Neden Teşkilat.!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Neden Teşkilat.!

Mesaj gönderen ByBLooD »

Rapid yazdı:beta döneminde eminönünde 60 level char kasıp bırakmıştım. bir müddet sonra geri dönünce havadislerde yeni sunucu yazıyordu. atlayıverdim teşkoya.

GüzeL yapmışsın Kardeşim..! Teşkilat Bam başka yer Diğer sunucularda oynadıqımda Başka oyundamışım gibi hissediyorum..:)
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
Kullanıcı avatarı
EGEMENxSalvador
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EGEMENxSalvador »

tanıdığım herkes teşkilatta :D:D zaa elime öle denk geldi bigün internette gördüm oyunu dedim ki bi üye olayım :D elimi attım burası denk geldi
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

EGEMENxSalvador yazdı:tanıdığım herkes teşkilatta :D:D zaa elime öle denk geldi bigün internette gördüm oyunu dedim ki bi üye olayım :D elimi attım burası denk geldi

iLGinç Hikaye..:)
Kullanıcı avatarı
MaDBLooD
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MaDBLooD »

Bizim lonca tamamen arktır sancaktan qeldik sebebi ise sancakta cok az adam war belki tekilatın 5 de 1 i ztn yarısı serefsizdi o zmnlar adam qibi savasda yapılmıordu rakip klandan adama dalsak kp açı oluyorduk :D bundan dolayı teşkilat qeldik
Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

CCMMZero yazdı::) güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu :) neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse :)= burdada anlatıyım

ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi :) neyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara :D neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi :D Meteor yılan ısırıgı Kolye :)))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok :P sen kazana dusdun :D vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu :D neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü :)

hey idi eski gunler :)))

Kâdim Dostum(Kankam'ın kuzeni :D) var diye ;] Teşkilattayım...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

MaDBLooD yazdı:Bizim lonca tamamen arktır sancaktan qeldik sebebi ise sancakta cok az adam war belki tekilatın 5 de 1 i ztn yarısı serefsizdi o zmnlar adam qibi savasda yapılmıordu rakip klandan adama dalsak kp açı oluyorduk :D bundan dolayı teşkilat qeldik

ayNen HakLısın arTıq kLanda oLan kişiLeri KeserKen ßiLe ßiz SuçLu oLuyor...:)

“Genel Sohbet” sayfasına dön