~~LONCA NEFES~~
- Prototypex
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ~~LONCA NEFES~~
Loncaya katılmamız için ne yapmamız gerekiyo ? :?:
Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
lonca nefese saygılar-sevgilerle...
-
- Salgın Koruyucusu
ReGiSTeR yazdı:Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...
Böyle insanlara söyleyecek başka söz yok... Ahmak her zaman ahmaktır.
NEYMAR // NEYMARxBÜYÜ //
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
evet verdiğin cevaptan anlaşılıyor.Böyle insanlara söyleyecek başka söz yok... Ahmak her zaman ahmaktır.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
nasıl katıla biliriz ?
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysak
IxLASTMAGİCİANxI
Edepsizliğin okadar büyükki benden ayrıldıktan sonra bu sacma sapan iftiraları cıkardın şimdi bunları ben cıkarmadım diyorsun. Ama şunuda unutma GolGE denen herif senin cıkardıgın iftiralarla bana çamur atıyor.ReGiSTeR yazdı:Çocuk Ne zaman ve kime hırsız demişim veya İZMTLİ Benim şuyumu çaldı aldı demişim göster bir kişi veya ben kimin bir şeyini almışım veya çalmışım göster 1 kişi desin allaha şükür kimseye muhtaç olmadım olmamda kimsenin diline düşmüşlüğümde yok ve soysuzmu arda abisi git işine soyum belli yerim yurdum belli alnım açık herzaman... Buraya vıdı vıdı yaparak kendi ahmaklığını belli etme.Ve şunu bil ben kendi oyunumu oynarım birazda sen oynunu oyna milletten derman aramana arka çıkmana veya arka çıkılmasına bakma sevilki sevilesin birilerinin ipiyle kuyuya girmene gerek yok..Senden ayrılırken veya ayrıldıktan sonra bir söz etmedim.kadimini menekşesini yiyeyim epesinide parasınıda iteminide saygı olsun anlayış olsun gerisi benim için onemsiz...Karşılıksız çıkarsız şaheser ürettim biliyorsundur bilmem senden ayrıldıktan sonrada ürettim sevdiklerime saydıklarıma içlerinde konuşmadığım insanlarda var hatta kavgalı küsüz SONUÇTA insanoğluyuz demi gidip sağda solda orda burda şu şöyleydi bu böyleydi efendim demedim veya ben şuna şöyle yaptım adam oldu şuna bak demem diyememde... Neyse Birdaha Yorum yazmak istemiyorum...İyi günler...
Çünki okadar gecmişimiz olmasına ragmen benim hiç bir yanlışımı görmedi.Bü yüzden sadece senin uydurduklarını millete söyleyip çamur at izi kalsın kafasında takılıyor.Ve bana kadimini yiyimmiş ayaklarını bırak.. Sen bana zamanında bir kac tane şarap iksirimi caldın die laf yapmıstın ya o zaman senin ne mal oldugunu anlamıştım ama nerden bilebilirdim bu iftiraları bu boyutta sürdürecegini.
Herneyse sağlık sıhhet dürüst insanın yanında olsun...
Küfürlü İçerik Silindi.Forum Hesabınız 3 Gün Kapatıldı.
İstanbulKartalı
İstanbulKartalı
Ben size birşey diyim . mrnikotin in yönetici olarak bulunduğu bir loncaya katılırken bir daha düşünün. Çünkü o ve tayfası lonca mevlana yönetimindeyken bir miktar parayı kayıt ücreti olarak bununla beraber bir miktar madeni haftalık bağış olarak almışlar sonrada oyuncuları çeşitli sebeplerle loncadan atıp aldıkları eşyaları kendilerine hibe etmişlerdi.
Sadece bir uyarıdır. Başarılar.
Sadece bir uyarıdır. Başarılar.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Size yorum yapın demedik !
Burası bir tartışma alanı depildir fikirleriniz kendinizde kalsın.Sen daha HZ günah oldugunu yeni öğrenmişsin burada ağız yapma lütfen.
Hemşerim...
Burası bir tartışma alanı depildir fikirleriniz kendinizde kalsın.Sen daha HZ günah oldugunu yeni öğrenmişsin burada ağız yapma lütfen.
Hemşerim...