzlarına Yüklemek İstiyorsan O Sana Kalmış Rahatlık Bakımından Her Grup Bölgesine 1 Tank Savaşçı Şart Bana Kalırsa.!!Fazlası Zarar Zaten :)
Birde Sen Savaşçıların Büyücülere Yaptıklarını Görmüşsün Galiba O Açıdan Bakıyorsun Duruma,,
Ben Büyücümle Ermeydanında Tek Başıma 2, 49 Luk Savaşçıyı Devirdim ''Tek Başıma, Desteksiz''
Büyücü Kullanmayı Gerçekten Biliyorsanız ,Sadece Gb lerde Değil Hertürlü Gideri Var..

Birde Merak Ettim Konu Dışı Ama Yinede Sorayım Şu Cümlenin Sonuna '' ;) '' İşaretini Bırakınca Kendinde Haklıymış İmajımı Bırakıyo?
Resim
mComak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mComak »

Dilhun yazdı:
mComak yazdı:
Tokerx yazdı:
SebebiniSORMA yazdı:
HaLiLKYDB yazdı:Savaşçı zihin tuttuğunda büyücü ve şifacılar birşey yapamıyor ve savaşçı hasar verebiliyor bu durumda ama büyücü hapis attığı zaman hasar veremiyor ya 2 karakterde hasar versin yada savaşçıda vermesin buna bir çare bulursanız sevinirim

güzel ve adil bir düşünce
sen iyimisin ? büyücüler zihini savaşçı ile arayı açmak için atarlar . ;) ama savaşçılar büyünün durmasını sağlamak için değil büyücüye vurmak için atarlar eğer hasar verilmesse nasıl kescez ?
@Tokerx eğer büyücü kullanmayı gerçekten bilen biri sırf mesafeyi açmak için zihini kullanmaz Çünkü; o 15 saniye sonundadeparı açılabilir veya durdurması

KArdes Sen Ozurlumusun Zaten Buyucu Savscı Depar Acınca Zıhın atar Durdurma Atarsa Ve Zıhın Tuttaramassa Savascı Buyucu Buz Acar Ve Durdurmadan Kurtulur sonra Tesla Kurup Savacyımı Koaly Bır sekılde Keser Lutfen Oyunu Bılerek Oynayın

İyi Forumlar....

Şu Küçültücü ''embesil'' Kelimesini Kimin İçin Kullandın Bilmiyorum Ama Sende Olduğu Kadar Başkasındada Akıl Vardır,, Herneyse Eğer Bir Savaşçıyı Kesmek İstiyorsan Napacağını Bilmen Lazım..
Herşeyden Önce Uzak Durmayı Bileceksin ki Eğer Savaşçının Gözü Seni Kesiyorsa, Ya Direk Depar Atar Yada Dikkat Atıp Yanaşmaya Başlar.Depar Attımı Zihini Yer Sonrasında Zaten Attığı Durdurma Zihni Tutmadığı Sürece Problem Yok,Dikkat Atıp Yanaşmaya Başladımı İşte Ozaman Tehlikeli Olur Teslası Olmayanlar İçin Hazin Bir Son Olabilir :)..
Asıl Savaşçı Vs Büyücü Yeteneği Şöyledir;
Buz & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Tesla Küresi 15
Zihin 15
Büyü Bozma 15
Kutup Rüzgarı 8
Olursa Fayda İyi Olur,,Neden?? Çünkü Üstü Full Büyü Hasarı Buz Olan Bir Büyücü Direnç Kırma Atıp Bir Buz Atarsa 10 bini Bile Bulur Kritiği, Olurda Zihninizi Tutar Ozaman %25 Lik İhtimalle Kurtulabilirsiniz :) Elinizi Tuttuğu Anda 8 Puanlık Kutup Sizin Ayakta Kalıp Saldırıya Devam Etmenize Yetecektir.

Lütfen Kişiliğimizi Ayaklar Altına Sermeden Daha Medeni Bir Tartışma Ortamı Oluşturalım.!!
Resim
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Sen Bu Yeteneklerle Ustu full Max Veya Element Savascıyı Kes Senden Ozur Dılerım Bu Yeteneklerle Kımseye KAfa Tutamazsın Asıl Boyle Olmalıdır..

Meteorit&Bilgisi 15
Buz&Bilgisi 15
Direnç 15
Kutup&15
Buyu Bozma 15
Zıhın 15
Teslaya da 6 Verıp Cok Rahatlıkla Savascıyı Kesebılırız Orda Kutupa 15 Vermemız Bıze3sn Kazandırır Ve O surede tesla Kurup Bır Mıktar UzaklasaBılırız...

