KLANLAR ARASI ETKİNLİK ( TURNUVA )

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: KLANLAR ARASI ETKİNLİK ( TURNUVA )

Mesaj gönderen daywalker »

Her akşam 2 grup bölgelerde oluyoruz nasıl oyunda az ATA var diyosunuz anlamıyorum :)
İlla oyunda olduğumuzu kanıtlamak için bölgeden kavgamı etmek lazım
Biz sadece girer, oyunumuzu oynar, eğlenir çıkarız

Etkinliğinizde başarılar, Olcayında söylediği gibi biz YOKUZ !!!
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

tertip1975 yazdı:
olcaytoo yazdı:
saw55 yazdı:
olcaytoo yazdı:Bizi loncadan saymıyorsun galiba okadar tırışkadan lonca yazmışsın bizi yazmamanın nedeni ne?

paşa sizi oyunda göremiyorum bikaç kişi var 6 varmı bilmiyom vahit abiyi görsem konucam eger gelme imkanınız varsa inan cok sevinirim paşa özledim sizi zaten

ben doğru dürüst Tit Ecelin ve Erk görmedim şimdiye kadar ayrıca biz akşamları giriyoruz genelde herneyse iyi etkinlikler size ve güzel loncalara ...

ortalarda fazla erk göremesin çünkü biz olay seven adamlar değiliz.

Fikir güzel tebrik edrim.
tş abi takılcanız dimi sizde :?: gelirseniz sevinirim
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

daywalker yazdı:Her akşam 2 grup bölgelerde oluyoruz nasıl oyunda az ATA var diyosunuz anlamıyorum :)
İlla oyunda olduğumuzu kanıtlamak için bölgeden kavgamı etmek lazım
Biz sadece girer, oyunumuzu oynar, eğlenir çıkarız

Etkinliğinizde başarılar, Olcayında söylediği gibi biz YOKUZ !!!
dedigim gibi olcay la arası olsada konuşuyorum gelemiyoruz demişti benki her gece oyundayım neyse uzatmaya gerek yok canınız saolsun ;)
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxreis »

olcaytoo yazdı:
saw55 yazdı:
olcaytoo yazdı:Bizi loncadan saymıyorsun galiba okadar tırışkadan lonca yazmışsın bizi yazmamanın nedeni ne?

paşa sizi oyunda göremiyorum bikaç kişi var 6 varmı bilmiyom vahit abiyi görsem konucam eger gelme imkanınız varsa inan cok sevinirim paşa özledim sizi zaten

ben doğru dürüst Tit Ecelin ve Erk görmedim şimdiye kadar ayrıca biz akşamları giriyoruz genelde herneyse iyi etkinlikler size ve güzel loncalara ...
Gözlük alalım sana koçum, her gün oyunda Titxdenizkızı, Titxasena, Titxali, Titxşevval, Titxferman, Titxasya ve ben varız ( Adı geçen karakterlerin oyunda kalma süresi fazla olduğu için yazdım, bu karakterler sürekli maden çekmektedir, çemberlitaş öncesi maden stoğu yapmaktayız)... Ata dağıldı farkındayız ama bizi biliyorsun sunucunun en eski loncasıyız, 4 kişi de kalsak tekrar küllerimizden doğar yolumuza devam ederiz...

Üzerimizden reklam yapmayın.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Titxreis yazdı:
olcaytoo yazdı:
saw55 yazdı:

Gözlük alalım sana koçum, her gün oyunda Titxdenizkızı, Titxasena, Titxali, Titxşevval, Titxferman, Titxasya ve ben varız ( Adı geçen karakterlerin oyunda kalma süresi fazla olduğu için yazdım, bu karakterler sürekli maden çekmektedir, çemberlitaş öncesi maden stoğu yapmaktayız)... Ata dağıldı farkındayız ama bizi biliyorsun sunucunun en eski loncasıyız, 4 kişi de kalsak tekrar küllerimizden doğar yolumuza devam ederiz...

