TeaM09 yazdı:
Güvenliğiniz için siteyi vermeyeceğim fakat 20Milyar (20.000.000.000) gibi bir rakam mevcut. Sormadan edemiyorum ? Acaba oyunun bir açığı mı bulundu ?
Yeterli bir belge değil ki bu.Hangi site,hangi oyun? Bu tür bilgileri vermesi gerekir.Fotoğrafta İkv'nin adı dahi geçmiyor.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Sokrates yazdı:hahaha alın size sitenin yalanı
999m den sonra 1 milyar olmuyo bir arkadaşımız videoyla kanıtlamıştı bunu
Ben oyunda yeni olduğum için bilgim yok dediğiniz gibi ise doğrudur fakat.999m verdikten sonra tekrar 999m veremiyor mu? Başka tür oyunlarda da 999m veriyor ve sonrasında veremiyor.Ayrı bir ticaret açıp tekrar 999m vermesi gerekiyor.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Sokrates yazdı:hahaha alın size sitenin yalanı
999m den sonra 1 milyar olmuyo bir arkadaşımız videoyla kanıtlamıştı bunu
Ben oyunda yeni olduğum için bilgim yok dediğiniz gibi ise doğrudur fakat.999m verdikten sonra tekrar 999m veremiyor mu? Başka tür oyunlarda da 999m veriyor ve sonrasında veremiyor.Ayrı bir ticaret açıp tekrar 999m vermesi gerekiyor.
1 kişinin en fazla 1 milyar parası olabilir . ( Bonolar hariç )
Ticarete ise 200 milyon 500 bin konulur en fazla . ( Bonolar hariç )
200 m 500 binden fazla para aktarılamıyor tek seferde ama 20 milyarı vermesi için 20 tane charındada 999 m olması lazım
Bu da şuan ki ikv şartları gereğinde hiç bir oyuncuda yoktur
20 tane charında 999 m
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz