WaFFeNxeLLecTRo 2 , 5 ŞeRRuh ! Haddini bilswerdert yazdı:WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 ŞeRRuh
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Blackthrine
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Face
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Deathxshock
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Hanedanxultio
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Kholpashalixloaa
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 Relaxxefendyy
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 2 MaÇaKıZı
WaFFeNxeLLecTRo 3 *2 DeaTHxKaRaNi
WaFFeNxeLLecTRo 5 * 0 TouCH
WaFFeNxeLLecTRo 5 *0 Şehzadem
Choosensxkrall emrah la cok vs attık onun kazandıgıda oldu benım kazandıgımda ama son vs mizi o kazandıgı ıcın benım oyum onadır.
Diger yazdıklarınızla ise vs atmadım.
WaFFeNxeLLecTRo *
SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM
vay bee
hala bu dandik konu güncel mi yaf
yenilmeyen kimse yoktur..
o yüsden en iyi büyücü de yoktur..
ama Vs leriyle cesaretiyle
Relax ön plana çıkar
şeyruhta bayağı iyiymiş şaşırdım.. :mrgreen:
yenilmeyen kimse yoktur..
Relax ön plana çıkar
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
burhanabi yazdı:benim fikrim murattır meranda yenildim dediysem adam akıllı bi murata yenildim 3 * 2 o zaman zırhım yokdu o avantajdan olabılır bılemem ancak Relax efendi çok iyi büyücüdür 39 levellerde turnuva vardı eskıler bılır savaşçılarda kholpashalixleo büyücülerdede Relaxefendy kazanmıştıyendıgım wsleride yazayım :
ZamanxYİNGG 5 * 4 Kholpashalixloaa
ZamanxYİNGG 3 * 1 Maçaxkızı
ZamanxYİNGG 5 * 0 Deathxkarani
ZamanxYİNGG 3 * 0 Princeofanıl
ZamanxYİNGG 5 * 4 Face
loa benle vs atmaya korkar maça kızınıda 5*2 yendim karani kardeşimide yenerim :lol: anıl kardeşim kabul ediyo zaten yen diğimi :mrgreen: SÖZE GEREK YOK
Relaxefendy mucuk mucuk :mrgreen: :geek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Dankeevsahibi yazdı:vay beehala bu dandik konu güncel mi yaf
![]()
yenilmeyen kimse yoktur..o yüsden en iyi büyücü de yoktur..
Relax ön plana çıkar![]()
Relaxefendy
benim favorilerime gelcek olursak sevsemde sevmesemde yazcam
başa ukalalık sayarsanız sayın kendimi koyuyorum listem şöyle
1.Relaxefendy(hanedanxultio)
2.Şerruh
3. Chembers
4.Blackthrine
5.Korkusuzxbüyücüü
6.Face
7.Maçaxkızı
8.Delixkurt cuğum
9.Choosensxagatha
10.Choosensxkral
11.Kutuplarda
12.playboys
13.Princeofanıl
14.XxSelçukxX
15.Deathxkarani - Deathxshock - Deathxsmallbig 3 ü aynı sırada olsun kavga çıkmasın :mrgreen:
16. Amir
17.Kholpashalixloa
18.Kurmayxnejdet
19.Ebuhan ın çarı Kurmayxebuhan
20.Kskx Lı arkadaşlar ın hepsi(zumkala,mutes vs vs )
21.Zentiusxjeo (vs ci diil grup bölgeci)
bana göre böyle herkezin kendi görüşüdür saygılar :arrow:
başa ukalalık sayarsanız sayın kendimi koyuyorum listem şöyle
1.Relaxefendy(hanedanxultio)
2.Şerruh
3. Chembers
4.Blackthrine
5.Korkusuzxbüyücüü
6.Face
7.Maçaxkızı
8.Delixkurt cuğum
9.Choosensxagatha
10.Choosensxkral
11.Kutuplarda
12.playboys
13.Princeofanıl
14.XxSelçukxX
15.Deathxkarani - Deathxshock - Deathxsmallbig 3 ü aynı sırada olsun kavga çıkmasın :mrgreen:
16. Amir
17.Kholpashalixloa
18.Kurmayxnejdet
19.Ebuhan ın çarı Kurmayxebuhan
20.Kskx Lı arkadaşlar ın hepsi(zumkala,mutes vs vs )
21.Zentiusxjeo (vs ci diil grup bölgeci)
bana göre böyle herkezin kendi görüşüdür saygılar :arrow:
Pff
liseteye bak
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım
Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ferhatbey yazdı:agatha kullanmayı bilmediğini itiraf edior kral kim ya kral kim anketi hazırlayan benim ismim nie yok SEN KİMSİN Kİ BENİM ONLARDAN KÖTÜ VEYA İYİ OLMADIĞINI NERDEN BİLİOSNDA BANA ABİ ÇEKENLERİN İSMİ VAR BENİM YOK ORDAKİLERDEN ŞERRUH ve chembers harici Çöp ' e at. gitsin![]()
ANKETİ HAZIRLAYAN CHOOSENSXKRALL ZATEN HAHAHAHAHA
BBM PİN : 2709C9F2
Aman yarabbi... Harbiden ne büyücüler varmış sunucuda
En iyi olunca ne oluyor acaba hep merak ettim ama hiç heveslenmedim. En güçlü, en iyi olmak marifet değildir. Mütevaziyet ile birleşmeyen bir güçlülük, serseri mayın gibidir. Yaptığı tek şey zarar olur. Kişiler oyunda hiddetlenmekten, strese girmekten çok eğlenmeyi, stres atmayı amaçlamalılar bence. Neyse konuya dönecek olursak,
Grup bölgeleri olarak,
Amir
Bigsmall
Tayfun
Vipxbuffy
Bitlikız
Yalnızcadı
Gerçekten eğlenebiliyorum bu arkadaşlarla girdiğimde
Amaç da budur benim için 
Grup bölgeleri olarak,
Amir
Bigsmall