dağıldığımız falan yok iki üç tit ya var ya yok ama bizim her akşam en az 10 üyemiz oyunda oluyor istersen bir akşam karşılaştıralım kimin kaç üyesi oyunda daha fazla ha sizin gibiler üzerinden ne reklam yapılır oda mechul yaygaracılar topluluğusunuz vesselam herneyse herkesin gücü kendine iyi oyunlar.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

olcaytoo yazdı:
Titxreis yazdı:
olcaytoo yazdı:
saw55 yazdı:

dağıldığımız falan yok iki üç tit ya var ya yok ama bizim her akşam en az 10 üyemiz oyunda oluyor istersen bir akşam karşılaştıralım kimin kaç üyesi oyunda daha fazla ha sizin gibiler üzerinden ne reklam yapılır oda mechul yaygaracılar topluluğusunuz vesselam herneyse herkesin gücü kendine iyi oyunlar.
tartışma istemiyorum kin nefret düşmanlık hiç gerek yok oyunda kesen keser v.s .v.s ALT TARAFI Bİ ETKİNLİK EGLENCE OLSUN DİYE AÇTIM KONUYU GELENLER GELİR GELMEYENLERİN CANI SAOLSUN
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

KNG_ ATABEY _ AYYILDIZLAR _ ERK_ ROWX__MECX_ SUANKİ TAKILCAK LONCALAR ...

BAŞKA KATILMAK İSTEYEN LONCA VARSA ADINI YAZSIN EN KISA ZAMANDA DÜZENLEYELİM
MECXPSCHO

Kullanıcı avatarı
yer6
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen yer6 »

saw55 yazdı:KNG_ ATABEY _ AYYILDIZLAR _ ERK_ ROWX__MECX_ SUANKİ TAKILCAK LONCALAR ...

BAŞKA KATILMAK İSTEYEN LONCA VARSA ADINI YAZSIN EN KISA ZAMANDA DÜZENLEYELİM

KATILAN BÜTÜN LONCALARA BAŞARILAR DİLERİM. . .

SADECE FİKRİMİ SÖYLEMEK İSTEDİM;

KARŞILAŞAN LONCALARIN VİDEOLARINI CEKİP FORUMA KOYABİLİRSENİZ BİZDE TAKİP EDEBİLRİZ..
Resim
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen atabeyloncasi »

saw55 yazdı:
atabeyloncasi yazdı:Lodos klanına mensup Atabeyx Loncasını unuttunuz herhalde :) bizde katılmak isteriz yer varsa...
Şimdiden herkese bol şans iyi eğlenceler.

tabiki herkes takılabilir ok sizide listeye yazıyorum eglenceli olcak kesinlikle ;)

Tamam kardeşim saolasın güzel bir etkinlik düşünmüşün ayrıca teşekkür ederim.Katılan katılmayan bütün loncalarımıza sevgiler.Unutmayın bu sadece bir eğlence platformu...

Turnuva nın tarihi ve saati konusunda 1 Ocak 2011 Saat: 14:00 Bana göre uygun çünkü resmi bir tatil katılım o yüzden güzel olur cevabınızı bekliyorum iyi seneler şimdiden...
Resim Resim Resim
Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

atabeyloncasi yazdı:
saw55 yazdı:
atabeyloncasi yazdı:Lodos klanına mensup Atabeyx Loncasını unuttunuz herhalde :) bizde katılmak isteriz yer varsa...
Şimdiden herkese bol şans iyi eğlenceler.

tabiki herkes takılabilir ok sizide listeye yazıyorum eglenceli olcak kesinlikle ;)

Tamam kardeşim saolasın güzel bir etkinlik düşünmüşün ayrıca teşekkür ederim.Katılan katılmayan bütün loncalarımıza sevgiler.Unutmayın bu sadece bir eğlence platformu...

Turnuva nın tarihi ve saati konusunda 1 Ocak 2011 Saat: 14:00 Bana göre uygun çünkü resmi bir tatil katılım o yüzden güzel olur cevabınızı bekliyorum iyi seneler şimdiden...
OLURSA HAFTASONU AKŞAM SAATLERİNDE YAPILCAK HERKESİN OYUNDA OLDUGU Bİ ZAMAN GELENLER TAM BELLİ OLSUN Bİ :!: :!:
MECXPSCHO

“Genel Sohbet” sayfasına dön