Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
InanCONGeR yazdı:Alımlar ilgili yetkili kişi xAFRODİZYAKx'dir.
Ondan sonra ben(CONGERxİNANC) , ByTaTaNGa , xTURKİSHQENCEx gelmektedir.
Afrodizyak'a kaç kere mesaj attım ama cevap alamadım maalesef. Er meydanında da karşılaştık. Şifacısıyla girmişti. ordanda sordum. Siz ilgilenseniz olur mu?
1.sayfayı dikkatli okuduysan alımlar için OYUN içerisinde yöneticilerle irtibata geçin demiştim.2 sınıftan 49 bir sınıftan en az 45 seviye karaktere sahip,referansı olan, Lonca KARARGAH misyon ve kurallarını benimseyebilecek herkese kapımız açıktır.
Teşekkürler Serkan
İyi forumlar.
Afrodisyak yazdı:1.sayfayı dikkatli okuduysan alımlar için OYUN içerisinde yöneticilerle irtibata geçin demiştim.2 sınıftan 49 bir sınıftan en az 45 seviye karaktere sahip,referansı olan, Lonca KARARGAH misyon ve kurallarını benimseyebilecek herkese kapımız açıktır.
Teşekkürler Serkan
İyi forumlar.
oyun içerisinde tatangayla konuştuk her karkterden 49 olması lazım dio?