-Bugün Savaşta Dostluk Kazandı -[EMİNÖNÜ]
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: -Bugün Savaşta Dostluk Kazandı -[EMİNÖNÜ]
Arkadaşlar canı gönülden kutluyorum sizi , sizin gibi insanlarla aynı oyunu oynadığım için çok gururluyum.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bu etkinliği grup toplayıp işl. gircem ama savaşmak için değil yönetime güzel bir /nah çekmek için.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
herkes imzasına şu resmi koysun
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
DoĞRu SöZe Ne DeNiR. :lol:Strongxfighter yazdı:Bu etkinliği grup toplayıp işl. gircem ama savaşmak için değil yönetime güzel bir /nah çekmek için.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Herkesi tebrik ederim. Güzel bir birliktelik örneği olmuş. Darısı dğer sunucuların başına.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Bu konuya duyarlı sunucularımızın duyarlı klan mensuplarına teşekkür ederim YÖNETİM HATASINI ANLASIN
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN
MeGaStaR yazdı:Bu da MERAN'dan... !!Canceazi yazdı:[GM]Reha bizi alan dışında bıraktı sonuç olarak meranda kazanan iki taraftan biri değil , kardeşlik, dostluk oldu. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. alkışlar ortada
ZamanxPROF
helal olsun size
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
tebrikler arkadaşlar bizler oyuncular olarak her zaman üzerimize düşeni yaptık online kalma süresiyse kaldık plus dediler aldık çevremizdeki arkadaşlarımıza oyunu şirin gösterip onlarında oynamasını sağladık vs vs
Bu kadar tepki görmüş bi durum karşısında neden hala gerekli bir açıklama yapılmıyor ben hala onu anlamadım biz bu kadarmı değersiz bir oyun oynuyoruz sayın yöneticiler yönetmiş olduğunuz topluluğun sesine kulak verin biz üzerimize düşenleri yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz aynı özeni sizde gösterin yapacağınız küçük bir bilgilendirme yada özür sadece bu kadar
Yağmasanızda gürleyin be kardeşim hepiniz fuarda çok güleryüzlüydünüz çok samimiydiniz lütfen aynı fuar heyecanı içinde burdada bizimle ilgilenin
Bu kadar tepki görmüş bi durum karşısında neden hala gerekli bir açıklama yapılmıyor ben hala onu anlamadım biz bu kadarmı değersiz bir oyun oynuyoruz sayın yöneticiler yönetmiş olduğunuz topluluğun sesine kulak verin biz üzerimize düşenleri yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz aynı özeni sizde gösterin yapacağınız küçük bir bilgilendirme yada özür sadece bu kadar
Yağmasanızda gürleyin be kardeşim hepiniz fuarda çok güleryüzlüydünüz çok samimiydiniz lütfen aynı fuar heyecanı içinde burdada bizimle ilgilenin
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

İŞTE ERKEKLİK BUDUR BÜTÜN DOSTLARA SLM OLSUN TEBRİK EDİYORUM SİZLERİ

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Burda yaptığımız yönetimin hatasını anlayıp özür dilemekti ama hala dilemedi kilitleyebilirsiniz konuyu