MaTRaX yazdı:İlk Başta Konuyu Gördüğümde Gereksiz Kendini Öven Böbürlenen Bir Şahsın Kendini Pazarlaması Olarak Nitelendirip Pek Fazla Önemsemeden Sayfayı Kapatmıştım .. Ama daha Sonralarda Gördümkü olayın Seyri Bayağı Bir Değişkenmiş Videoyu Deneme Amaçlı Koydum Diyorsun Fakat Konunun Adı "ŞifaCı SanaTı" Demekki Burda Sadece Kendi Reklamını Yapmak İçin Böyle Bir Girişimde Bulunmuşsun Bakıyorum İcra ettiğin Sanatın Görsellerinde Hep Yerde Yatan Karakterler Ayakta Olan Sensin Ama Olayın Arka Planındaki Film Daha Faklı Olay Ayyuka Çıktıgındada çarketmeler Vs ! Meydan okumalar Yenilmeler Daha Sonrasında Ortadan Kaybolup Bir Perde Arkasından Senaryolar Yazmalar ... Yenilmişssen Yenilmişsindir. En Fazla Diyeceğin Sen Benden Güçlüsün Ama Su anda Müsait Değilim Daha Sonra Ödesem Borcum Olsun Demek ama Kaçıp Bana İftira attı Sucladı gibi Basmakalıp Cümlelerin Arkasına Saklanmalar ki "Çekan" Bunu Gerçekleştirecek Bir Kişiliğe Sahip Değil ... Senin Bu Yaptıgın Sadece Ava Giderken Avlanmak. Olayı dahada dallandırıp budaklandırmadan Ve Sende artık daha çok çirkefleşmeden bir Yetkiliden Bu Konunun tamamen Silinmesi Doğrultusunda Ricada Bulun Bence ..
Lütfen bili bilmeden konusma ben kendimi övmem sifacı sanatınıda baskalarını asalamak amaclı koymadım ben bunları koyarken sadece video yaptım deneme amaclı koydum yoksa benim kimse sözüm yok ben en iyim gibisnden beni bilen biliyor yenilince eyw der gecerim dostum sen relax ol. Konu silmeyede gerek yok herkez zaten XxxCezaxxx sahısı ve diger bana lafatanların bebe olduklarını biliyor sen relax ol ben hakssız olsaydım pramı öderdim ama haklıyım
Beni bu konuda tek ilgilendiren nokta çekana karşı gözlerimin önünde haksızlık yapıp emeğinin üstüne çökmendir..
Seni tanımam etmem.. hal buyken durduk yere niye bu konu altına yazayım ? Ben gördüklerimi konuştum her neyse ilk önce lafa değil konuşana bakmam lazımdı.. Damage sağolsun noktayı koymuş herkes herşeyin farkında en azından bir kabullenmen kalmış oda şu saatten sonra pek fayda etmez .. İyi forumlar
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Beni bu konuda tek ilgilendiren nokta çekana karşı gözlerimin önünde haksızlık yapıp emeğinin üstüne çökmendir..
Seni tanımam etmem.. hal buyken durduk yere niye bu konu altına yazayım ? Ben gördüklerimi konuştum her neyse ilk önce lafa değil konuşana bakmam lazımdı.. Damage sağolsun noktayı koymuş herkes herşeyin farkında en azından bir kabullenmen kalmış oda şu saatten sonra pek fayda etmez .. İyi forumlar
Ben çekan haksız degil demiyorumki ben parasını vercektim ilk basta sonradan is karıstı neyse iyi forum.
Bana çekemedikleri için hırsızda dediler yalancıda dediler dolandırıcıda dediler bebe de dediler ama bilenler her şeyi gayet net ve iyi biliyor. Kalmış ki size burada neyin ne olduğunu açıklıcam.Eğer 5 para etseydiniz belki adam yerine koyup açıklardım. Beni sen hayatında 1 kere kestin ben ise seni 3 4 kez CEZA bebe diyorsun ya . Hani forumdan Facebook adresimi verdiler 3 yıl önceki resmim profil resmi iken sırf onlara inat yeni fotoğraflarıma bakıp kimin büyük kimin küçük oldugunu görebilirsin. Yalanlarınızla övünmeye çalışmayın ReaList olun harbi olun adam yerine koysunlar. Kendi ağzın ile söylüyorsun. Hırslıdır parası yokken vs attı . Bunun üstüne laf söyleyen eşektir
Al sana face adresi Mustafa Yardım....
CekannN yazdı:şifa sanatı öylemi:DD ulan 5 el attık 1 tanesinde öldürmüşsün onun fotosunu mu alıp koydun:DD bana ulaş bir başkasından duymasam haberim olmucak videodan:)) böleleride başımıza şifacı olmuş
Çeko sen bunu ne muhattaba alırsın bende 4*5 kere kesmiştim 1 kere zar zor kesmişti beni Onun resmini almışta koymuş Ama normaldir tabi insan yapamadıgı birşeyi başarırsa sevinir ve kendi çapında sevincini paylaşır ..
Ceza Sen hala konusomusun Oyunda hergun sovulen adam forumda erkekmı kesılıor...adam ol adam bılsınler 1 lafı 5 kere tekrarlama adamı yendıysen yenmmıssındır Reklam yapan sensın hırsıza gelınce CEZA senın hırsız oldugunu bılmeyen yok sen hala degılım dıe geçın yawrum IZMITLI sana gelınce sen once emege Saygı goster sonra 2 kısı konusucna 3uncu olarak muhattap olma her lafa Ws atmısısn kesmıssın REKLAM yapma Insan ol............