Locus yazdı:KaraXHayalet yazdı:Zaten şöyle yönetime para gönderiyosun tamamen atıyorum 500 akçe 30 milyon gönderiyosun hesabınıza 500 akçe yüklendi işte atıyorum 2 başlı ejder asa ama 5 itemli 300 akçeye alıyosun demek istediğim buydu
Akçenin bende senin bahsettiğin gibi bir şey olduğunu düşünüyordum, ama değilmiş. Çok eskiden bir yetkiliye sormuştum; "Gerçek para ile eşya satışı gibi bir şey mi olacak" diye. 'Hayır' cevabını almıştım. Akçenin ne işe yarayacağı gerçekten merak konusu.
altını çiziyorum ''Çok eskiden''

Çok şey değişti.Bence sistem şöyle işleyecek size yakın gelecekten örnek vereyim;
''İKV özel ayrıcalıklarından yararlanabileceğiniz 500 akçe paketi için AKCE yazıp XXXX'e gönderin.''
''500 akçe paketini satın aldığınız için teşekkür ederiz.Biriken akçelerinizi Mısır Çarşısındaki Tüccar'da kullanabilirsiniz.''
Şimdiye kadar iksir satılmıyordu,belki de 10 ejderha iksir 20 akçeye satılır.Veya önceki mesajımda bahsettiğim gibi bazı şaheserlere ulaşmak için kullanılabilir.Sadece para ile alınacak demiyorum kesilen her grup bölgesi boss'undan 1 adet verecek,ama aynı zamanda toplu olarak mobil ödeme ve diğer yöntemlerle de satın alınabilir olacak.Sadece tahminlerim bunlar.İleride bunları görürsek şaşırmamak gerekir.