Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen DehrayN »

Resim

bu arkadaş şaşırmıştır ben bu ödülü nasıl aldım diye
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

Sizlere FanArt'a gönderdiğim eserleri yolluyorum.
En azından Görsel eserinin mansiyon vb alması gerekir diye düşünüyorum.

Video

Çizgi Roman

Kod: Tümünü seç

http://img703.imageshack.us/img703/6244/izgiroman1.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/568/izgiroman2.jpg
Çizim

http://img4.imageshack.us/img4/6413/izimt.jpg
Duvar Kağıdı

http://img256.imageshack.us/img256/3041/duvarkad.jpg
Ekran Görüntüsü

http://img29.imageshack.us/img29/964/ekrangrnts.jpg
Görsel

http://img684.imageshack.us/img684/3150/grsel.jpg
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Hele şukür açıkladınız.Ayrıca eserlerde muhteşem.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen HaRuNN »

TİMUR Video çok hoşuma gitmişti fuarda da izlemiştim sen nasıl kazanamadın onada bir ayrı üzüldüm ..

Hiç Yoktan bende 1 duvar kağıdı göndermiştim , bu eserleri görünce benimkinin hiç yoktan mansiyon alıcagına ınanıyorum.

Resim
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Resim

Bu resim tarafımdan gönderilmiştir Fakat harbiden arkadaşın dediği gibi çok şaşırdım benim amacım bir çok dalda katılmaktı... Video hariç hepsinde katıldım

Bu Duvar Kağıdım
Resim

Bu Çizimim

Resim
Bu Hikayem

Kıyametin yaraları sarılmaya başlanmış fakat daha büyük bir felaket gelecek mi kara kara düşünülüyordu...Tekrarlanan Hidra felaketi de son bulduktan sonra aslında daha
felaketlerin bitmediğini asıl şimdi başladığını düşünen bir grup her bölgede ayrıntılı araştırma yapıyordu.Eminönü,Mısır Çarşısı,Meteor Bölgesi,Sivri Ada ve Yeraltı...
Arzuhalci'de bu gruptan kısa sürede haberdar oldu ve araştırmacı kişiliği belirgin olduğu için bu grupla yeni saklı türleri bulabileceklerini düşündü.Grup iki büyücü iki savaşçı ve bir şifacıdan oluşuyordu.Zor bölgelerde yaralanmalarda şifacının kudreti araştırmaların yavaşlamamasını sağlıyordu.Bulunan bilgiler Şah Kobra'nın bulunduğu bölgedeki beyaz
kapının ardındaki toplantı odasında toparlanıyor ve araştırmalara o yönden devam ediliyordu.1957 yılından sonra Eminönü'ne gelen Kuklacı'nın izini bulduklarında yaşayan son
türleri bulabilceklerini düşünüyorlardı.Bu yüzden araştırmaların büyük bir bölümü Meteor Bölgesi'nde geçiyordu.Tahminen Çemberlitaş'a gittiği düşünülüyordu.Şimdiki zamana geldiklerinde yapılan araştırmaların bütününde Kuklacı ve Gaffar Bey'in Beyaz Köşk döneminde önceden anlaştıkları ve Çemberlitaş'da buluşma sözü verdikleri düşünülüyordu.

-Arkadaşlar yaklaşık yedi aydır yaptığımız araştırmalar bütününde iyi bir sonuca vardık.Çemberlitaş girişi ile ilgili Arzuhalci ile konuşmalarım oldu bize yardım edeceğini söyledi.Bugün onuda alarak toplantı bölgemize getireceğim ve onlada konuşarak araştırmalara yeni bir yön vereceğiz.

Arzuhalci'ye doğru yola çıktı.Metoer çıkışında İstihbarat Subayı ile selamlaştıktan sonra komutanın yanından Çınar Altı'na doğru yola koyuldu.
-Selam dostum bende seni bekliyordum.
-Gidelim.

Toplantı odasına on dakika içinde geldiler.

-Selam arkadaşlar sizin gibi araştırmacı gençleri görmek ne kadar güzel.
-Sağolun.

Arzuhalcinin de bulunduğu toplantı yaklaşık iki saat sürdü ve somut bilgiler oldukça arttı.Bunun yanı sıra Domuz bu araştırma ekibini hep takip ediyordu ve Arzuhalci'yi bu işe karıştırmaları onu biraz tedirgin etti.Arzuhalci'ye pek güvenmiyordu aslında.

1 Hafta Sonra...

-Heeeyy uyanın çabuk hadi hadi... Buldum buldum Çemberlitaş girişini buldum...
-Ighh noluyor ya sabah sabah.
-Kalk dostum kalk buldum Çemberlitaş girişini.
-Hııhh !?...

Gerçekten bulmuştu Çemberlitaş girişini ve açığa çıkabilecek sırları...

-Nerde,nasıl,ne zaman,kiminle ?
-Bırak soru sormayı diğerlerini de kaldır gidiyoruz.
-Tamam.

