OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: OCCASİON ( GiRMaNDiLaT ) BİLGİNİZE...

Mesaj gönderen FiaNNa »

mendes15 yazdı:Yaşarım , Oyunda da baya bi konuştuk senle hatırlarsan durumu açıklamıştım sana.Bu çocuk hırsız ve huyunu falan bırakmadı. Bak üstüne basarak söylüyorum hırsız ve küfürbaz , bana karşı yapılan suçlamalar var bunu bilmene rağmen onu savunman beni haksız olarak düşünmemi sağlıyor. Misal Basew kardeşim bişy yazdı bnm öle biş yapmacağımı söledi ve sen onu yanlış olduğunu söledin...Üzüsen beni kardeş :)

IıIDevilMyCryIıI

Sedat savunduğum yok ! Bu olay olmadan önce sen bu adam ile Kanka değilmiydin =) Ne bilim veya ben öyle hissettim benim onunla geçen muhabbetim 2 kere bilemedin 5 kere sığınak migrat muhabbetidir o kadar kusura bakmayın klanda daha samimi olan adamlar var benim anlatmak istediğim budur ama hala anlayaman mankafalar var geriside yukardaki yorurumda mevcut ;)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
mendes15
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mendes15 »

FiaNNa yazdı:
mendes15 yazdı:Yaşarım , Oyunda da baya bi konuştuk senle hatırlarsan durumu açıklamıştım sana.Bu çocuk hırsız ve huyunu falan bırakmadı. Bak üstüne basarak söylüyorum hırsız ve küfürbaz , bana karşı yapılan suçlamalar var bunu bilmene rağmen onu savunman beni haksız olarak düşünmemi sağlıyor. Misal Basew kardeşim bişy yazdı bnm öle biş yapmacağımı söledi ve sen onu yanlış olduğunu söledin...Üzüsen beni kardeş :)

IıIDevilMyCryIıI

Sedat savunduğum yok ! Bu olay olmadan önce sen bu adam ile Kanka değilmiydin =) Ne bilim veya ben öyle hissettim benim onunla geçen muhabbetim 2 kere bilemedin 5 kere sığınak migrat muhabbetidir o kadar kusura bakmayın klanda daha samimi olan adamlar var benim anlatmak istediğim budur ama hala anlayaman mankafalar var geriside yukardaki yorurumda mevcut ;)

Knkamı , bu mahlukattamı...Oyunda sadece bi kişiye knka derim ve o kendisini biliyor , başkasına dediyim görülmemiştir.Neyse konu bu değil. Yaşarım demişsinki huylarını bırakmış diye hiç sanmıyorum....Sanmamnın nedeni beni suçlaması ::)
IıIDevilMyCryIıI - Ejder Asa
IıIDevılMyCryIıI - Ecel Getiren
IııKİRAııI - Ashab-ı keyf

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

Konuya daha fazla yazmak istemiyorum sen öyle dediysen öyledir kanka kelimesini vs olarak kullanmıştım Sedat seninle konuştuk gerekli şeyleri =)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT

“Genel Sohbet” sayfasına dön