~~LONCA NEFES~~

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Prototypex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ~~LONCA NEFES~~

Mesaj gönderen Prototypex »

Loncaya katılmamız için ne yapmamız gerekiyo ? :?:
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

lonca nefese saygılar-sevgilerle...
korkusuz1234
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen korkusuz1234 »

ReGiSTeR yazdı:Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...

Böyle insanlara söyleyecek başka söz yok... Ahmak her zaman ahmaktır.
NEYMAR // NEYMARxBÜYÜ //
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Böyle insanlara söyleyecek başka söz yok... Ahmak her zaman ahmaktır.
evet verdiğin cevaptan anlaşılıyor.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
samet5353
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen samet5353 »

nasıl katıla biliriz ?
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI

Kod: Tümünü seç

www.facebook.com/abdulsametduysak
SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

ReGiSTeR yazdı:Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...
Edepsizliğin okadar büyükki benden ayrıldıktan sonra bu sacma sapan iftiraları cıkardın şimdi bunları ben cıkarmadım diyorsun. Ama şunuda unutma GolGE denen herif senin cıkardıgın iftiralarla bana çamur atıyor.
Çünki okadar gecmişimiz olmasına ragmen benim hiç bir yanlışımı görmedi.Bü yüzden sadece senin uydurduklarını millete söyleyip çamur at izi kalsın kafasında takılıyor.Ve bana kadimini yiyimmiş ayaklarını bırak.. Sen bana zamanında bir kac tane şarap iksirimi caldın die laf yapmıstın ya o zaman senin ne mal oldugunu anlamıştım ama nerden bilebilirdim bu iftiraları bu boyutta sürdürecegini.
Herneyse sağlık sıhhet dürüst insanın yanında olsun...
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Vallami »

Küfürlü İçerik Silindi.Forum Hesabınız 3 Gün Kapatıldı.

İstanbulKartalı
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mevlana »

Ben size birşey diyim . mrnikotin in yönetici olarak bulunduğu bir loncaya katılırken bir daha düşünün. Çünkü o ve tayfası lonca mevlana yönetimindeyken bir miktar parayı kayıt ücreti olarak bununla beraber bir miktar madeni haftalık bağış olarak almışlar sonrada oyuncuları çeşitli sebeplerle loncadan atıp aldıkları eşyaları kendilerine hibe etmişlerdi.

Sadece bir uyarıdır. Başarılar.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Vallami »

Size yorum yapın demedik !
Burası bir tartışma alanı depildir fikirleriniz kendinizde kalsın.Sen daha HZ günah oldugunu yeni öğrenmişsin burada ağız yapma lütfen.
Hemşerim...

“Genel Sohbet” sayfasına dön