Cafedeyken oyunu farkettim.Açmaya çalıştım açamadım sonra neyse boşver diyip kapattım.Daha sonra arkadaşım karakter açmayı öğrenmiş.Açalım dedim .) .. İsim söyle dedi ! Ne koysam ? ne koysam ? arkamı bi döndüm ve cafe sahibinin bilgisayar parçalarını koyduğu tezgahda RADEON adını gördüm.Yaz lan dedim ve o günden beri RADEON !
Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
Öncelikle Merhaba,
Cafedeyken oyunu farkettim.Açmaya çalıştım açamadım sonra neyse boşver diyip kapattım.Daha sonra arkadaşım karakter açmayı öğrenmiş.Açalım dedim .) .. İsim söyle dedi ! Ne koysam ? ne koysam ? arkamı bi döndüm ve cafe sahibinin bilgisayar parçalarını koyduğu tezgahda RADEON adını gördüm.Yaz lan dedim ve o günden beri RADEON !
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
- Hastebubembu
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheNiGtmaRe
xXxXSaKıNcALIxXx gercekten sakıncalı.......
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
-
- Sahaf Yardımcısı
CANFEZA gönülçelen anlamına gelir.aynı zamanda çok az kullanılan bir müzik makamı..
Çekan ; kendi gerçek ismimdir. Anlamı osmanlıca ve farsca sözlüklerde gördüğüm kadarıyla Damlayan kan demek.
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Elxfatihaa
Fatiha sözlükte açış demektir. Fatiha Sûresi Kur’ân’ın açış sûresidir.“El-Fatiha” demekle, duâya âmin diyen kimseleri Fatiha Sûresi okumaya özendirmiş, böylece ALLAH katında makbul ifadelerle duâmızı taçlandırarak ALLAH’a arz etmiş olmaktayız.
Ayrıca birçok anlamı daha var.Ama ben en bilinen anlamından yararlanarak seçtim bu ismi.Şifacıya yakışacağını düşündüm.Umarım yakışmıştır
Fatiha sözlükte açış demektir. Fatiha Sûresi Kur’ân’ın açış sûresidir.“El-Fatiha” demekle, duâya âmin diyen kimseleri Fatiha Sûresi okumaya özendirmiş, böylece ALLAH katında makbul ifadelerle duâmızı taçlandırarak ALLAH’a arz etmiş olmaktayız.
Ayrıca birçok anlamı daha var.Ama ben en bilinen anlamından yararlanarak seçtim bu ismi.Şifacıya yakışacağını düşündüm.Umarım yakışmıştır
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Gizemlisavaşçı:Adındanda anlaşıldığı gibi gizemlerle dolu bir savaşçı
Watton:Sanırım bir lamba firması
Watton:Sanırım bir lamba firması
TiGeRoFaNaToLiA : Anadolu Kaplanı
CekannN yazdı:Çekan ; kendi gerçek ismimdir. Anlamı osmanlıca ve farsca sözlüklerde gördüğüm kadarıyla Damlayan kan demek.
Vuuv Çekan isminden çok etkilendim
XXCEZAXX
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Dipnot : Her El fatiha geçen sözde Fatiha suresini okumak vaciptir. bu nedenle bu büyük anlam taşıyan ismi kullanmakta büyük incelik ister.burak542 yazdı:Elxfatihaa
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Nefkin;Sevgiye Dönüşmeyen Nefret...!
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!
Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!