Tüm grup sırtına çantası alıp öndeki savaşçıyı takip etmeye başlamıştı.Gittikleri yer tepegözlerin koruduğu küçük tünellerdi.Tepegözler afetten sonra Eminönü'ne saldırıp
büyük yaralar açmış olsada yakın zamanda onları altetmek kolaydı.Kısa sürede tepegözleri öldürüp küçük tünellerdeki fıçının yanına geldiler.

-Şaka mı bu dostum içki içmek için mi getirdin bizi buraya ?
-Bekle biraz.

Fıçıyı kenara çekti altı böceklerle doluydu ve tam olarak orda ne olduğu gözükmüyordu.Böcekleri ayaklarıyla ezip topraklı kısmı kazmaya başladı.Topraklı kısmın altında daha büyük bir tünele giriş kapısı bulunuyordu.Buranın neden kapalı olduğunu grubun diğer kişileri anlamamıştı ve şaşkın gözlerle savaşçıya baktılar.

-Anlatacağım,size her şeyi anlatacağım...

Anlatmaya başlamıştı.Burayı ona Arzuhalci söylemiş ve Arzuhalci'nin ise Beyaz Köşk döneminden tanıdığı olan birisi Kuklacı'nın yakın arkadaşından birisiymiş ve ona nereye gittiği hakkında bilgi vermiş.Yıllardır bu bilgiyi kimseye söylememiş fakat Arzuhalci'ye eskiden can borcu olduğundan dolayı bunu ona söylemeyi uygun görmüş.
Kısa zamanda Domuz,Arzuhalci'nin giriş yerini bulduğunu öğrendi ve onu yanına çağırdı.Arzuhalci Domuz'un bu iş üstüne konucağını düşündü ve ona tek bir kelime bile
söylemedi.Bu suskunluk Domuz'u rahatsız etti ve grubu takip etmesi için güvendiği kişilerden bir grup oluşturdu ve onları takip etmesini söyledi.Arzuhalci Domuz'un yanından ayrıldığında direk toplantı odasına gitmiş ve genç arkadaşlarını beklemeye başlamışdı.Çok geçmeden arkadaşları yanına geldi.Onlara olanları anlattı ve dikkatli olmalarını gerektiğini Domuz istediğini alamayınca herşeyi yapabileceğini söyledi ve yanlarından ayrıldı.Genç arkadaşlar daha önceden buldukları bilgiler ile orda elektrik hasarının fazla işlemeyeceği düşüncesindeydi.Büyücüler buz hasarını arttıran ve fiziksel hasarı arttıran ekipmanlarını yanına aldı savaşçılar ise elektrik dirençli eşyalarını yanlarına alıp yola çıktı.Şifacı ise Aktar Şevket Bey'in özel paket kudret iksirlerini önceden çantasında hazır bekletiyordu.Kısa zamanda küçük tünellerin bulunduğu mekana vardılar ve tepegözleri öldürüp fıçının yanına geldiler.Buraya ilk geldiklerinde kimsenin farketmemesi için bölgeyi eski haline getirmişlerdi.Bu yüzden tekrar topraklı alanı kazıp kapıya ulaştılar.Kapının ucunda bir kilit vardı.Savaşçı palasının arka kısmıyla kilide vurdu ve kilit parçalandı.Kapıyı açıp karanlığa doğru giden merdivenlerden inerken
bir büyücünün ayağı boşluğa denk geldi ve merdivenlerden yuvarlandı.Diğer arkadaşları panik içinde onu yakalamaya çalışırken yıllardan sonra tek bir kişinin bile ayak basmadığı merdivenler parçalandı ve tüm grup aşağı doğru düştü.Bayılmışlardı.Uyandıkların da gördükleri manzara onları oldukça korkutmuştu.Etraflarında 100 Kişilik bir değişik fareadam türü duruyordu.

-Siz kimsiniz burayı nasıl ve nerden buldunuz.
-(Yavaş bir ses tonuyla)Susun tek kelime bile etmeyin.
-Demek susmayı tercih ediyorsunuz peki bakalım sizi efendimize götürmekten başka çaremiz yok.

Aslında tamda istedikleri olmuştu...Kuklacıya adım adım yaklaştıklarını düşünüyorlardı.Yıkık binaların ve sisli yolların arasından sonunda varmışlardı efendilerinin yanına.
Yüzü maskeli bir adamdı karşılarına çıkan.Tamda düşündükleri gibiydi karşılarında yıllardır ortalarda gözükmeyen adam Kuklacı !

-Efendimiz bunları bulduğumuzda baygın durumdalardı kim olduklarını sorduk fakat cevap alamadık bizde size getirdik.
-Sizi Arzuhalci yolladı değil mi çocuklar ?

İçlerinden yoksa Arzuhalci,Kuklacı'nın yerini biliyordu ama kimseye söylemedi mi diye geçirdiler.

