xRapismylife yazdı:NeReye Lan Konuya kilit... Yawuzun dediği gibi yawuz snle görüşmeden bn sana daha çok Yakınım Haberin olsun he Kafanı Uçururum!!! Bazı insanlar için Değmez Hiçbir yere gidemessin
Konuyu açtık artık kardeşim
anektod2 yazdı:Harun görüyorum ki arkadaş ortamı değişince bazı değerler ve kişiler onların yerini alamıyor. Sana yakın olan birileri var görmüyormusun? Her selamında hal hatır soran vs.. abilerin dostların var. oyunu bunun için bırakıyorsan, bilmiyorum bizi o gözle görmüyorsan yolun açık olsun. Lakin üniversiteye giriş için derslere asılmam gerekiyor bunun için bırakıyorum diyorsan tabii ki o ayrı sonuna kadar bırakmanı desteklerim. Şimdiden gerçek hayatında sonsuz başarıları kolayca elde etmen dileklerimle, Allah Yar ve Yardımcın Olsun.
Ezberbozan
anektod
İbrahim abim zaten gerçekten sizleri kimseye değişmem ben. Hiç olmadı bir ara verdim diyelim o zaman. Kesinlikle sizle sorunum yok sadece beni kullananlara bozuldum ben. Olgun insanlarla oynamak başka abim sizi seviyorum
Bu arada dediğim gibi oyun derslerimi etkilemiyordu benim sadece ortam için oynayanlardanım
Harunyus yazdı:Arkadaşlar öncelikle zamanınızı alıcaksam, boş konu, vs. gibi ithamlarda bulunacaklardan özür diliyorum.
Belki yeni gelecek ek paketine kadar, belkide tamamen aranızda olmayacağım.
Dostluk kavramını yavaş yavaş hırsın aldığı oyununuzda artık ben olmayacağım.
Anladım ki dostluk yok sen benim şifacıma zırh düşür ben senin için şu GB ye grup ayarlarım , yok sen şuna şunu düşür bende sana düşüreyim olmuş.
Bildiğiniz üzere büyücümün setleri tam. Herşeye rağmen 2 hafta öncesine kadar tamam geleyim, seni mi kırıcam diyordum. Ve birçok arkadaşımın hayal ettiği şaheserleri benim grubumla düşürdüğü kesindir.
Görmüşsünüzdür savaşçıma zırh düşürmek gibi bir amacım olduğunu. Dost dediklerimizin hepsi binbir mazaretle çağırdığımda gelmiyor. Gelende şifacımla geleyim yoksa boşver gibi utanılası kelimeler çıkarıyor ağzından.
Lonca kavgalarında tarafsız olmak için hiçbir loncaya girmedim, herkesle eşit şekilde arkadaş olmak istedim ama herkes beni kullandı.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Herkes hakkını helal etsin, bende kimin hakkı varsa helal olsun. Dediğim gibi gelecek genişleme paketi belkide tamamen yokum.
Sevinebilirsiniz artık sizi savaşçımla hiçbir yere çağırmıcam
Merhabalar,
Kardesim,Hakkım varsa helal olsun.Ama oyunu bırakma yeni bölgelere gelene kadar girme.Bende öyle yapıcagım ve yapıyorum görmüyosunuzdur 2 3 haftadır beni oyunda Savaşcının meselesine gelirsek kardesim saglam dostların olsaydı eger savascınada zırh düşürürdün. İyi Forumlar...
Kardesim,Hakkım varsa helal olsun.Ama oyunu bırakma yeni bölgelere gelene kadar girme.Bende öyle yapıcagım ve yapıyorum görmüyosunuzdur 2 3 haftadır beni oyunda Savaşcının meselesine gelirsek kardesim saglam dostların olsaydı eger savascınada zırh düşürürdün. İyi Forumlar...
Büyük ihtimalle öyle olucak Çağlar yeni böglelere kadar girmem yani. Dostluk konusuna gelince haklısın tanıyamamışız bazılarını. Loncaya felanda girmedik tarafsız olmak için ama değmezmiş.
Harunum en iyisini yapmışsın bırakmak değilde ara vermen daha mantıklı olur çemberlitaş gelince tekrar başlarsın hayatında başarılar dilerim ama oyunu bırakman demek bizle iletişimi kesmen demek olmasın face sky görüşelim özletme kendini
turkishqe yazdı:Harunum en iyisini yapmışsın bırakmak değilde ara vermen daha mantıklı olur çemberlitaş gelince tekrar başlarsın hayatında başarılar dilerim ama oyunu bırakman demek bizle iletişimi kesmen demek olmasın face sky görüşelim özletme kendini
Şu gelen akçe sisteminide bir elden geçirdikten sonra araya devam edicem Kardeşimsin her zaman görüşürüz
EveT Harun haklı herkes çıkar amaçlı oynuyor artık. Alacağını alan çekip gidiyor sonra birşey istiyorsun ondan mazeretler hazır hemen, yazık çok yazık...
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS yazdı:EveT Harun haklı herkes çıkar amaçlı oynuyor artık. Alacağını alan çekip gidiyor sonra birşey istiyorsun ondan mazeretler hazır hemen, yazık çok yazık...
Demek ki kendi istediğini kendin alacaksın
Arkadaşlar bu arada şu akçe sistemini denedikten sonra araya devam edeceğim bilginize..