TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]
Re: TTNET TEK ŞİFRE HATALARI [ÇÖZÜM]
benim 2 adet ttnet üyeliğim var ve karakterlerim ayrı ayrı aynı adsl kullanıcı adında tek bir üyelik kullanılıyor ya benim ayrıyetten bir internet hesabım olmasaydı ? karakterler 3 yıl 6 aylık emek puff
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- Pederinkankasi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle herkese merhaba..
Bu konuyu TTnet tek şifre hatası alan arkadaşlarımızı bilgilendirmek amaçlı açıyorum. Konu yararlı bulunduğu takdirde bir süreliğine sabitlenmesi rica olunur.
*TTnet Şifreye Nasıl Üye OLurum.?
- Arkadaşlar TTnet tek şifre için yeni bir e-posta ile kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Karakterlerinizin Bulunduğu E-posta ile Kayıt yapabilirsiniz.
*Böylelikle Karakter Taşıma İşlemine gerek Kalmayacak Eski kullandığınız Üye adında Karakterlerinizi Rahatça Görebileceksiniz..
Kısaca Anlatayım..
İlk olarak:
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici ... 0000000000
Adresine Gidiyoruz. Karşımıza TTnet Üye girişi çıkıyor. Burada Altta Aktivasyon Yenile Yazan yere tıklıyoruz. E-Posta Kısmına (Buraya Dikkat) Karakterlerinizin olduğu E-posta adresini yazıyorsunuz. Sonrasında Güvenlik kodunu vs.. Yazıp gönder e Tıklıyoruz.
Sonrasında Yazdığımız E-posta Adresinin (Karakterlerimiz olan daha önce kullandığımız e posta adresi.) Mail Kutusunu Açıyoruz. TTnetten gelen Aktivasyon Mail e TıkLayıp hesabı Aktif Ediyoruz.
***Sonrasında Tekrardan Yukarıdaki Linke Tıklayıp Altta Şifremi Unuttum Kısmına Giriyoruz. Tekrardan E posta adresimizi Yazıyor ve onaylıyoruz. Sonrasında Mail Kutumuza Tekrar Gidip Gelen Linke Tıklıyoruz. Çıkan Sayfada Yeni Üyelik Şifremizi Belirliyoruz..
*** Son adım olarak En başdaki Veridiğim Linke Tıklayı E-posta Adresimizi Ve Yeni belirlediğimiz Şifremiz İle Gİriş Yapıyoruz. Orada Bilgilerimizi Güncelliyoruz. Alt kısımda TTnet ADSL Kullanıcı Adı Şifresini , Cep Telefonu numarası vs.. Yazıyoruz. Sonrasında Bilgilerimizi Güncelledikten Sonra Oyunu Açıp TTnet Girişten Karakterlerinizin olduğu e posta ile giriş yapıp rahatça oyunumuzu Oynamaya devam ediyoruz..
ÖNEMLİ: YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARKEN YENİ BİR E POSTA ADRESİ KULLANMAYINIZ. KARAKTERLERİNİZİN OLDUĞU E POSTA ADRESİ ÜZERİNDEN İŞLEMLERİ UYGULAYIN. FARKLI E POSTA KULLANIMI HALİNDE KARAKTERLERİNİZİ GÖREMEZSİNİZ.
Umarım İşinize yarar. Şahsen ben Böyle sorunu çözdüm. Destek ekibine veya herhangi bir müş. Hizmetlerine başvurmama gerek kalmadı. Umarım sizede Yararı Olur Emeğe Saygı![]()
İyi Forumlar...
Kardeş 'Belirttiğiniz kullanıcı hesabı zaten aktif ve kullanılabilir' diyor ne yapmalıyım ???
