Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Mesaj gönderen Afrodisyak »

xxcezaxx yazdı:Bak Afrodisyak senin ve ekibinle geçen muhabbeti burada anlatırsam insan içine çıkamaz hale gelirsiniz.
+ çocuğun kim olduğunu o günkü skypede olan SERİOS olsun İZMİTLİ olsun DADAŞ veya kim olursa olsun seni gördüler duydular . Şimdi gelmiş burada efelik içerisindesin . Kafam dağınık dediğin gün skypede bana 6 kişi küfür ettiniz ve ben tek başıma orada hepinizi bezdirdim ve dayanamayıp skypeden çıktınız.

Her yerde 0-15 yaş arası olduğunuzu belli edip kendinizi daha fazla küçültmeyin . Bir maden için klandan çıkanamı yoksa tüm Arz'lara meydan okuyanamı çocuk denilir oturup tartışılır.

İyi forumlar.

Resim

Resim

Resim

Bak bu fotoğrafta senin gibi şeref mağduru değil tam tersine şerefli Arz abilerin var sizler gibi em kazanamayacağını anlayıp muhafızların arkasına saklanmıyor. Yenileceğini bilsede yükleniyor.

Resim
Bak bu da NeOWiN'in 7-6 yenildiği vs den bir kaç kare.
Resim
50 can mı o ne öyle ?

Sancak savasında bir hile yaptığınızıda kabul ediyosunuz . Bu kadar korkmayın LODOS'lardan . İnsan yemeyiz.
İnsanlık sıfatlarından yoksun arkadaşım bak.Benim sana veya lonca nefese küfür ettiğimi kanıtlarsan forumdan çekileceğim.Hiç bir konu hakkında yorum yapmıyacağım.Kesinlikle orda SERİOUSBLACK gibi davranmayıp olayları bilmeden küfür etmediğim için bunları yazıyorsun değilmi.Ama Skype Recorder var, burda o ses kayıtlarını paylaşırsam kimin küfür edip etmediğini anlarız.Acaba o zaman kim insan içine çıkamaz herkes görür bundan sonra ağzını açabilceğini fazla sanmıyorum kim doğru kim yalancı ortaya çıksın istemiyorsan çeneni kapıyacaksın bu sana ARTAR ;)

İyi forumlar :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Altınkalp yarası olan gocunur bir lonca ismi veya birinizin ismini verdimmi gerizekalı . Sen kim olduğunu sanıyosun haysiyetsiz . Seven sayan yok diyorsun o kadar adamı toplayıp o kadar adama laf dinletip sessiz dikkatlice kestiysek bu ekibimin bana güvenmesi sevmesi saymasıdır . Aynı şekilde bende onları severim sayarım . Küçüğüm olsun büyüğüm olsun saygı duyarım . Ama siz havlamaya gelince havlarsınız anlamağım size kemik atan olmadı ama seninde hakkın isim yapmaya çalışıyorsun . Yaşın büyüktür eyvallah ama zerre aklın olsa küçük beyninle büyük işlere burnunu sokmamayı öğrenirdin .

Aydın abi bu kim ki bu bizim yanımızda olacak . 3 kuruşluk insanlar 5 kuruşluk laf yapmasınlar herkes neyin ne olduğunu biliyor . Ufak beyinli zekasız seni.

İlkyardım tebriğin için ayrı teşekkür ederim . Darısı sizin başınıza .

İyi forumlar.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Afrodizyak Allahtan korkun olsa o günkü küfürleri inkar etmessin . Skype recorder diyorsun koy umrumda değil . Sizin rezilliğinizi görür millet . Mehmet Şentürk vardı o gün ben onu iyi birisi olarak görüp konuştum . Senıde aldım daha sonra skype bir tek özür dilemediğin kaldı . Sana yakında büyüteçle bakarlar merak etme . Küfürleri ispatla dıyor kıme ne acıklama borcum var ? Allah biliyor o yeter ;)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

xxcezaxx yazdı:Afrodizyak Allahtan korkun olsa o günkü küfürleri inkar etmessin . Skype recorder diyorsun koy umrumda değil . Sizin rezilliğinizi görür millet . Mehmet Şentürk vardı o gün ben onu iyi birisi olarak görüp konuştum . Senıde aldım daha sonra skype bir tek özür dilemediğin kaldı . Sana yakında büyüteçle bakarlar merak etme . Küfürleri ispatla dıyor kıme ne acıklama borcum var ? Allah biliyor o yeter ;)
Ben özür dilemem kesinlikle söz konusu olamaz.He birde sen sürekli kendini bulutlarda gördüğün için ''özür dilemek'' olayını bir küçüklük olarak görüyorsun.Burdada aldığın terbiyeyi görmüş oluyoruz.Ben sadece bana rezil olursun diyorsun ya o kayıtlarla kim rezil olur onu ben değil sen daha iyi bilirsin.Bunları yazarken yüzümde gülümseme oluşmasını sağladığın için teşekkürler :)

İyi forumlar :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Senin yüzünde değil [içerik düzenlenmiştir. sahcihan] gülümseme olmuştur farkındayım ;)

Daha fazla seviyene inemicem . İşine bak.

İyi forumlar.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
altinkalp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: A L P

Mesaj gönderen altinkalp »

xxcezaxx yazdı:Altınkalp yarası olan gocunur bir lonca ismi veya birinizin ismini verdimmi gerizekalı . Sen kim olduğunu sanıyosun haysiyetsiz . Seven sayan yok diyorsun o kadar adamı toplayıp o kadar adama laf dinletip sessiz dikkatlice kestiysek bu ekibimin bana güvenmesi sevmesi saymasıdır . Aynı şekilde bende onları severim sayarım . Küçüğüm olsun büyüğüm olsun saygı duyarım . Ama siz havlamaya gelince havlarsınız anlamağım size kemik atan olmadı ama seninde hakkın isim yapmaya çalışıyorsun . Yaşın büyüktür eyvallah ama zerre aklın olsa küçük beyninle büyük işlere burnunu sokmamayı öğrenirdin .

Aydın abi bu kim ki bu bizim yanımızda olacak . 3 kuruşluk insanlar 5 kuruşluk laf yapmasınlar herkes neyin ne olduğunu biliyor . Ufak beyinli zekasız seni.

İlkyardım tebriğin için ayrı teşekkür ederim . Darısı sizin başınıza .

bu cocuk tam bı mal ya :D nuramı nerden bulmuşsa arıyor param çok dıyor ama çağrı atıyor :D kontur gönderebilirim istersen abi olarak ;)
İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

Konu amacı dışına çıkarak kişisel tartışmalara dönüştüğünden kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön