bilinmez yazdı:Journey eleştireye gelemiyorsun her açık eleştiriyre açığım diyosun seni oyuna yeni başlamış birisi olsa forumda gezse yönetici sanacak ona buna laf at maf at 5 tane site yönettim ben işimizi bize öğretme kendini İKV'NİN KRALI SANIYORSUN SANIRSAM
Ben kendimi kral zannetmiyorum, sen kendini ne zannediyorsun da bana bunları söylüyorsun ?
Bir problemin varsa Özel Mesaj at. Konumu kirletme.
OoJOKERoO yazdı:benım dogum gunum 26 aralık Aralık 30 çekiyor
30-26=4
4x0=0
Mhp nin 40. yılı kutlu olsun
aralık 31 çekiyor
ADAMIN ZİHniyeti bozuk zaten kardeş boşver
31- 25 = 6
ikv 4 yaşında = 4
6+4 = 10AHMET KAYA ' NIN 10 . ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ ayık oL :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
JouRney yazdı:Söz konusu olan şey Ahmet Kaya'nın ve MHP'nin Yıl Dönümleri değil, Söz konusu olan İKV ...
tahirbey veya kızıl bey misin kardeş uyarı verir gibi konuşuyon haaayyırdır.yani...lütfenli falan konuşsan NEYSE DİCEM.. :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Öncelikle Hayırlısı olsun. Hep beraber eğlence dolu nice senelere İKV
Journey adlı kullanıcı:
sanada bir takım sözlerim olucak. Son zamanlar hangi konuya baksam her yerde sen varsın. Kendi konularını güncel tutmak için sürekli yorum yapıyorsun. Yorum yapmak adına yorum yapıyor düşünmeden konuşuyorsun. Bence sen bu forum olaylarına biraz fazla takılmışsın. Git dışarı çık biraz hava al gel. Forumda konularının sayfa sayfa olması ileti sayının fazla olması sana bir şeyler kazandırmaktan çok , Çok şeyler kaybettirir. Bunu bir laf atma değilde umarım nasihat olarak algılarsın.
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle Hayırlısı olsun. Hep beraber eğlence dolu nice senelere İKV
Yorum yapmak adına yorum yapıyor düşünmeden konuşuyorsun.
Düşünmeden konuştuğum bir yazı mı gösterirmisin ?
WHiTexDeWiL yazdı: Forumda konularının sayfa sayfa olması ileti sayının fazla olması sana bir şeyler kazandırmaktan çok , Çok şeyler kaybettirir. Bunu bir laf atma değilde umarım nasihat olarak algılarsın.
Elbette bana bir kazancı yok. Sadece forumu sürekli takip etmekten zevk alıyorum buna karışamazsın
Ayrıca neden bunları yazma gereği duydun ? Seni etkileyen birşey varmı yaptıklarımda ?