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
benim sorunum halloldu iyi forumlar
-
- Salgın Koruyucusu
Bana yardım edebilecek varmı arkadaşlar Tek şifre hakkında Forumda söylenilen herşeyi tamamıyla yaptım yerine getirdim ama Hala şifre yanlış dio , oyuna giremiyorum lütfen bi yardım edermisiniz ttnet teşkilat sunucusundayım
-
- Salgın Koruyucusu
Söyleinlenleri yaptım Hala hatalı şifre ? kullancı adı dio ttnet i aramaktan başka care kalmadı ne vardıki eski halinde deiştiriolar kafalarına göre
- Gossoonxmurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Merhabalar konuyu açan kardesm sana bir sorum olacak ben kullandığım adsl no ve farklı msn ile kayıt oldum yeniden aynı şifreyle ama msn değişik yanı ıD sımdı senin dediğin gibi eski ıdı (msn) onayladım hersey tamam ama adsl no eski kullandıgım hesaba giremiyorum yeni kurdugum hesabımda kayıtlı değiştiremiyorum da ve de oyuna girince eski ıdım ve şifremle onaylanmadı gibi vs bir şeyler yazıyor.Dediğin gibi yaptım bir kez daha söliyim yaptım dediklerini aktivite etmeyi filan ama yeni hesabımda adsl no yu değiştirip eski hesabımı aktivite ettiğim hesabıma kaydedemiyorum adsl no'yu adsl no suan yeni kurdugum hesap üzerinde ve kurdugum hesap eski hesap bilgilerimle kurdum napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.Sımdı ttneti arayıp adsl no'yu eski kullandıgım(karakterlerim onun içersinde) hesaba mı aktartırım napıyım napmam gerk yardımcı olun Lütfen Çarlarım yoq ortalıkta...
- Gossoonxmurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
COTANAKLAR yazdı:Bana yardım edebilecek varmı arkadaşlar Tek şifre hakkında Forumda söylenilen herşeyi tamamıyla yaptım yerine getirdim ama Hala şifre yanlış dio , oyuna giremiyorum lütfen bi yardım edermisiniz ttnet teşkilat sunucusundayım
ben slk gibi kurdum bastan üyelik eski bilgilerimle sımdı aktivasyon fln yaptım giriyorum oyuna onaylanmadı diyor ayrıca adsl no yeni kurdugum üyeliğe kayıtlı eski hesabım yani karakterlerimin oldugu hesaba nasıl aktarıcam?
aynı dertten muzdaripim ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum sanırım gümbürtüye gitti tüm emeklerimizGossoonxmurat yazdı:Merhabalar konuyu açan kardesm sana bir sorum olacak ben kullandığım adsl no ve farklı msn ile kayıt oldum yeniden aynı şifreyle ama msn değişik yanı ıD sımdı senin dediğin gibi eski ıdı (msn) onayladım hersey tamam ama adsl no eski kullandıgım hesaba giremiyorum yeni kurdugum hesabımda kayıtlı değiştiremiyorum da ve de oyuna girince eski ıdım ve şifremle onaylanmadı gibi vs bir şeyler yazıyor.Dediğin gibi yaptım bir kez daha söliyim yaptım dediklerini aktivite etmeyi filan ama yeni hesabımda adsl no yu değiştirip eski hesabımı aktivite ettiğim hesabıma kaydedemiyorum adsl no'yu adsl no suan yeni kurdugum hesap üzerinde ve kurdugum hesap eski hesap bilgilerimle kurdum napmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.Sımdı ttneti arayıp adsl no'yu eski kullandıgım(karakterlerim onun içersinde) hesaba mı aktartırım napıyım napmam gerk yardımcı olun Lütfen Çarlarım yoq ortalıkta...
Gakgoşbey
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ben girebiliyorum ama karekterimi göremiorum neyapmalıyım yardımcı olurmusunuz sayın yetkililer 
off ya bütün çarlarım giti resmen
şşifre değiştirdim olmadı
yeni üyelik almaya çalıştım .Belirttiğiniz ADSL Kullanıcı Adı ile daha önce kayıt yapılmış diyor
ttneti aradım yardımcı olmadılar
şuanda bi hesabım yok eski kulanıcı adım falan giryorum öyle bi üyelik yok diyor
ya yardımcı olun oyuna girmicem zaten bundan sonra arkadaşın itemlerimi bende kaldı itemleri veryim o bana yeter
şşifre değiştirdim olmadı
yeni üyelik almaya çalıştım .Belirttiğiniz ADSL Kullanıcı Adı ile daha önce kayıt yapılmış diyor
ttneti aradım yardımcı olmadılar
şuanda bi hesabım yok eski kulanıcı adım falan giryorum öyle bi üyelik yok diyor
ya yardımcı olun oyuna girmicem zaten bundan sonra arkadaşın itemlerimi bende kaldı itemleri veryim o bana yeter