1 Savaşçı=2 Büyücümü ? :lol: :lol: :lol:kfat4 yazdı:Sen hangi grup bölgesinde savaşçının büyücüden daha önemli olduğunu gördün ? Ya da OkO' larda ful büyücüyü tek zihin tutulmasıyla, üzerinde Alman itemlerle kesen savaşçının üstünlüğünü veya ful büyüye sadece bir ağır ve bir sert vuruş atan ful savaşçının üstünlüğünü nasıl inkar edersin ? Kimse kimseyi kandırmasın bir savaşçı iki büyücüyü kesebiliyor fakat bir büyücü iki savaşçıyı çok nadiren kesebiliyor. Şifacılara laf yok. Hem klanda hem grup bölgesinde vazgeçilmez karakterlermComak yazdı:Kim Diyor Bunu :?:kfat4 yazdı:Savaşçı klanda, büyücü grup bölgelerinde üstündür. Şifacı ise ikisinde de önemlidir
Eğer Sende Bu Görüsle Oyun Oynuyorsan Sil Oyunu Pc''den[bu işin şaka yanı]
Ama Yalnış Düşünüyorsun.
Hiç Sağlam Bir Tank Savaşçıyla Karşılaştın mı? Yada Grup Bölgesine Girdin mi?
Eğer Grup Bölgelerine Girerken Sağlam Bir Tank Savaşçın Varsa Yanında, Çok Kolay Bitirirsin Kimsede Zor Durumda Kalmaz,,Ama Yok Sen Herşeyi Büyücülerin Omuzlarına Yüklemek İstiyorsan O Sana Kalmış Rahatlık Bakımından Her Grup Bölgesine 1 Tank Savaşçı Şart Bana Kalırsa.!!Fazlası Zarar Zaten
Birde Sen Savaşçıların Büyücülere Yaptıklarını Görmüşsün Galiba O Açıdan Bakıyorsun Duruma,,
Ben Büyücümle Ermeydanında Tek Başıma 2, 49 Luk Savaşçıyı Devirdim ''Tek Başıma, Desteksiz''
Büyücü Kullanmayı Gerçekten Biliyorsanız ,Sadece Gb lerde Değil Hertürlü Gideri Var..
Birde Merak Ettim Konu Dışı Ama Yinede Sorayım Şu Cümlenin Sonuna ''