Gel Kuklacıyada Bır Ws Atalım Sen Oyle Ben Boyle Veya Savascımla.... :lol: :lol: :lol:
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

@mComak

Büyücü Ws savaşçıda bencede tek bir saldırı skli olmalı bu da direnç kırma ile muhteşem krtkler vuran ve yavaşlatan buz olmadı evet doğru ama Savaşçı direk olarak depar atar Kutup açmak salaklık olur çünkü kutup tançıktığında hala deparı vardır ve bizi 2 hamlede yatırabilir deparda mesafeyi açmak için her zaman zihin gerisini durdurma açamadan hallederim çünkü mesafe açarım ve teslam hemen yani başındadır dikkat atar ama yaklaştığında dk + buz = yavaşlama ve olay biter yaklaştığında durdurma atarsa kutup çıktığım anda dk mi atarım en az 8 bin civarı bir buz ile savaşçıyı yere sererim senin dediğin gibi zihin savaşçının deparını doldurmaz zaten artık üstü sağlamlar deparı 10 yapıyor .
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dilhun »

Ustun Fevzı cevrıye ve Bılge Kagan Olursa Yuzuk Kolye Ve Zırhda Nuchleus (Yanlıs Olabılır Zırhın Ismı) Tak Sonra Bır Savacıya Kafa Tut Sonra Gor Neler Oluyor Belkı Savascı Sana Zıhın atmadıktan sonra Dokunabılıyomu Kı zaten zıhın atarsa Bır Agır Vurus Bır Sert Vurus Hoooppp!! Yerdesınnn Sonra AAAA!!! dersın :D Sonra Gıden Karızmanın HAddı Hesabı Olmaz Olmekten

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

mComak yazdı:
kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir ;)
Kim Diyor Bunu :?:
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den :) [bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
yalnış değil yanlış kelimenin doğrusu.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

Dilhun yazdı:Ustun Fevzı cevrıye ve Bılge Kagan Olursa Yuzuk Kolye Ve Zırhda Nuchleus (Yanlıs Olabılır Zırhın Ismı) Tak Sonra Bır Savacıya Kafa Tut Sonra Gor Neler Oluyor Belkı Savascı Sana Zıhın atmadıktan sonra Dokunabılıyomu Kı zaten zıhın atarsa Bır Agır Vurus Bır Sert Vurus Hoooppp!! Yerdesınnn Sonra AAAA!!! dersın :D Sonra Gıden Karızmanın HAddı Hesabı Olmaz Olmekten

Tak deyince onlarda geldi :D

Necleusu zırh yapıyorsunda yüzük kolye neden bilge kagan :?:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

HaLiLKYDB yazdı:Eğitim seviyesi büyük ihtimalle ilkokul galiba oyunun genelinde olduğu gibi anlama konularına geçemeden okulla ilişiğiniz kesilmiş ben cevabımı aldım sağolun

Anadolu lisesindeyim. Eğer böyle bir soru soracak kadar zavallıysan aynı durumu senin için düşünmek lazım.
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dilhun »

Sypratan yazdı:
Dilhun yazdı:Ustun Fevzı cevrıye ve Bılge Kagan Olursa Yuzuk Kolye Ve Zırhda Nuchleus (Yanlıs Olabılır Zırhın Ismı) Tak Sonra Bır Savacıya Kafa Tut Sonra Gor Neler Oluyor Belkı Savascı Sana Zıhın atmadıktan sonra Dokunabılıyomu Kı zaten zıhın atarsa Bır Agır Vurus Bır Sert Vurus Hoooppp!! Yerdesınnn Sonra AAAA!!! dersın :D Sonra Gıden Karızmanın HAddı Hesabı Olmaz Olmekten

Orda Onlarde Necleusu Yuzuk Kolye Ve Zırhta Necleusu Yazdım Ben :):):):)ORda Cunku Dırenclere Bakarsak sırasıyla:

Dırenc Ates: Dırenc Asit:
Dırenc Buz: Direnc Zehir:
Dırenc Elektirik:

Burda Dırenc Fızıksel Varmı Yok Yanı Kım Olursa Olsun Fızıksel Wsde Elektrık Ve Buzdan daha fazla Vurur

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Dilhun yazdı:
Sypratan yazdı:

Orda Onlarde Necleusu Yuzuk Kolye Ve Zırhta Necleusu Yazdım Ben :):):):)ORda Cunku Dırenclere Bakarsak sırasıyla:

Dırenc Ates: Dırenc Asit:
Dırenc Buz: Direnc Zehir:
Dırenc Elektirik:

Burda Dırenc Fızıksel Varmı Yok Yanı Kım Olursa Olsun Fızıksel Wsde Elektrık Ve Buzdan daha fazla Vurur
tamamen saçmalıyorsun fizikselin direnci zırhtır . Zırhı %70 olan bir şifacıya üstün isterse 1100 büyü fiziksel olsun 1000den fazla vuramazsın
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön