©º°¨¨°º©SPARTAXLONCASI©º°¨¨°º© ÜYE ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR!!!
Re: ©º°¨¨°º©SPARTAXLONCASI©º°¨¨°º© ÜYE ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR!!!
bana sorma bunu ben sadece yaptığın yanlışları söyledim bunları düzenlemek için yapıcağın güzel bir şeyler olabilir sonuçta ALLAH bile şans verebiliyorsa herkes şans verir bana klıarsa hataların var düzelt gel alınırsın demek istiyorum 
- sosyetemert31
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aranızdaki sorun nedir acaba
~SpartaxUs(49) büyücü~

- sosyetemert31
- İri Fare Avcısı
Öncelikle yaşanan sorun çözülmek şartı ile yusuf kardeşimiz ile arandaki tatsız olayların çözümleneceğine inanıyorum.Bizim amacımız oyunu çok aşırı iyi bilmişsin çok aşırı itemin olmuş hiçbirinin önemi yoktur.Tek amaç dostluk ve kardeşliktir sonuçta bu bir oyun.O yüzden teklifini olumlu bir şekilde değerlendireceğiz zaten loncamız yeni Spartaxcrow (samet) arkadaşımız ile görüşerek üye işlemini bitireceğim.Saygılarımla.Theking yazdı:İsim=Gürkan
Nick=Raphael
Loncaya girerse açacağı nick=Spartaxcus(Bu Olursa Çok iyi Olur) veya Spartaxking,Spartaxhero,Spartaxtürk
Referans=
Günde kaç saat oynadığı=2-3
Karakterleri=Dangerking,Dangerspider,Cxrazymagix,Dangerbüyü
Karakterlerinin türleri=Dangerking(svaşçı),Dangerspider(şifacı),Cxrazymagix(büyücü),Dangerbüyü(büyücü)
Karakterlerinin levelleri=Dangerking[46],Dangerspider[40],Cxrazymagix[20(yapım aşamasında],Dangerbüyü[41(yapım aşamasında)],XxxooHaykooxxX(49 lewel meran),KingxMagician(48-e.ö)
Oyun tecrübesi=Oyuna Betadayklen Başladım.Betadaki Çarım XxxGürkanxxX Di.Betada ki Oyun Düzeni Şimdiki Gibi OLmadığından Oyunu Bir Süreliğine Bıraktım Fakat SOnradan Baktığımda Oyunda Gelişmeler Olduğunu Görüp Yeniden Oyuna Döndüm.Oyunda 3 Adet 49 lewel çarlara sahip oldum fakat şu an yakın arkadaşımda...Şimdilik Kendi Çarlarımı Kasıp Para Kazanıyorum.Oyunda Klanım Daima Arz Olmuştur.Fakat Loncaya Katıldığımda Loncada Lodos Klanı Seçilirse de Lodos da Olabilirim.Benim İçin Önemli Olan Kardeşlik Ve Oyunda Ki Karakterlerin Birbiriyle Yardımlaşmasıdır.Umarım Loncanıza ALınırım.Şimdiden Teşekkürler.
Şu an olduğu klan=Arz Ve Lodos(Görevlere Yardım Amaçlı Açmış Olduğum Çarlar Lodostur)
Loncaya girerse açacağı tür=(1 savaşçı 1 şifacı 1 büyücü lazım şuan yani her tür açabilir şu an);
Savaşçı Açmayı Planlıyorum.Savaşçı AÇarsamda 49 lewelde Üstümü Farabi Yapıp Tank olmayı düşünüyorum.
Neden Svaaşçı derseniz 3 sene savaşçı kastım.Elim Savaşçıya daha yatkın.
~SpartaxUs(49) büyücü~

şu andan sonra sorun yok açıp şifacısını keyfine bakarsa loncasını severse dostta oluruz 
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Arkadaşlar bu oyunda insanların nickimi çalmasından bıktık usandım artık. Sosyete nickini bu loncada da kullanmışınız. Bundan önce Isosyetexunruly diye bir çar daha vardı. Onu uyardım ama etkili olmadı. Lütfen bu konuda biraz duyarlı olun.Çalınanlar: Xxxsosyetexxx / Xxsosyetexx / Eskilerxsosyete / + arkadaşa hediye ettiğim Darkhellxsosyete
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
Arkadaşım her şeyi fazla bilmesenizde olur..O ismimi çalmış dediğin adam kendisini sanal alemde gördüm göreli Sosyete dir..Buna bırak sen engel olmayı 15 senelik dostu olarak ben bile bişey diyemem o yüzden böyle saçma konularla forum kirletmeyin lütfen...!emrecelik54 yazdı:Arkadaşlar bu oyunda insanların nickimi çalmasından bıktık usandım artık. Sosyete nickini bu loncada da kullanmışınız. Bundan önce Isosyetexunruly diye bir çar daha vardı. Onu uyardım ama etkili olmadı. Lütfen bu konuda biraz duyarlı olun.Çalınanlar: Xxxsosyetexxx / Xxsosyetexx / Eskilerxsosyete / + arkadaşa hediye ettiğim Darkhellxsosyete

.°•. °•. °•. °•. ѕραятαχ¢яσω .•° .•° .•° .•°.
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
Theking yazdı:İsim=Gürkan
Nick=Raphael
Loncaya girerse açacağı nick=Spartaxcus(Bu Olursa Çok iyi Olur) veya Spartaxking,Spartaxhero,Spartaxtürk
Referans=
Günde kaç saat oynadığı=2-3
Karakterleri=Dangerking,Dangerspider,Cxrazymagix,Dangerbüyü
Karakterlerinin türleri=Dangerking(svaşçı),Dangerspider(şifacı),Cxrazymagix(büyücü),Dangerbüyü(büyücü)
Karakterlerinin levelleri=Dangerking[46],Dangerspider[40],Cxrazymagix[20(yapım aşamasında],Dangerbüyü[41(yapım aşamasında)],XxxooHaykooxxX(49 lewel meran),KingxMagician(48-e.ö)
Oyun tecrübesi=Oyuna Betadayklen Başladım.Betadaki Çarım XxxGürkanxxX Di.Betada ki Oyun Düzeni Şimdiki Gibi OLmadığından Oyunu Bir Süreliğine Bıraktım Fakat SOnradan Baktığımda Oyunda Gelişmeler Olduğunu Görüp Yeniden Oyuna Döndüm.Oyunda 3 Adet 49 lewel çarlara sahip oldum fakat şu an yakın arkadaşımda...Şimdilik Kendi Çarlarımı Kasıp Para Kazanıyorum.Oyunda Klanım Daima Arz Olmuştur.Fakat Loncaya Katıldığımda Loncada Lodos Klanı Seçilirse de Lodos da Olabilirim.Benim İçin Önemli Olan Kardeşlik Ve Oyunda Ki Karakterlerin Birbiriyle Yardımlaşmasıdır.Umarım Loncanıza ALınırım.Şimdiden Teşekkürler.
Şu an olduğu klan=Arz Ve Lodos(Görevlere Yardım Amaçlı Açmış Olduğum Çarlar Lodostur)
Loncaya girerse açacağı tür=(1 savaşçı 1 şifacı 1 büyücü lazım şuan yani her tür açabilir şu an);
Savaşçı Açmayı Planlıyorum.Savaşçı AÇarsamda 49 lewelde Üstümü Farabi Yapıp Tank olmayı düşünüyorum.
Neden Svaaşçı derseniz 3 sene savaşçı kastım.Elim Savaşçıya daha yatkın.
Şifacı açman o kadar kolay olmuyacak ancak seninle bi görüşürüz..
Verdiğin bilgiler için bir görüşelim..!
Bana buradan ulaşabilirsin.. Spartaxcrow@hotmail.com

savaşçı açması bence iyi olur hem lazım olan türlerden biri tek dezavantajı çok bulabilmemiz ama şifacıda buluruz bene savaşç açsın mertlerede konuştuk girerse eğer savaşçı açsın derm ben
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
Zaten şifacı açmasını istemiyorum..Herkesin yapcağı iş olmadığını üşünüyorum,yani bu benım düşüncem..Daha alındığını söylemedim,kesinleşirse karar veririz Mert'le ortak olarak..Bu gidişle şifacı ben olucam galiba

amin seni çok anlattı mert ve iyi olduğunu düşünüom şfacıda açarsan güzel olur