"Hayır biz kendimiz bulduk burayı." dedi genç savaşçı.

-Demek öyle o zaman bizi öldürmeye geldiniz.Ve bu saklı dünyayı herkese anlatıp kahraman olma düşüncesindesiniz.Güzel sevdim sizi çocuklar.Zindana atın bunları ! Bir kaç gün misafirimiz olsunlar.
-Peki efendim.

Genç grubu güvenli bölgedeki zindana atmışlardı.Zindanın arka kısmından 150 metre kadar ötede saklı türler yaşıyordu.Zindanın arka kısmında ise orayı koruyan fareadamlardan oluşan bir grup vardı.

-Bu kadar yaklaşmışken kendimizi burda bulduk iyimi.
-Buradan kaçmanın bir yolu olmadı,aylarca süren araştırmalarımızı burada çüreyerek sonlandıramayız.
-Haklısın dostum bir yolunu bulmalıyız.
-Fareadamlar belki güçlü ama beyinlerinin küçük olduğu belli sırt çantamdaki baltayla bu demir parmaklıkları kırabiliriz.

Sırt çantasından çıkardığı baltayla beş darbede kırdı demir parmaklıkları.Fareadamlara görünmeden kaçmaları imkansızdı çünkü sayıları oldukca fazlaydı.Büyücülerin kutup rüzgarı büyüsü onları etkisiz hale getirse bile kaçmaları için fazla vakitleri olmayacaktı.Şifacının aklına çağrı büyüsü geldi ortaya çıkaracağı bir evcil hayvan tüm fareadamların dikkatini çekebileceğini düşündü.Diğer grup üyelerine mantıklı geldi karşılarına fareadamlar çıkarsa onlarıda öldüreceklerdi.Şifacı büyüyü yaptı ve evcil bir tazı çıkardı ortaya.Tazı hızlı koşabildiği için kısa sürede tüm fareadamların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı.Genç grup ise zindandan hemen çıkıp yıkık merdivenlerin oraya doğru kaçmaya başladı.Önlerine beş kişilik bir fareadam grubu çıktı savaşçıların sert darbelerine fazla dayanamadılar.Merdivenin son durumu oldukca vahim görünüyordu.Uzun bir süre ne yapabileceklerini düşündüler fakat bu uzun bekleyiş onları kötü bir sona sürüklüyordu.Arkalarında büyük bir fareadam grubu olduğundan haberleri yoktu.Sırt çantalarındaki eşyaları kullanarak tırmanmayı düşündüler fakat artık çok geçti.Fareadam grubu,genç grubun üzerine saldırmıştı bile.İlk önce şifacıyı sonra iki büyücüyü öldürdüler.Savaşçılardan birisi kendini küçük bir mağaraya attı.Diğer savaşçı ise çoktan ölmüştü.Fareadam grubu diğer savaşçınında öldüğünü düşünerek bölgeyi terk ettiler.Genç savaşçı ağır yaralanmıştı.Zorluklarla tepe bölgeye tırmandı.Yorgunluktan olduğu yere yığılıp kaldı.Onu farkeden tepegöz ise oracıkta genç savaşçının canını aldı.Bu grup kadar cesur insanlar çıkana kadar saklı bölge daha hep saklı kalacaktı...

Diğer gönderdiklerim bilgisayarımın neresinde olduğunu unuttuğum için koyamadım...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Ve Küçük Bir Dip Not:Lütfen küfür Etmeyin .... (anlayan anlamıştır)...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

www.photofunia.com

Herkes bu siteyi yer imlerine eklesin. Seneye kazanabilirsiniz.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Ödül kazanmayı hak eden toplasan 10 tane eser çıkmaz.Bazıları gerçekten muhteşem,bazı eserler birinciliği hak ediyorken mansiyon ödülü kazanmış.

Ama gerçekten o iki eser,eser mi ? saçmalığa bak.

http://www.istanbuloyun.com/image/fan10/wall/2.jpg

yazıklar olsun diyorum.

http://www.istanbuloyun.com/image/fan10/image/3.jpg

Kısa Hikaye dalında ödül kazanan arkadaşları tebrik ediyorum en azından benim içim rahat hak etmeyen biri benim katıldığım dalda ödül kazanmadı diye ama yinede 1. Nuri Atasoy olmalıydı.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HaRuNN »

HaRuNN yazdı:Resim
Resim

Bana birisi açıklarmı , bunların hangisi ödülü hak etmiş ?

1. fotoğraf oldukça komik,verdiğimiz emeklere yazık... :evil:

WWW.PHOTOFUNİA.COM
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen WalTRaN »

eserlerin kalitesi geçen senelere göre inanılmaz şekilde düşmüş...artık işin içinde ne iş var anlamadım gerçi sobee yide ttnet almıştı. nerde ttnet orda ..kluk
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]

“Eski Duyurular” sayfasına dön