Sen kimsin ki bu Loncanın varlığını sorgulayacak açıklamalar yapıyosun , senin çapın ne ?seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
Herkes haddini bilsin , terbiyesizliğin lüzumu yok . İnsanı yok yere sinirlendirmeyin .
Sen kimsin ki bu Loncanın varlığını sorgulayacak açıklamalar yapıyosun , senin çapın ne ?seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
Fianxaspendos yazdı:Sen kimsin ki bu Loncanın varlığını sorgulayacak açıklamalar yapıyosun , senin çapın ne ?seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
Herkes haddini bilsin , terbiyesizliğin lüzumu yok . İnsanı yok yere sinirlendirmeyin .
Referansınızın Lonca üyelerinden biri yada birkaçı olması gerek . Lonca dışındakileri referans olarak kabul edemeyiz .Ixxreisxxl yazdı:Adı Soyadıb]Adem Alikaya[/b]
Yaşb]17[/b]
Şehirb]Kırklareli/Lüleburgaz[/b]
Referansb]sLyVaINJRHUNDERT(Gencay),sLyVaINLambOfGod,hakankusay,Batuhankusayxarmy,ŞaNıŞeRş,Desıre,
Stallonexunruly,Adosisxunruly,Damz,Kankaxxburkan ve daha bir çok kişi[/b]
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi)b]Royalxbaron (49),Ixreisxl (49),Ixreissxl(49),Dangerxkaptan (49)[/b]
Niçin Fiannab]Yakın arkadaşlarım bana bu loncayı tavsiye etti,lonca içi dostluk,kardeşlik ve birlik beni etkiledi...[/b]
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Şehir : Çanakkale unutmusumFastxwolf yazdı:Gördüğüme göre alımlarınız vaR ?
Ad Soyad : Emre Özdemir
Referans : Wolfxxwolf , Fastxwolf
Neden bu lonca : tevsiye edildi
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
TaTaNgAxEbKK yazdı:Arda veya Yaşar abi alımlar hakkında görüşelim bir iki şey diyeceğim..![]()
Her Türlü İyi dileklerinize ve Eleştirilerinize Açığız ... Yorumunuz İçin teşekkür ederiz ..FiaNNa yazdı:seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
ozaman o senin ayıbın . Gereksiz yorumlara gerek yok.
Herqelle yazdı:Slm Gecen Fianx Lonca alnımı duydum Ve Katılmak İstiyorum ( İbrahim Karakaş Yaş 21 Ş.urfalı Dıyer çarlarım Sıradışı Xsıardışıx ) SAYGILARIMLA
lutfen bizim verdiğiz liste şeklinde doldurunuz.
Her Türlü İyi dileklerinize ve Eleştirilerinize Açığız ..TaTaNgAxEbKK yazdı:Köşk'ün ilk loncası demek yeterlidir...seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
Yine fuzuli biri olduğunu kanıtladın, şuraya mesaj yazma da kirletme..
Bir kaç gün sonra bilgilendirilirsiniz ...emrahbjk902040 yazdı:Adı Soyadı :Emrah Kavak Üniwerste Son sınıf Öğrencisiyim
Referans :Referans Gösterebilcek Arkadaşlarım Var Ama Onlarla konusmadığım için buraya yazamıoyorum
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) : Dövüşçukrall 49 Turankartal 49 Tripkoliq 49 Oyun acıldığından bu yana oynuorum son 2 ay ara vermiştim Suan Geri Döndüm...
Niçin Fiannaynadığım oyunlarda Dostluk Arayan İnsanlardanım Ve bu Dostlukğun Fianna da olduğunu Gördüm Bu yuzden Loncaya katılmak istiorum...
Günlük online saatım 6 - 7 saat hafta sonrarı bu süre artıyor
Her Türlü İyi dileklerinize ve Eleştirilerinize Açığız ..ChuckBartowsKi yazdı:Fianxaspendos yazdı:Sen kimsin ki bu Loncanın varlığını sorgulayacak açıklamalar yapıyosun , senin çapın ne ?seagle yazdı:ben fiaan hiç duymadım ya
Arda Bırak Bu Çocuğu Her Yere Saçma Yorumlar Yapıyor Ana Okulu Terk![]()
Alımlarınız Hayırlı Olsun
Başvurunuz Red Edilmiştir ... İyi oyunlar dileriz ...Ixxreisxxl yazdı:Adı Soyadıb]Adem Alikaya[/b]
Yaşb]17[/b]
Şehirb]Kırklareli/Lüleburgaz[/b]
Referansb]sLyVaINJRHUNDERT(Gencay),sLyVaINLambOfGod,hakankusay,Batuhankusayxarmy,ŞaNıŞeRş,Desıre,
Stallonexunruly,Adosisxunruly,Damz,Kankaxxburkan ve daha bir çok kişi[/b]
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi)b]Royalxbaron (49),Ixreisxl (49),Ixreissxl(49),Dangerxkaptan (49)[/b]
Niçin Fiannab]Yakın arkadaşlarım bana bu loncayı tavsiye etti,lonca içi dostluk,kardeşlik ve birlik beni etkiledi...[/b]
Tavsiye Eden kimdir ?Fastxwolf yazdı:Gördüğüme göre alımlarınız vaR ?
Referansa sanırım kendi karakterlerinizi yazmışsınız . Referansın Lonca içi olması gerekiyor ...Fastxwolf yazdı:Şehir : Çanakkale unutmusumFastxwolf yazdı:Gördüğüme göre alımlarınız vaR ?
Cevap Bekliyorum