İnsanlık sıfatlarından yoksun arkadaşım bak.Benim sana veya lonca nefese küfür ettiğimi kanıtlarsan forumdan çekileceğim.Hiç bir konu hakkında yorum yapmıyacağım.Kesinlikle orda SERİOUSBLACK gibi davranmayıp olayları bilmeden küfür etmediğim için bunları yazıyorsun değilmi.Ama Skype Recorder var, burda o ses kayıtlarını paylaşırsam kimin küfür edip etmediğini anlarız.Acaba o zaman kim insan içine çıkamaz herkes görür bundan sonra ağzını açabilceğini fazla sanmıyorum kim doğru kim yalancı ortaya çıksın istemiyorsan çeneni kapıyacaksın bu sana ARTARxxcezaxx yazdı:Bak Afrodisyak senin ve ekibinle geçen muhabbeti burada anlatırsam insan içine çıkamaz hale gelirsiniz.
+ çocuğun kim olduğunu o günkü skypede olan SERİOS olsun İZMİTLİ olsun DADAŞ veya kim olursa olsun seni gördüler duydular . Şimdi gelmiş burada efelik içerisindesin . Kafam dağınık dediğin gün skypede bana 6 kişi küfür ettiniz ve ben tek başıma orada hepinizi bezdirdim ve dayanamayıp skypeden çıktınız.
Her yerde 0-15 yaş arası olduğunuzu belli edip kendinizi daha fazla küçültmeyin . Bir maden için klandan çıkanamı yoksa tüm Arz'lara meydan okuyanamı çocuk denilir oturup tartışılır.
İyi forumlar.
Bak bu fotoğrafta senin gibi şeref mağduru değil tam tersine şerefli Arz abilerin var sizler gibi em kazanamayacağını anlayıp muhafızların arkasına saklanmıyor. Yenileceğini bilsede yükleniyor.
Bak bu da NeOWiN'in 7-6 yenildiği vs den bir kaç kare.
50 can mı o ne öyle ?
Sancak savasında bir hile yaptığınızıda kabul ediyosunuz . Bu kadar korkmayın LODOS'lardan . İnsan yemeyiz.
İyi forumlar