Benim çarımın isminin değiştirilmesinin Çarşı loncasıyla ne alakası varjonturk61 yazdı:bu çarşıalrın yönetimle aralarında bi bağ oldugunu düşünüyorum bi arkadaşım vardı emde çarşıları yendiler çarşılardan bi eleman yazdıki buna yarın sabah hepiniz susturulacaksınız(ortada küfürfalan yok) ertesi gün emde bulunan 6 kişi susturuldu cem kardeşimiz diyorki çarımını adını deiştirdim bizde değiştirmek istiyoruz o zmn çifte standart var gibime gelio iyi oyunlar..........(artık baydı oyun ama)
Ben isim değiştirmek istiyorum demedim ki,
Ben onlara karakterin cinsiyet bilgisini değiştirme imkanınız varmı diye sormuştum.
onlar bana teklif etti isim değiştirmeyi.
Sen de değiştirtmek istiyorsan;
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
sayfasında bildirim tipi'ni Üyelik yapıp formu doldur,
açıklama kısmına da isim değiştirme talebin ile ilgili makul bir gerekçe belirt.
Kabul edilir bir gerekçen var ise yönetimden sana mail gelir, yeni isim ne olsun diye sorarlar.
bir de rica ediyorum, kanıt olmadan suçlama yapmayın.
"çarşılardan bir eleman yarın sabah hepiniz susturulacaksınız" dediğini söylemişsin, bunu kim demiş.
foto varmı yada ismi nedir.
delinin biri kuyuya bi taş atar, kırk akıllı çıkaramaz.
lütfen provokasyonlara alet olmayın.
duses demişki, "hani sen oyunu bırakmıştın". beni oyunda en son ne zaman görmüş,
ayrıca burası forum/teşkilat/genel sohbet
bana gm ler açıklama yapsın diyor, ben ona DEV'in fii tarihindeki açıklamasını gösteriyorum zaten.