Galiba evlenince oyunu bıraktı.Getto yazdı:Biraz takıldı 49 olduCanceazi yazdı:bi ara oyuna girmişti 49çıkmıştı meranda o daha 39duGetto yazdı:Ben 39'un son zamanlarında 1-2ay oyuna ara vermiştim bilmiyorum.Pussu ya ne oldu ?Canceazi yazdı:ya Pussu daki ?kfat4 yazdı:Arkadaşlar sunucumuzda yalnızca bir tane Epe vardır. Onun sahibi de sanırım Janseli. Bendeki ve Kontess' deki Epe onun idi.biraz takıldı 49 oldu sonra görmedim
Oyunu bıraktımı ?..
MERANDAN EPELİ ÇAR
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MERANDAN EPELİ ÇAR
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
EvlendimixDarkiMMortaLx yazdı: Galiba evlenince oyunu bıraktı.
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
yok evlenmedi. evlenmediği için evlenince oyunu bıraktıGetto yazdı:EvlendimixDarkiMMortaLx yazdı: Galiba evlenince oyunu bıraktı.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

hayır işleri yüzünden oyuna ara verdi sadeceGetto yazdı:EvlendimixDarkiMMortaLx yazdı: Galiba evlenince oyunu bıraktı.
Görünüşünle karşılanır,Kişiliginle ugurlanırsın
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
Lazurixpörfy-Emoxqirl-Emoxready-Süpürqesizjadıı-Pörfy
bu getto harbi cahil cesur Kütük yaran epe mi ?
kütük yaran oyunda herkesin kullandıqı yatagan koparan gibi bir silah sadece yeni sunucularda yok EPE ÖZEL HEDİYEDİR CAHİL BİLMİYORSAN ÖGREN REÇETESİ DE YOK :lol: :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ferhatbey yazdı:bu getto harbi cahil cesur Kütük yaran epe mi ?kütük yaran oyunda herkesin kullandıqı yatagan koparan gibi bir silah sadece yeni sunucularda yok EPE ÖZEL HEDİYEDİR CAHİL BİLMİYORSAN ÖGREN REÇETESİ DE YOK :lol: :mrgreen:
Koçum benim ben o yorumu gördüğüm fotoalrdan yaptım.
+ Olarak senin cahilliğini ve yalancılığını ben yeteri kadar kanıtladığımı hatırlıyorum.Kapa çeneni !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

yiğit anlamıo bu bosver senTheanswer3 yazdı:Yesilbuyuxqanq yazdı:3.5 Yıldır Meran'da gördüğüm tek epeli char..
Yasemin.. :mrgreen: :mrgreen:
3.5 yıl ve meran dalga mı geçiyorsun sen ?
betacıyım diyorsun meranın 3.5 yıldır olduğunu iddia ediyorsun
oyun zaten 4 yıllık (25 aralıkta 4.cü yaşına basacak )
lütfen bilerek konuşalım
Getto yazdı:Ferhatbey yazdı:bu getto harbi cahil cesur Kütük yaran epe mi ?kütük yaran oyunda herkesin kullandıqı yatagan koparan gibi bir silah sadece yeni sunucularda yok EPE ÖZEL HEDİYEDİR CAHİL BİLMİYORSAN ÖGREN REÇETESİ DE YOK :lol: :mrgreen:
Koçum benim ben o yorumu gördüğüm fotoalrdan yaptım.
+ Olarak senin cahilliğini ve yalancılığını ben yeteri kadar kanıtladığımı hatırlıyorum.Kapa çeneni !..
arkadaş cahil ve saf DAĞILINNN BEYLERRRRRR :lol: ULA KÜTÜK YARANN KOPARAN GİBİ BÜYÜK BİRŞEY. epe 1 lwl yataĞandan İnce nasıl benzetiyorsun birbirine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ayrıca HİÇbi oyundaki karakterde Küütük gördün mü ama EPE yasemin de var
Epe:
Oyun kurucuları ve yönetim mensupları tarafından verilen hediyelerdir.
En az 1,en fazla 27 efsundan oluşur.
27 efsunluk eşyalar sadece sunucuda bir kişiye verilir ki,o kişi bunu elde etmek için oyunda hal ve haraketleri,itibarı,oyun tecrübesi,oyun bilgi ve bilimleri yanında bilgisayar uzmanı olarak şöhrete sahip olmak lazım.
Tek efsunlu epe oyun yöneticisi ve İKV camiasının genişlemesi için katkıda bulunanlara verilir.
27 efsunluk eşyalar sadece sunucuda bir kişiye verilir ki,o kişi bunu elde etmek için oyunda hal ve haraketleri,itibarı,oyun tecrübesi,oyun bilgi ve bilimleri yanında bilgisayar uzmanı olarak şöhrete sahip olmak lazım.
Tek efsunlu epe oyun yöneticisi ve İKV camiasının genişlemesi için katkıda bulunanlara verilir.

EPE NİN AKTARILMASI KÖTÜ BİRŞEY ŞAHESER YERİNE GEÇMELİYDİ BENCE ONUN BİLE PİYASASININ OLMASI KÖTÜKurmay yazdı:Epe: