Açılan konu içeriği beni ilgilendirmiyor, fakat bizim loncamızı ve yaptıklarımızı sorgulamaya kalkanlara her zaman verdiğimiz cevabı buradan hatırlatayım,
Bize nasıl yaklaşırsanız, bizden aynı tepkiyi görürsünüz. Dostlukla gelen dostluk, düşmanlıkla gelen düşmanlık kazanır. Seçim sizin.
İyiForumlar..
SeLamlar,
Oktay bu aralar dikkat ettiysen , serkan atabey iyice cıvamaya başladı ve her konu başlıgında rest olarak adlandırdıgı şeyler var önce leri böyle tanımamıştım.İyice Kendini Seviyeli bi haLe Getirmeye başladı tek temennim benım ve loncamı karalayacak sözler edilmemesidir.Eğer ' ki Böyle bir Tartışma tablosu meydana getirirse , devam etmeye kalkarsa bende birşeyler demek isterim haberin olsun kardeşim. :idea:
Oktay bu aralar dikkat ettiysen , serkan atabey iyice cıvamaya başladı ve her konu başlıgında rest olarak adlandırdıgı şeyler var önce leri böyle tanımamıştım.İyice Kendini Seviyeli bi haLe Getirmeye başladı tek temennim benım ve loncamı karalayacak sözler edilmemesidir.Eğer ' ki Böyle bir Tartışma tablosu meydana getirirse , devam etmeye kalkarsa bende birşeyler demek isterim haberin olsun kardeşim. :idea:
Takıo, Serhat biLesin .
Tehtit Olarak Algılayamacağınızdan Eminim.
İyi Forumlar.
Selamlar,
Her loncadaşımızın kendi düşüncesini özgürce belirtme hakkı vardır, küfüre varmadığı sürece söylemlerine müdahale etmiyoruz ki her lonca üyesinin de yanındayız. Serkan'ımın tepkisi belki rest loncası üyelerinden gördüğü davranışlar doğrultusunda olmuştur, kendince haklı sebepleri vardır.
Tehdit olarak algılamıyoruz, sanal bir kurgu için birbirimizi tehdit etmeyecek olgunlukta ve bilinçteyiz.
Daha güzel konularda ve sohbetlerde görüşmek üzere